Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Gorenje

Gorenje

Miért Gorenjét vegyek? 

Kiemelkedő minőségű, megbízható, környezetbarát és stílusos termékek elképesztő funkciókkal!

 • HomeMade sütő - tervezésekor a hagyományos fatüzelésű kemencék szolgáltak alapul

A legmodernebb „fatüzelésű kemence”, amelyben a hátsó fal sima és lekerekített szélei ésa boltíves belső a forró levegő hatékonyabb áramlását és egyenletes eloszlását biztosítja a sütőn belül. Egyenletesen átsült, zamatos és ropogós fogások!

 • HomeChef - érintés érzékeny kezelőfelület ínycsiklandozó étel képekkel

Az interaktív színes kijelző és az érintés érzékeny kezelőfelület teszi lehetővé a menüopciók gyors kiválasztást. Az egyedülálló HomeCHEF elektronikus programmodul használatakor 30 elérhető nyelv közül választhat.

 • Pirolízis Supreme - nagyteljesítményű tisztítás

A pirolitikus tisztítási folyamat alatt a sütő kb. 500 °C -ra forrósodik fel. Amikor a hőmérséklet eléri a 250 °C -ot, az ajtó automatikusan záródik a felhasználó biztonsága érdekében. A magas hőmérséklet a fűtőelemek és a ventilátorral hajtott légkeringés innovatív kombinációjával párosítva optimális tisztítási eredményt nyújtanak még a legeldugottabb sarkokban is. A sütő felső részébe szerelt speciális katalizátor semlegesíti a tisztítási folyamat során keletkezett szagokat és füstöt. A használó három tisztítási szint közül választhat a sütő belsejének szennyezettségétől függően. 30 perccel a program lejárta után a sütő ajtaja újra nyitható. Miután kész, egy nedves ruha segítségével, könnyen kitörölhető a leégett szennyeződés.

 • Perfect Grill - optimális hőeloszlás és tökéletes sütési eredmények a dupla fűtőszálnak köszönhetően

A legjobb sütési eredmények a nagy és kis grill fűtőszál kombinált használatával érhetőek el, ahol a kis fűtőszálat a nagyméretű veszi körül.

 • Ultra hideg ajtók (UCD) - meg ne égesd magad!

tervezők figyeltek a biztonságra is! Olyan speciális röbbrétegű üveglappből gyártják a Gorenje sütők ajtaját, amely egy hővisszaverő réteggel is el van látva, így biztosítva maximális védelmet a gyerekek, házikedvenceik és az Ön számára is. A rendszer további előnye, hogy a hő(energia) nem tud „kiszökni“, ezzel optimalizálttá válik a sütő energiafogyasztása is.

 • Tükörsima sütőajtó - extra könnyű tisztítás

A szennyeződések nem ragadnak meg a kisebb csavar furatokban, vagy gumi tömítésekben az ajtó felületen. A Gorenje sütőajtók kialakítása során erre is ügyeltek, így gyerekjáték a tisztán tartása. 

 • Sütés több és magasabb szinten

Akár 3 szinten is süthet egy időben, a sütő hátsó falában elhelyezett ventillátornak köszönhetően, amely biztosítja a hő egyenletes eloszlását a sütőben minden szinten.A tökéletes sütési eredmény nem marad el és a hatékony meleg levegő keringetés időt és energiát is megtakarít Önnek.

 • WarmPlate - Professzionális tálalás

A WarmPlate funkció a tányérokat pont a megfelelő hőmérsékleten tartja - bárhol 30 és 80°C közötti hőfokon. Tálalja ételeit úgy, mint egy étteremben. Az előmelegített tányérok segítenek megőrizni az ételek ízét és aromáját.

 • StayWarm - melegen tart míg odaér a vendég

A hőfok 30 és 95°C közötti beállítása lehetővé teszi, hogy az ételeket két órán át a kívánt hőfokon tartsuk. Az előre elkészített finomságok megőrzik ízüket és tálalásig melegek maradnak. Ennek az új tulajdonságnak köszönhetően a többfogásos étkezések megtervezése és tálalása sokkal könnyebbé válik – és akkor sincs semmi gond, ha vendégeink késnek.

 • OpenView - a tökéletes átláthatóságért

Kiválasztott modellekben a szuper-méretű sütő-kapacitás mellé kétszeres megvilágítás is társul. Az üveg sütőajtó és a jobb megvilágítás gondoskodik róla, hogy a sütési folyamatot egyszerűen és maximálisan nyomon követhesse. 

 • BigSpace - minden belefér

Egy 7 kg-os hálaadási pulyka? Nem gond! 65 literes űrtartalmukkal Gorenje sütői a legnagyobbak közé tartoznak a piacon, így könnyen megbirkóznak vele. A nagysága ellenére mégia az "A" energiaosztályú kategóriába tartozik és a piacon megtalálható leggazdaságosabb készülékek közé tartozik, mely kizárólag a kiváló tervezésnek köszönhető. Nagycsaládod összejövetelek? Nem lehet probléma!

 • Teljesen kihúzható teleszkópos sínek

A sütés biztonságosabb és hatékonyabb. A teljesen kihúzható teleszkópos sínek lehetővé teszik, hogy könnyen elérje az ételeket mindhárom szinten. Egyszerűbb az étel behelyezése és biztonságosabb a sült étel kezelése. A teleszkópos sínekkel felszerelt sütőjének kapacitása megnő, mivel biztosítja a lehetőséget a több szinten történő sütésre egy időben.

 • DynamiCooling - hideg sütőfalak

A sütő falainak hatékony hűtőrendszere a sütés közben (DC) és a sütés végeztével (DC+) is gondoskodik a készülék falainak érezhetően alacsonyabb hőmérsékletéről. Egy speciális ventilátor összekeveri a környezet hidegebb levegőjét a sütő meleg levegőjével, így a hűtött levegő a készülék külső falai alatt áramlik. Amint a sütő ki van kapcsolva, egy hőérzékelő gondoskodik róla, hogy a ventilátor mindaddig működésben maradjon, amíg a sütő hőfoka nem süllyed 60°C alá (DC+). A készülék oldalainak és ajtajának hűtésével így a DynamiCooling rendszer jelentősen javítja a sütés biztonságosságát.

 • Üveg sütőtálca

A minőségi üvegből készült sütőtál elég nagy méretű, hogy a mindennapi kulináris alkotásoknál élvezzük használatát; azonban kivételes alkalmakkor még kiválóbb hasznát vesszük. Az átlátszó üvegen keresztül folyamatosan figyelemmel kísérhető a sütőtálon belül a sütés folyamata. Ezenkívül időben gondoskodhat a ropogós felszínű felfújtakról, a lédús pástétomokról, rétesekről és az aranysárgára sült burgonyáról. A sütőtál méretei (ma/sz/mé) 24/406/360 mm. 

 

Telefon:+36 1 / 226-1992
E-mail: info@konyhaluxnet.hu
Elérhetõségek