Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
239.900 Ft
Gyártó:
Cikkszám: 4242005265855
Elérhetőség: Rendelésre
Országos Szállítási díj: 3.990 Ft
Nem értékelt

    Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Bosch WAL28PH1BY mosógép HomeConnect i-Dos 10kg Serie6

239.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Szín Fehér
Márka BOSCH
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály C
Mélység 59 cm.
Kivitel Előltöltős
Inverter motor Igen
Funkció Mosógép
Dob Kivitele Finomlyúkú Dob
Cenrifuga Maximum Fordulatszám 1400
Maximum Ruhatöltet 10 Kg.
Üst Anyaga Carboran
Vízfogyasztás (L) 47 Liter
Programok Sztenderd programok: pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás Speciális programok: allergia plus, kímélő automata, dobtisztító program emlékeztetővel, leeresztés / centrifuga, Remote Program, gyors/mix, sportruházat/ fitness, egyszeri öblítés, szuper gyors 30 és 15 perces program Programok az alkalmazáson keresztül: Folt program - vér, Folt program - vaj/olaj, Folt program - fű, Folt program - vörösbor
Smart Wi Fi Igen
Főbb Jellemzők

Serie | 6, Elöltöltős mosógép, 10 kg, 1400 fordulat/perc WAL28PH1BY


Az i-DOS mosógép az intelligens adagoló rendszerrel és a Home Connect szolgáltatással a legokosabb mosógép, amely mindent megtesz, hogy mindig tökéletes eredményeket kaphasson.

    i-DOS rendszer: automatikusan meghatározza az egyes mosásokhoz szükséges mosószer, öblítőszer és víz pontos mennyiségét.
    Home Connect: háztartási készülékek okos csatlakozással a mindannapi élet megkönnyítése érdekében.
    Home Connect EasyStart: megfelelő programajánlás minden mosáshoz, távolról.
    Home Connect távoli vezérlés: Kezelés és felügyelet otthonról vagy bárhonnan.
    Home Connect Push üzenetek: folyamatos információ a program állapotáról.


Energiatakarékosság és teljesítmény
Energiahatékonysági osztály¹: C
Energia² / Víz³ felhasználás ciklusonként: 67 kWh / 47 liter
Töltetkapacitás: 1 - 10 kg
Program hossza ⁴: 3:50 (óra:perc)
Centrifuga hatékonysági osztály: B
Centrifuga fordulatszám**: 400 - 1400 f/perc
Zajszint: 75 dB (A) re 1 pW
Zajkibocsátási osztály: B

Programok
Sztenderd programok: pamut, kímélő, finom, selyem, kézi mosás
Speciális programok: allergia plus, kímélő automata, dobtisztító program emlékeztetővel, leeresztés / centrifuga, Remote Program, gyors/mix, sportruházat/ fitness, egyszeri öblítés, szuper gyors 30 és 15 perces program
Programok az alkalmazáson keresztül: Folt program - vér, Folt program - vaj/olaj, Folt program - fű, Folt program - vörösbor

További opciók
Home Connect: Távoli felügyelet és vezérlés
SpeedPerfect: tökéletesen tiszta, akár 65% -kal kevesebb idő alatt. ***
i-DOS: a mosószer és öblítő automata adagolása
Szenzorvezérlésű TouchControl érintős kezelés: gyűrődésmentesítő program, soaking, időzítés, i-DOS (1. tartály), i-DOS (2. tartály), Alapbeállítások / Gyermekzár, memória, Távindítás, Plusz öblítés +1+2+3, Öblítő stop, start/szünet utólagos betöltéssel, hőmérséklet, SpeedPerfect, előmosás, fordulatszám-módosítás/öblítőstop

Biztonság és kényelem
Újratöltés funkció: adjon hozzá mosnivalót, még akkor is, ha már tart a mosási folyamat.
Nagy, LED-es érintőkijelző a programfutás, hőmérséklet kiválasztás, centrifuga fordulatszám, hátralévő idő, a 24 órás időzítés valamint a töltetajánlás és fogyasztási adatok kijelzésére.
XXL Dobtérfogat: 70 l
Belső dobvilágítás: LED
VarioDob: gyengéd, ugyanakkor hatékony mosás
Dobtisztítás emlékeztető funkcióval
32 cm átmérőjű, ezüst-sötétszürke, 171°-ban nyíló ajtó
Utólagos utántöltés funkció / szünet funkció
EcoSilence Drive: a legenergiahatékonyabb és legcsöndesebb motortechnika, 10 év garancia az EcoSilence Drive motorra
10 év garancia az EcoSilence Drive motorra, EcoSilence Drive: a legenergiahatékonyabb és legcsöndesebb motortechnika
ActiveWater Plus: a víz hatékony felhasználása kis töltetek mellett is, az automatikus töltetfelismerésnek köszönhetően.
Energia- és vízfelhasználás kijelzése az adott programra, Demo program
Antivibrációs oldalfalak: nagyobb stabilitás és kiegyenlítettebb dobmozgások
AquaSensor az optimális öblítésért
Többszörös vízvédelmi rendszer
Fogyasztáskijelzés: információ az energia- és a vízfelhasználásról
Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval
Túlhabzás figyelés
Kijelzés mosószer túltöltésre
Dobkiegyensúlyozás
Gyermekzár
Hangjelzés

Technikai információk
85 cm-es pult alá csúsztatható
Méretek (Ma x Szé): 84.8 cm x 59.8 cm
Készülék mélysége: 59.0 cm
Készülék mélysége, ajtóval: 63.2 cm
Készülék mélysége, nyitott ajtóval: 106.3 cm

¹ Az energiahatékonysági osztályok A-tól G-ig terjedő skálája
2 Energiafogyasztás kWh / 100 ciklus (az Eco 40-60 programon)
³ Súlyozott vízfogyasztás literben, ciklusonként (az Eco 40-60 programon)
⁴ Az Eco 40-60 program hossza
** kerekített értékek.
*** Az Easy-care 40 ° C program időtartamának és az Easy-care 40 ° C-os program időtartamának összehasonlítása + bekapcsolt SpeedPerfect opcióval


i-DOS
Annyira intelligens, hogy mindent magától csinál.
Mennyi a túl sok vagy túl kevés mosószer? Ne aggódjon, az i-DOS automatikus adagolórendszerrel mindig éppen megfelelő mennyiséget használ. Az intelligens adagolórendszer pontosan a töltetnek, az anyagtípusnak és a szennyezettségi foknak megfelelő mennyiségű folyékony mosószert és öblítőszert adagolja, ezáltal mindig tökéletes tisztaságú ruhákat vehet a mosógépből. Ennek következtében nem történik túladagolás, ami miatt látható mosószeres foltok maradhatnak hátra a ruhán, ez pedig bőrirritációhoz vezethet, illetve megelőzhető az aluladagolás is, ami pedig elégtelen mosási eredményekhez vezethet. Az i-DOS jelentősen csökkenti a felhasznált mosószer és víz mennyiségét, így nemcsak a ruháit, hanem a környezetet is védi. Elég csak egyszer feltölteni, majd több mosáson át automatikusan adagol a készülék.

Home Connect
Az intelligens készülékek megkönnyítik az életet.
A jövő elérkezett, és kopogtat az ajtón. A Home Connect intelligens technológiát hoz el készülékeihez, és lehetővé teszi azok vezérlését telefonjával vagy táblagépével.

Easy Start Guide
Connectivity
A megfelelő javaslat minden feladathoz.
A megfelelő program kiválasztása nem csak komoly fejtörést okozhat, de akár kevésbé jó végeredményt is hozhat. A Home Connect az Easy Start funkció segítségével az ideális programot ajánlva leveszi a gondot a válláról a mosás során - közvetlenül a mobilkészülékén keresztül. Bármikor. Minden egyes mosással. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a mosnivaló ruhák színét, anyagtípusát és szennyezettségi fokát a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el minden mosás alkalmával.

Home Connect távoli vezérlés
Connectivity
Gondoskodjon a mosásról, még akkor is, amikor nincs otthon.
Senki sem élvezi a ruhamosást. Különösen akkor, amikor siet valahova, de még várnia kell, hogy elkészüljön. A Home Connect funkcióval rendelkező Bosch mosógépek már teljes mértékben átengedik Önnek az irányítást – egyetlen gombot kell csak megnyomnia. Egyszerűen csak használja a mobileszközét a készülék állapotának ellenőrzésére, és kényelmesen szabályozhatja illetve felügyelheti készülékét a Home Connect applikáción keresztül. A mosógépe állapotához való távoli hozzáféréssel most már nyugodtan elmehet otthonról, és biztos lehet abban, hogy minden tökéletesen rendben van.

Push üzenetek
Connectivity
A mosni való ruha, ami mozgásban tart.
Meg kell várnia, amíg a mosógép végez – ez nem csak időpocsékolás, de nagyon bosszantó is lehet, különösen azok számára, akik kevés idővel gazdálkodnak. A Home Connect nyugalmat biztosít és segítségével hasznosabban töltheti el az idejét. Ha szeretné, akkor mosógépe értesítéseket küldhet Önnek közvetlenül a mobilkészülékére, így kényelmesen értesülhet az aktuális program állapotáról, valamint további hasznos tudnivalókról. Több feladatot is elláthat mind az otthonából, mind azon kívül – még egyszerűbben.

Home Connect távoli diagnosztika
Connectivity
Intelligens távoli szolgáltatás
Tudjuk milyen nehéz, amennyiben a háztartási készüléke nem működnek úgy, ahogyan kellene. A távdiagnosztika gyors segítséget nyújthat Önnek. Egyszerűen hívja a Home Connect segédvonalat. Az Ön engedélyével a Bosch ügyfélszolgálata ezután távolról is megvizsgálhatja a készüléket, megtalálhatja a problémás területet, és megadhatja a szükséges tanácsokat. Abban az esetben, ha a probléma nem megoldható ilyen módon, a Bosch szerviztechnikusa házhoz megy.

VoiceControl
EasyToUse
A készüléke hallgat Önre.
Az Amazon Alexa-val való együttműködésnek köszönhetően mosogépe hanggal is vezérelhető. Kérjük,győződjön meg róla, hogy az Alexa alkalmazásban levő „Home Connect” opció elérhető-e az Ön országában. Aktiválja a megfelelő beállításokat az Amazon Alexa és a háztartási készülék közötti kapcsolat megteremtéséhez.

Automata programok
Comfort
A szennyeződések eltávolításának legjobb módja - teljesen automatikusan.
A tökéletes mosási eredmények elérése már gyerekjáték. Egyszerűen töltse fel a dobot, majd nyomja meg a „Start” gombot. Az automata programmal a mosógép mindent automatikusan állít be a mosnivaló ruhának megfelelően, ami mindenkor tökéletes mosási eredményt garantál.

EcoSilence Drive
Garantáltan hosszan tartó és különösen csendes.
A lakásban hallható hangok gyakran meghatározzák hangulatunkat. Főként akkor, ha csendes és békés családi vacsorára készülünk. A Bosch EcoSilence hajtása annyira csendes, hogy olykor még meg is feledkezhet arról, hogy a mosógép működésben van. A készülékben egy szénkefe nélküli, energiahatékony motor működik, amely optimális szintre csökkenti a súrlódás hangját, csendes üzemű és különösen hosszú élettartammal bír – A Bosch 10 éves garanciát vállal a EcoSilence Drive motorra.

Allergy Plus
Health
Elpusztítja a közönséges baktériumok 99,99%-át*.
Kemény a baktériumokon, de kíméli az érzékeny bőrt, az AllergyPlus program optimálisan higiénikus mosást biztosít. Állandóan tartja a hőmérsékletet a mosási folyamat során, így a mosott textíliák különösen higiénikusan tiszták. Ennek eredményeképpen a baktériumokat és a gyakori allergiát kiváltó tényezőket, például a poratkákat hatékonyan megcélozzák. A ruhaneműt alaposan öblítik is, hogy minimálisra csökkentsék a mosószer -maradványokat. Az eredmény: extra higiénikus mosás. * A Bosch mosógépek 40 °C és 60 °C -os „AllergyPlus” mosási programjával megfelelnek a tudományosan ajánlott feltételeknek a kórokozók 99,99% -os csökkentésére az Enterococcus Hirae és a Pseudomonas Aeruginosa esetében, Honisch et al. 2014 alapján, "A mosási ciklusidő, a hőmérséklet és a mosószer -készítmény hatása a háztartási mosás higiéniai hatékonyságára." a Rajna-Waali Egyetemen kutatása alapján.

SpeedPerfect
Tökéletes tisztaság akár 65%-kal rövidebb idő alatt.
A SpeedPerfect egy speciális funkció, amelyet az idő szempontjából fontos helyzetekre fejlesztettek ki. A SpeedPerfect segítségével akár 65% -kal * csökkentheti a mosási időt anélkül, hogy az eredmények változnának. A legtöbb programmal használható, például, ha a Mix mosási programot a SpeedPerfect-el kombinálva választja, akkor akár 4 kg ruhát moshat ki gyorsan és tökéletesen. (* Az Easy Care Program 40 ° C és az Easy Care Program 40 ° C időtartamának különbsége a SpeedPerfect opcióval kombinálva.)

VarioDrum
Comfort
Nagy teljesítményű, mégis kíméletes mosás.
A kedvenc kényes ruhái több mosás után teljesen tönkremehetnek. Az egyedülálló, szabadalmaztatott VarioDrum rendszer kíméletesen és hatékonyan tisztít mindenfajta ruhaneműt a víz egyenletes elosztásával, így nem nyújtja ki, gyűri össze vagy károsítja kedvenc darabjait. A választott programtól függően a csepp formájú kialakítás és az aszimmetrikus lapátok kíméletesen a középpont felé terelik a ruhákat, a forgásiránytól függetlenül. Ez nemcsak az erősebben szennyezett ruhadarabok intenzív tisztítását, hanem az összes ruhadarab gyorsabb, alaposabb tisztítását biztosítja.

ActiveWater™Plus
Performance
Automatikus takarékoskodás a vízkezelő rendszerrel.
A mosógépek gyakran csak jelentős vízfogyasztás mellett kínálnak rövidebb és kevesebb erőfeszítést igénylő programokat. ActiveWater Plus technológiánk tökéletes eredményt nyújt, miközben csak a feltétlenül szükséges vízmennyiséget használja fel. A beépített érzékelők a ruha típusához és az automatikusan észlelt töltethez igazítják a vízfogyasztást, miközben a szabadalmaztatott dobkialakítás és vízbevezető rendszer gyorsabb öblítést tesz lehetővé. Válasszon olyan mosógépet, amely csökkenti a vízfogyasztást, és teljes körű nyugalmat biztosít otthonában.

Reload funkció
EasyToUse
Az utántöltésnek köszönhetően semmi nem maradhat ki.
Elfelejtett egy zoknit, pólót, ..? Nem fontos. Mikor volt utoljára, hogy csak betöltötte a mosógépet, elindította a mosási ciklust, és rájött, hogy elfelejtett valamit? A mosógépek újratöltési funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerűen hozzáadjon kimaradt ruhákat, vagy távolítsa el azokat még mosási ciklus alatt *. Csak állítsa le a futási ciklust és nyissa ki az ajtót, hogy az elfelejtett ruhákat egyszerűen töltse be a dobba, és folytassa a mosást. (* Az újratöltés nem lehetséges, ha a hőmérséklet meghaladja az 50 ° C-ot, vagy ha a vízszint túl magas.)

DrumClean
Health
Csillogóan tiszta mosódob
Nem tudja, mikor kell megtisztítani a dobot? Ne aggódjon, nem számít. Ha a mosógépet 40 ℃ alatti hőmérsékleten 20-szor folyamatosan használja, a "" dobtisztítás "" program automatikusan emlékezteti Önt.

AntiVibration oldalfal
Health
A végtelenül csendes mosógép.
Az oldalfalak innovatív AntiVibration kialakítása nem csak a szemet igézi meg: a rendszer nagyobb stabilitást biztosít, és elnyeli a rezgéseket is. Emellett a jobb szigetelésnek köszönhetően a zajkibocsátás is csökken, így ezek a Bosch mosógépek lenyűgözően csendesek, még a centrifugálás alatt is.

 

 

Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 598x848x590
Készüléktömeg (nettó) 72 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 75 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére