Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

5 év gyártói garancia NEFF készülékekre

2023.07.01. és 12.31. között vásárolt NEFF készülékére 5 év gyártói garanciát nyújtunk!
Ahogy a prémium konyhában írt gasztro történetek, készülékeink is hosszú évekig őrzik erejüket, eleganciájukat és mindent, amit Ön szeret bennük.

A BSH Kft. a jogszabályból eredő kötelező 2 éves kellék- és termék szavatosságon, illetve a termék eladási árától függően 2 vagy 3 éves jótálláson felül (a feltételek a jótállási jegyen kerültek rögzítésre) a kötelező jótállási időszak elteltétől számítva Magyarország területén minden 2 éves kötelező jótállással érintett termékre további 3 év, minden 3 év kötelező jótállással érintett termékre további 2 év garanciát vállal (továbbiakban: plusz garancia) a szórólapon található feltételek szerint, amennyiben a vásárló elvégzi a MyNEFF-ben történő extra garancia igényléséhez szükséges regisztrációt és a garanciaaktiválást 2024.01.14-ig. A plusz garancia csak a 2023.07.01. és 2023.12.31. között vásárolt termékekre érvényes. A jótállási jegyen rögzített feltételek a plusz garancia feltételeire értelemszerűen irányadók azzal, hogy amennyiben a jótállási jegyen rögzített feltételek és a jelen plusz garanciára vonatkozó feltételek egymástól eltérnek úgy a további plusz garancia időszakra a jelen garanciális feltételeinek rendelkezései az irányadók.

Garancia Feltételek


A regisztráció 3 egyszerű lépés.

Csak a promóciós időszakban vásárolt termékek vehetnek részt. A sikeres részvételhez:

1. MyNEFF profil szükséges. Ha még nem hozott létre profilt, kérjük, regisztráljon.

2. Regisztrálja termékét – mellyel részt szeretne venni a promócióban – MyNEFF profiljába.

3. Aktiválja a regisztrált termék oldalán megjelenő garanciakiterjesztést.

 

Új Termék Regisztrálása a MyNEFF-ben
 

Az oldal tetejére