Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
435.900 Ft
KedvezményPont 6605
Cikkszám: 4242002946580
Országos Szállítási díj: 3.990 Ft
Elérhetőség: Rendelésre
Nem értékelt
BOsch

    Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Termék címkék:
BOSCH DWF97RV60 páraelszívó

BOSCH DWF97RV60 Falra szerelhető páraelszívó

435.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Minimális zsír a szűrőknek köszönhetően.

A páraelszívókhoz fém zsírszűrőkre van szükség a zsír és egyéb szilárd anyagok kiszűrésére a megtisztított levegőből. Ezek a szűrők a több rétegű nemesacél háló segítségével hatékonyan megszűrik a keletkező zsírt, a tisztább levegő érdekében.Ahhoz hogy ezek a szűrők maximális hatékonysággal tudjanak működni, legalább havonta egyszer kézzel vagy mosogatógépben meg kell tisztítani.

Air

Dehumidifier


A konyhában alig hallható. A villanyszámlán alig észrevehető.

Sokszor az elszívó hangja teljesen elnyomja a serpenyőben kellemesen sercegő ételét. A nagyteljesítményű ventilátorral és optimalizált légáramlással rendelkező Bosch elszívók EcoSilence technológiával működő motorja energiamegtakarítás mellett megfelelő teljesítménnyel halkan működik*. A motor működésekor nincs mechanikai súrlódás, ami egyrészt kevesebb zajt, másrészt hosszabb élettartamot jelent. * Naponta átlagosan 1 órán át a 2-es fokozaton használt ventilátor, és napi 2 órán át égő világítás mellett.

Dehum


Az alacsony zajszinteknek köszönhetően: Ön nem hall semmit.

Vendégei is értékelik majd, hogy a szakács ellazultan fogadja őket. Így Ön beszélgethet vendégeivel főzés közben, mert olyan halkra készítettük légkeringetéses tűzhely páraelszívóinkat, hogy alig lehet észrevenni őket. Maga a motor és a légáramlás általában az ellennyomás szintjétől függő, suhogó hangot generál. A kivezetéses modelleknél a zaj 50 %-a kivezetődik a szabadba. A CleanAir modullal felszerelt Bosch konyhai páraelszívók akár 3 dB(A)-val kevesebb zajt generálnak, mint a hagyományos levegő-keringetéses rendszerek, miközben ugyanazt a teljesítményt nyújtják.

Silent


Automatikusan elszívja a kellemetlen szagokat.

A PerfectAir szenzor folyamatosan figyelemmel követi a levegőt és automatikusan szabályozza a teljesítményfokozatot a felszálló gőz és szagok függvényében – folyamatosan, precízen és a teljesítmény-beállításoktól függetlenül. Eközben pedig a zajszintet is csökkenti azzal, hogy csak a minimálisan szükséges elszívási fokozatot aktiválja. Kedvező mellékhatás: nincs több ujjlenyomat a vezérlőelemeken. Amikor befejezte a főzést, akkor a ventilátor folytatja a működést mindaddig, amíg a konyha levegője meg nem tisztul minden kellemetlen szagtól.

Bosch


A vezérlőtárcsa forgatásával kényelmesen kiválaszthatja a páraelszívó beállításait.

A Series 8 sütőkhöz hasonlóan a Series 8 páraelszívók is rendelkeznek az intuitív vezérlőtárcsával. Csak a központi nemesacél tárcsa kismértékű elforgatására van szükség a páraelszívó kívánt elszívási teljesítményének megadásához. A kiválasztott beállítás könnyen leolvasható a tárcsa belsejében levő, LED kijelzőről. A fokozat megadása mellett további funkciókat is be lehet kapcsolni a vezérlőtárcsával, például a leállás utáni működési időt és a világítás erősségét. A szűrő telítettségi szintje kijelzésének köszönhetően mindig tudhatja, hogy mikor van szükség a szűrő tisztítására. Ezekkel a vezérlőkkel és a beépített vezérlőtárcsával nem csak a fontos páraelszívó-funkciókat lehet közvetlenül elérni, de a páraelszívó kinézete is tökéletesen illeszkedik a Series 8 sütőkhöz.

Bosch


A páraelszívó és főzőlap használatának okos módja.

A konyhában egyszerre jelentkező feladatok elvégzése gyakran sokkal több feszültséggel jár, mint élvezettel. Az AutoControl lehetővé teszi a Wi-Fi-hez csatlakozott páraelszívó és főzőlap egyetlen gombbal történő vezérlését. Az okos eszközéről beprogramozhatja, hogy a páraelszívó ventilátora és világítása bekapcsoljon a főzőlap bekapcsolásával együtt, vagy beállíthatja, hogy a főzőlap kikapcsolása után még 20 percig működjön. Miután a szellőzéssel és világítással már nem kell foglalkozni, így a figyelmét sokkal fontosabb dolgokra, például a desszert készítésére koncentrálhatja.

Bosch


Folyamatos ellenőrzés.

Amit nem látunk, az nem létezik: ha a szűrőkről van szó, gyakran elfelejtjük ellenőrizni, hogy ki kell-e cserélni azokat. A Home Connect segítségével ellenőrizheti a páraelszívó szűrőinek állapotát, és hasznos karbantartási tanácsokat is kaphat. Egyszerűen csak jelentkezzen be az applikációba a szénszűrő és a zsírszűrő telítettségének ellenőrzéséhez, illetve annak meghatározásához, hogy szükség van-e valamelyik cseréjére.

Iphone


Légszállítási adatok 717 m3
Szín Fekete
Zajszint 43-57 dB(A) min-max
Márka BOSCH
Garancia idő 2 év hivatalos gyártói garancia
Szélesség 89 cm.
Energiaosztály B
Zajszínt dB(A) (minimum) 43 dB(A)
Zajszínt dB(A) (maximum) 57 dB(A)
Kivitel Fali Döntött
Vezérlés elektronikus
Fokozatok Száma 5
Világítás 2x3,5W ECO LED
Maximális Légteljesítmény (kivezetésnél) 717 m3/h
Max. ventilátor Teljesítmény 717 m3/h
Motorok Száma 1
Főbb Jellemzők Főzőlapról irányítható páraelszívó vezérlés (megfelelő főzőlappal)
Teljesen automata elszívó
TouchControl vezérlés, Univerzális kezelőgyűrű (3 sebességfokozat plusz 2 intenzív), valamint LED kijelzés, 2X7 szegmenses kijelző
Az automatikus utánfutási idő beállítható 1-99 perc között
2 elszívási terület: elöl és alul
Automatikus visszaállás funkció, 6 perc után
Belső részek: könnyen tisztítható
Levegő minőség érzékelő
Fényerőszabályzó funkció
Softlight
Az elszívási teljesítmény egyenletes eloszlása
A fém zsírszűrő illetve a szénszűrő telítettségének jelzése
Fém-zsírszűrő, Üveg felület
Fém-zsírszűrő, mosogatógépben mosható
Távoli felügyelet és vezérlés a hálózatba köthető készülékek számára. Használja készülékét okostelefonjáról/tabletjéről vezérelve!
Méretek:
Csőátmérő: Ø 150 mm (Ø 120 mm hozzácsomagolva)
Méretek légkivezetéses üzemmódban (Magasság x Szélesség x Mélység): 1019-1289 x 890 x 263 mm
Méretek, belső keringtetéses üzemmód, kürtős (MaxSzéxMé): 1079-1349 x 890 x 263 mm
Méretek, CleanAir modul használatával (MaxSzxMé): 1209 x 890 x 263 mm - külső kéménnyel 1279-1549 x 890 x 263 mm - teleszkópos kéménnyel
Méretek, belső keringtetéses üzemmód, kürtő nélkül (MaxSzéxMé): 550 mm x 890 x 263 mm
Technikai információk:
Visszaáramlás-gátlóval
Maximális elszívási teljesítmény: 717 m3/h
Teljesítmény az EN 61591 ø 15 cm szerint mérve: max. normál fokozatnál 394 m³/h, intenzív fokozaton 717 m³/h
Elszívó teljesítmény a DIN/EN 61591szerint, max. 394 m³/h
Max. elszívóképesség: 394 m³/h, kivezetéses üzemmód, EN 61591szerint mérve
Elszívókapacitás kivezetéses üzemmódban az EN 61591 szabvány szerint: maximális normál fokozaton: 394 m³/h, intenzív fokozaton: 717 m³/h
Zajszint az EN 60704-3 és EN 60704-2-13 szabványok szerint maximális normál fokozaton, kivezetéses üzemmódban: 57 dB(A) re 1 pW (44 dB(A) re 20 µPa hangnyomás)
Zajszint az EN 60704-3 és EN 60704-2-13 szabványnak megfelelően kivezetéses üzemmódban: Legmagasabb fokozaton: 57 dB(A) re 1 pW (44 dB(A) re 20 µPa hangnyomás) Intenzív fokozaton: 70 dB(A) re 1 pW (57 dB(A) re 20 µPa hangnyomás)
Elszívási teljesítmény belső keringtetéses üzemmódban: Max. normál használat esetén: 294 m³/h Intenzív: 527 m³/h
Zajszintek, belső keringtetéses üzemmódban: Max. normál használat: 60 dB(A) re 1 pW (47 dB(A) re 20 µPa hangnyomás) Intenzív: 73 dB(A) re 1 pW (60 dB(A) re 20 µPa hangnyomás)
Csatlakozási érték: 146 W
Levegőkivezetés átmérője 150mm.
Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 1019-1289 x 890 x 263 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Mások ezt vették meg

Írj hozzászólást

Az oldal tetejére