Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

20 % pénz visszafizetés Bosch porszívókra

Vásárolj az akcióban részt vevő Bosch Unlimited vezeték nélküli porszívót, és visszatérítünk  20%-ot a a bruttó vételárból.

Promóció: 2023.04.17-2023.05.31 között

 

Nincs más dolgod, mint a vásárlást igazoló, névre szóló ÁFA-s számlával regisztrálni alább a Regisztrációs gombra kattintva.

A sikeres regisztrációhoz szükséges:

  •     hogy vásárolj legalább egy, a promócióban részt vevő terméket,
  •     hogy a számla a regisztráló nevére szóljon (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,
  •     a bankszámla tulajdonosa a regisztráló legyen (amennyiben cég nevében vásároltál, akkor cég számlaszáma szükséges, ebben az esetben magánszemélynek nem tudunk utalni; magányszemély vásárló esetén a magánszemély számlaszáma szükséges)
  •     a vásárlás dátuma 2023.04.17. és 2023.05.31. között legyen.
  •     és a regisztráció 2023.06.14-ig beérkezzen hozzánk.

További feltételeket és részleteket a Részvételi szabályzatban talál. A regisztráció végével az ott megadott email címre a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk.

Részvételi szabályzat

Termékregisztráció

Tartalomhoz tartozó címkék: Porszívó Porszívók Promóciók
Az oldal tetejére