Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
1.199.990 Ft
KedvezményPont 18182
Cikkszám: CBRW90.00P8#ZZZN490Fsz
Szállítási díj: 5.989 Ft
Előrendelésre
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

FALMEC BRERA indukciós kerámialap beépített elszívóval + CATA NEW YORK edényszett

1.199.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

800/680 m3/h
44-67 dB(A)

Márkák FALMEC
Szín Fekete
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Elszívós kivitel Páraelszívóval kombinált
Szélesség 890mm.
Kivitel Szegély Nélküli
Főzőfelület Főzőzónás
Főbb Jellemzők Az új Falmec Brera - A láthatatlan technológia!
„A technológia a szemnek láthatatlan” az új Brera by Falmecben. A főzőlapba integrált elszívó, amely a gyönyörűen egyszerű formát rendkívüli teljesítménnyel kombinálja. A letisztult vonalak, a csendes működés és az energiahatékonyság (A++ osztály) a Brera jellemzői. Névadásával a Falmec a híres milánói dizájnnegyed előtt tiszteleg.
A szívófelület a főzőlap hátsó részén lett kialakítva, fekete üveglappal, fekete acél kerettel, amely ellenáll a felületi karcolásoknak. Az elszívórész fedlapja automatikusan kinyílik, amikor a főzőlap használatban van, elszívja a gőzt és a főzés során keletkező füstöket, majd bezárul.
A Brera erőteljes, szénkefe nélküli motorral van felszerelve, amely halkabb, mint a hagyományos motorok, valamint csúszkás érintővezérléssel, 9 főzési fokozattal + Booster funkcióval (gyorsfelfűtés) és 4 összeköthető főzőzónával, amelyek maximális sokoldalúságot kínálnak különböző méretű edények használatakor.
A Brera új főzési funkciókat is kínál, mint például a melegentartó funkciót, amely állandó hőt tart fenn, hogy az ételeket megfelelő hőmérsékleten tálalhassák, vagy a Chef funkciót, amely az egyes főzési területeken különböző hőmérsékleti szintek beállítását teszi lehetővé.
A Brera használható belső keringtetéses (szűrős) változatban is, ehhez szükség van a külön megvásárolható Carbon.Zeo szűrőre. A szűrő képes hatékonyan megszűrni a főzés kellemetlen szagát és a Zeolitnak köszönhetően jelentősen csökkenti a páratartalom kialakulását a konyhában. A szűrők könnyen kivehetők, regenerálhatók és visszahelyezhetők a készülékbe ezzel is könnyítve az időszakos karbantartást.
Carbon.zeo szűrő karbantartása, tisztítása:
A Carbon.Zeo szűrő nem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén a szűrő regenerálása elegendő kétévente, valamint javasolt négyévenkénti cseréje. A szűrő regenerálásához helyezze azt egy normál háztartási sütőbe, állítsa be a hőmérsékletet 200°C -ra és hagyja a sütőben 2 órán át.
Elszívó egyedi tulajdonságok:
BRUSHLESS motor (szénkefe nélküli), fekete kerettel ellátott elszívórész, 9 sebesség + turbó fokozat, érintőkijelzős vezérlés, automata üzemmód (az elszívás intenzitása automatikusan igazodik a főzés intenzitásához)
fémszűrő-telílettség figyelmezető, Carbon.Zeo szűrő telítettség figyelmeztető (belső keringtetés esetén)
Ez a konyhai pára- és szagelszívó Brushless motoros technológiát használ, ami azt jelenti, hogy:
• A motor csendesebb, mivel kevesebb a mozgó alkatrészek érintkezése, súrlódása
• Nagyobb teljesítmény és hatékonyság (nagyobb nyomaték/watt arány)
• Pontosabb elektronikus vezérelhetőség
• Hosszabb élettartam/megbízhatóság (nincs kopás, mivel nincsenek szénkefék)
• Kisebb a motor felmelegedése (nincs súrlódás mivel nincsenek szénkefék)
A szénkefe nélküli egyenáramú motor, más néven elektronikusan kommutált motor, egy inverteren keresztül egyenáramról táplálkozik, amely váltakozó áramot termel az egyes fázisok meghajtásához a motort a zárt hurkú vezérlőjén keresztül. Ez áramimpulzusokat biztosít a motor tekercseinek, amelyek szabályozzák a sebességet és a nyomatékot. Lényegében a szénkefe nélküli motorok jellemzően állandó mágneses teret tartalmaznak, amely egy elektronikusan vezérelt rögzített armatúra körül forog, és helyettesíti a fizikai szénkeféket és a kommutátor alkatrészeit.
A szénkefék okozta súrlódás és kívülről bejutó por nélkül a brushless motorok minimális időszakos karbantartást igényelnek, ami lehetővé teszi, hogy zárt házban tartsák őket, csökkentve a külső por és részecskék bejutását a motortérbe, amelyek veszélyeztethetik a mozgó alkatrészeket. A szénkefe nélküli motorok szénkefés társaikhoz képest nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást mutatnak.
kerámialap egyedi tulajdonságok:
9 sebesség + BOOSTER (gyorsfelfűtés), érintővezérlés, 4 db 190x210 mm főzőzóna Flex Surface technológiával, kettős híd funkció (főzőzónák összekapcsolása), automata időzítő főzésmegszakító funkcióval, időzítő / visszaszámláló funkció, melegentartó funkció, chef funkció, biztonsági lekapcsolás / biztonsági zár funkció, maradékhő kijelzés
INDUKCIÓS FŐZŐLAP
Az indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.
MARADÉKHŐ KIJELZÉS
Egy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl.
BOOSTER
Egy olyan funkció mely arra hivatott, hogy a kiválasztott főzőzóna teljesítményét növelje meg. Így nagyobb mennyiséget, gyorsabban felforral.
VISSZAÁLLÍTÁS FUNKCIÓ
Ha véletlenül kikapcsolják a főzőlapot a főkapcsolóval, ezzel a funkcióval az összes beállítás
visszaállítható. Miután kikapcsolta a vezérlést a főkapcsolóval, 6 másodperc áll a felhasználó rendelkezésére
a visszakapcsolásra, majd ismét 6 másodperce van a szüneteltetés gomb lenyomására a beállítások visszaállításához.
AUTOMATIKUS FELMELEGÍTÉSI IDŐ
Amikor aktiválva van az automatikus főzés üzemmód, akkor a főzőzóna korlátozott ideig maximális
teljesítményszinten működik, majd automatikusan alacsonyabb szintre vált a főzés folytatásához. A főzőlapok
bármelyikén be lehet kapcsolni az összes teljesítményfokozathoz, kivéve a 9. fokozatot, amely a maximális
teljesítményszint.
MELEGÍTÉS FUNKCIÓ
A melegítés funkció az ételek melegen tartására szolgál. Ez a funkció kiolvasztáshoz és lassú főzéshez is alkalmazható.
SÉF FUNKCIÓ
A gyorsindítás gombon keresztül elérhető séf funkció segítségével előre beállított teljesítményszinttel lehet aktiválni a négy főzőzónát. Melegítés (melegen tartás), Alacsony hőmérséklet (enyhe fokozat), Közepes hőmérséklet (lassú főzés vagy olvasztás), Magas hőmérsékletet (forralás vagy gyorsfőzés) A séf funkció nagyon hasznos lehet professzionális főzés esetén.
IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ
Lehetővé teszi, hogy beállítsa azt az időt, amely után a készülék akusztikus riasztással figyelmeztessen.
Összteljesítmény 7.4kW

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írj hozzászólást

Az oldal tetejére