Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Bosch WTX87KH0BY hőszivattyús kondenzációs szárítógép 9kg A+++ AutoClean Home Connect Serie8

Bruttó ár:
329.900 Ft
Gyártó cikkszám: WTX87KH0BY
Cikkszám: 4242005181179
Elérhetőség: Rendelésre
Országos Szállítási díj: 3.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A legjobb szárítás a sportruházathoz

Különleges sportruházat-program a többrétegű kültéri sportruhák, de a mikroszálak / szintetikus szálak elemeinek enyhe és pontos szárítására; ezen a programon belül az ilyen típusú textíliák enyhén és precízen szárítják alacsonyabb hőmérsékleteken, és a végén rövid szárítási intervallumok vannak a belső rétegek finom szárításához. Annak érdekében, hogy ideálisan megvédje azt a túlmelegedéstől, szárító érzékelői folyamatosan mérik a páratartalmat, hogy tökéletes szárítási eredményt biztosítsanak, miközben védik a sportruháit.

ActiveWear


Az energiafogyasztás csak Öntől függ.

Mindannyian válogatunk, amikor a háztartási készülékünket kiválasztjuk, de néha az energiafogyasztással nem foglalkozunk. A Home Connect FlexStart opciója lehetővé teszi a Bosch háztartási készülékek hatékony módon történő használatát. Ha EEBUS-alapú energiagazdálkodási rendszert használ az okos eszközeinek csatlakoztatására vagy napelemet, akkor a mobileszközén levő Home Connect applikációval könnyen megadhatja azt az időkeretet, amelyben a háztartási készülékek valószínűleg működni fognak. Az energiagazdálkodási rendszer ezután automatikusan a legjobb energiaforrást fogja alkalmazni a háztartási készülékeihez. Az eredmény, olyan háztartási készülékek, amelyek alkalmazkodnak a felhasználó zöld gondolkodásához.

Phone


A legokosabb módszer a tökéletes eredményhez.

A ruhára legmegfelelőbb szárítási program kiválasztása bonyolult lehet. A Home Connect a Smart Dry programmal együtt a szárítási program automatikusan kiválasztásra kerül az utolsó mosási ciklus adatai alapján. Ez a vezeték nélküli technológia lehetővé teszi a kommunikációt a mosó és a szárító között, külső eszköz vagy alkalmazás nélkül. A szárítási program kiválasztásakor figyelembe veszik a terhelést, az anyag típusát és a nedvességtartalmat. A tökéletes szárítási eredmény legokosabb módja.

Dry


Felejtse el a tisztítást minden szárítás után!

Ezen technológia révén szükségtelenné válik a szöszök rendszeres tisztítása, ezek a készülék aljában gyűlnek össze, és a takarítás mindössze 20 használatonként esedékes. Precíziósan megtervezett AutoClean szárítóink az automatikus pehely eltávolító technológiával váltják ki az ajtószűrőt, így minden ciklus után kihagyhatja a szösz tisztítást. Ez a technológia a pelyheket automatikusan a készülék alsó részére juttatja, a kondenzátort rendszeresen átöblíti, és a bolyhokat biztonságosan tárolja egy speciális tárolóban, amelyet csak 20 ciklus után kell üríteni; ez akár 95% -kal kevesebb tisztítást jelent, mint ajtószűrővel ellátott szárítóban *. * A 392/2012 / EU rendeletnek megfelelően évente 160 cikluson alapul a normál pamutprogramban. Az adatok a használattól függően változhatnak.

Wash

Dry


Jó javaslat minden feladathoz.

A megfelelő szárítóprogram kiválasztása nem csak komoly fejtörést okozhat, de kevésbé jó végeredményt is hozhat. A Home Connect az Easy Start funkció segítségével az ideális programot ajánlva leveszi a gondot a válláról a szárítás során - közvetlenül a mobilkészülékén keresztül. Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a textíliák jellemzőit és beállítja a szárítási célt a Home Connect alkalmazásban. Ekképpen könnyedén beállíthatja a megfelelő programot és tökéletes végeredményt érhet el. Bármikor.

Tablet


Állandó alacsony energiafogyasztás minden egyes ciklusban.

A SelfCleaning kondenzátorral szerelt hőszivattyús szárítógépek megóvják a ruhákat, és közben rendkívül hatékonyak is. A SelfCleaning kondenzátor technológiának köszönhetően a kondenzátor tisztítása automatikusan történik, a szárítási folyamat alatt akár négyszer is, így minden ciklusban a legjobb teljesítményt nyújtják. A Bosch hőszivattyús szárítógépei hatékony üzeműek, és kíméletesen tökéletesen szárazzá varázsolják ruháit.

Clean


Kímélő szárítás

A szenzitív szárítórendszer a mosott ruhát minden oldalról érkező, enyhe levegővel szárítja. A lekerekített emelőlapátok lágyan mozgatják a ruhát, ahelyett, hogy az laposan feküdne a dob szerkezetén. Az eredmény puha, frissen mosott, gyűrődések nélküli ruhanemű.

Dry


Automatikusan felismeri, hogy mikor száradtak meg tökéletesen a ruhák.

Az AutoDry funkcióval rendelkező Bosch szárítógépek különösen kíméletes módon és éppen a kívánt szárazsági fokra szárítják a ruhát, mely lehet vasalásra kész, szekrénybe tehető vagy extraszáraz is. A készülék érzékelői folyamatosan mérik a hőmérsékletet és a hátramaradt nedvességet, ezáltal pedig megóvják a ruhát a túl magas hőmérsékletektől és a túlszárítástól is.

Automatic

Automatic2


Szín Fehér
Márka BOSCH
Garancia idő 5 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály A+++
Működési Rendszer Kondenzációs
Inverter motor Igen
Zajszínt dB(A) (maximum) 62
Dob Kivitele Finomlyúkú Dob
Maximum Ruhatöltet 9 Kg.
Energiafogyasztás kW/h 1.61
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 193
Smart Wi Fi Igen
Főbb Jellemzők

Serie | 8, Hőszívattyús kondenzációs szárítógép, 9 kg
WTX87KH0BY

Premium AutoClean hőszivattyús szárítógép SmartDry és IronAssist funkcióval: a szárítandó ruhák egyszerű kezelése a teljesen automata programok által.

    IronAssist: Vasalási segéd a megszárított ruhák puhítása, illetve a vasalás idő csökkentésére.
    ComfortControl: könnyű kezelhetőség hála az intuitív kezelőfelületnek.
    Smart Energy Management: a készülék energiagazdálkodás optimalizációja.
    Easy Start: megfelelő programajánlás minden szárításhoz, távolról.
    VoiceControl: a készülék az Amazon Alexa segítségével hallgat Önre.

Kapacitás (pamut): 9 kg
Szárítógép típusa: kondenzációs
Energiahatékonysági osztály: A+++ az A+++-tól D-ig terjedő energiahatékonysági skálán.
Energiafogyasztás: 193,00 kWh/év. Az érték 160 teljes és részleges töltetű normál pamutprogrammal végzett szárítási cikluson és a kis villamosenergia-fogyasztású üzemmódokon alapul. A tényleges ciklusonkénti energiafogyasztás függ a készülék üzemeltetési módjától.
A teljes töltetű normál pamutprogramhoz tartozó energiafogyasztás: 1.61 kWh, a részleges töltetű normál pamutprogramhoz tartozó energiafogyasztás: 0.9 kWh.
Súlyozott energiafogyasztás kikapcsolt üzemmódban: 0.1 W és bekapcsolva hagyott üzemmódban: 0.1 W.
Bekapcsolva hagyott üzemmód időtartama: 30 perc
A(z) Pamut, szekrény száraz program a teljes és a részleges töltet melletti normál pamutprogram az a normál nedves pamut ruhaneműk szárítására alkalmas standard szárítóprogram, amelyre a címkén és a termékismertető adatlapon megadott adatok vonatkoznak, és amely a pamut ruhaneműk esetében az energiafogyasztás szempontjából a leghatékonyabb.
A teljes és részleges töltetű normál pamutprogram súlyozott programideje: 168 perc.
A teljes töltetű normál pamutprogram programideje: 215 perc, a részleges töltetű normál pamutprogram programideje: 132 perc.
Kondenzációhatékonysági osztály a G-től (legkevésbé hatékony) A-ig (leghatékonyabb) terjedő skálán: B.
A teljes töltetű normál pamutprogram átlagos kondenzációhatékonysága: 88 %, a részleges töltetű normál pamutprogram átlagos kondenzációhatékonysága: 88 %.
A teljes és részleges töltetű normál pamutprogram súlyozott kondenzációhatékonysága: 88 %
Zajszint: 62 dB (A) re 1 pW

AutoClean
DuoTronic készülékvezérlés
Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval
Nagy LED kijelző a hátralévő idő és az akár 24 órás késleltetett indítás kijelzésére, a programfutás jelzésére és a speciális funkcióknak.
Sensitive Drying System: nagyméretű, nemesacélból készült dob textilkímélő kialakítással, soft emelőlapátokkal.
Antivibrációs oldalfalak: nagyobb stabilitás és kiegyenlítettebb dobmozgások
Gyapjúszárító kosár: nincs
Belső dobvilágítás: LED
Gyermekzár
Hangjelzés a program végén
Üvegajtó, kerettel, az ajtó színe: 30 cm-es alu-hatású fehér betöltőablak.
Fém ajtózáró kar
Ajtónyitás iránya: jobbra nyíló
Kondenzvíz-kifolyó garnitúra

Az AutoClean továbbfejlesztette a szárítást.
Az automatikus szösztelenítő technológiával rendelkező AutoClean szárítógépek bemutatása. Ez automatikusan eltávolítja a szöszöket egy gyűjtőbe, amelyet elegendő csak 20. ciklus után kiüríteni. A precíziós gyártású, automatikus szöszmentesítő technológiával rendelkező AutoClean szárítógép az első hőszivattyús szárítógép, amelynél az ajtóban nincs szöszszűrő és rendelkezik egy gyűjtővel, amely saját magát tisztítja meg, így nem kell a tisztítással foglalkozni minden egyes töltet után.


Precíziós kialakítás, amely megkönnyíti az életét.
A precíziós kialakítás az alapításunk, 1886 óta fontos szempont a számunkra. Hiszünk abban, hogy innovatív technológiák kifejlesztésével egyszerűsíthetjük a szárítási folyamatot. Mint például az új, automatikus szöszmentesítő technológiával rendelkező AutoClean szárítógépeink, amelyek automatikusan eltávolítja a szöszöket egy gyűjtőbe, amelyet elegendő csak 20. ciklus után kiüríteni. Mondjon búcsút az ajtóban levő szűrők minden egyes töltet utáni tisztításának.


Állandóan hatékony és erőfeszítésmentes szárítás, ciklusról ciklusra.
A hagyományos szűrőrendszerekkel rendelkező szárítógépek energiahatékonysága időről időre romlik, ha nem tisztítják őket rendszeresen.
Az AutoClean szárítógépek mások. Ezek az első hőszivattyús szárítógépek, amelyek ajtajában nincs szöszszűrő és amelyik rendelkezik egy saját magát tisztító gyűjtővel, és így ciklusról ciklusra automatikusan fenntartja az alacsony energiafogyasztást anélkül, hogy bármely, az ajtóban levő szűrőt tisztítani kellene. Az eredmény: kiváló tisztítási teljesítmény és magas energiahatékonyság.

 

 

Programok Sztenderd programok: pamut, kímélő
IronAssist
SmartDry
Speciális programok: allergia plusz, pamut, blúz/ing szárítás, SmartDry, finom anyagok, törölköző szárítás, IronAssist (1 ing), IronAssist (5 ing), IronAssist (Business), mix, szuper 40 perc, szintetikus anyagok, gyapjú, időprogram (meleg)
Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 842 x 598 x 652
Készüléktömeg (nettó) 56.66 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!