Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

AEG főzőlap

AEG főzőlap

Ha ritkán sütünk-főzünk, nincs szükségünk egy komplett tűzhelyre. Ahhoz, hogy néha összedobjunk egy rántottát vagy egy palacsintát, épp elég egy főzőlap. Azonban, ha esztétikus megoldást keresünk, válasszunk beépíthető változatot. Sokkal elegánsabb, ha a főzőlap a konyhapult része, nem pedig csak odatesszük a munkalap közepére, ha épp használni szeretnénk.

Ideális megoldás alkalmi szakácsoknak

Az AEG kínálatában indukciós, kerámia és gáz és Domino főzőlapokat egyaránt találunk. Az utóbbi egy moduláris rendszer, melynek elemeit kedvünk szerint variálhatjuk. Az indukciós főzőlappal a főzés ideje lerövidíthető, ugyanis az üvegfelület alatt található indukciós tekercsek által létrehozott elektromágneses mező felmelegíti az edényt, az pedig az ételt. Mivel a hő közvetlenül az edényben keletkezik, nincs szükség felfűtési időre. Ráadásul az égési sérülések is elkerülhetők, hiszen a főzőlap nem melegszik fel, csak minimálisan, az edény hőjétől. Az intelligens indukciós főzőlapok érzékelik a főzéshez használt edény méretét és formáját, és ehhez igazítják a főzőzónát, tehát a művelet a lehető legenergiatakarékosabban történik.

De az egyszerűbb megoldások hívei is találhatnak maguknak AEG főzőlapot; ők a modern kerámia és a klasszikus gáz közül választhatnak. Utóbbi előnye, hogy azonnal szabályozható, illetve automata gyújtással rendelkezik, a kerámia főzőlap pedig esztétikus, gyorsan felmelegszik, és egyszerűen tisztítható. Az AEG főzőlapok számtalan modern megoldással teszik kellemesebbé a főzést. Az Öko Timer funkció segítségével például a főzés végén a főzőlap maradékhőjét használva energiát takaríthatunk meg; a CountUp időszámlálóval pedig pontosan szabályozhatjuk a főzés folyamatát. Ha sütni is szoktunk, így sütőre is szükségünk van, viszont különálló tűzhelyet nem szeretnénk, az AEG főzőlapot kiegészíthetjük egy beépíthető sütővel. Így pontosan ugyanazokat a funkciókat élvezhetjük, mintha egy komplett tűzhelyünk lenne, azzal a különbséggel, hogy a konyhánk sokkal stílusosabb és elegánsabb lesz.
 

AEG sütő

AEG páraelszívó

AEG mosogatógép

Tartalomhoz tartozó címkék: Aeg
Az oldal tetejére