Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Dyson Hajszárítók

Mágneses hajformázó kiegészítők

Flyaway simító fúvófej

Ideális befejezőeszköz a sima, egyenes szálú vagy hullámos frizurákhoz. A szétálló hajszálakat a hosszabb hajtincsek alá rejti, így a kész frizura sima és fényes lesz1. Csak a levegőt használva.

Koncentrált hajformázó

Az újratervezett szélesebb és vékonyabb Koncentrált hajformázó nagy sebességű vágott levegője tökéletes a hajformázáshoz. Mivel a levegő fókuszáltabban irányítható, egyes hajtincseket anélkül tud formázni, hogy közben érintetlenül hagyja a frizura többi részét.

Diffúzor

Az újragondolt Diffúzor egyenletesebben oszlatja el a légáramot a hajtincsek között, így a természetes száradáshoz hasonló hatást eredményez. Használatával csökkenthető a haj kunkorodása, és növelhető a göndörebb, hullámosabb hatás. A hosszabb fúvókák segítségével mélyebben a tincsek közé hatol, és ennek köszönhetően egyszerre több hajat tud irányítottan formázni.

Lágy fúvófej

Az új lágy fúvófejet arra terveztük, hogy kímélje a finom hajat és az érzékeny fejbőrt, szétszórja a levegőt, gyengéd és hűvösebb légáramot létrehozva – miközben továbbra is gyorsan szárítja a hajat.

Széles fogú fésűs fej

A hullámos és göndör hajhoz tervezett új széles fogú fésűs fej robusztus fogaival szárítás közben kiegyenesíti a hajtincseket, illetve dúsítja és formázza a hajat.

Jellemzők

3 sebességfokozat

Magas - gyors szárításhoz és formázáshoz.
Közepes – normál szárításhoz
Alacsony – a levegő szétoszlatásához

4 hőfokozat

100°C – gyors szárításhoz és formázáshoz
80°C – normál szárításhoz
60°C - gyengéd szárításhoz
28°C – egyenletes hideg levegő

Hideg levegő

28°C-os hideg levegő a haj formázás utáni beállításához.

 
Rendezés:

Dyson Supersonic HD07 Bl/Ni hajszárító

159.990 Ft
Érdeklődjön elérhetőségeinken
Az oldal tetejére