Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Bosch hőszívattyús szárítógépek 10% pénzvisszatérítéssel

Bosch hőszívattyús szárítógépek 10% pénzvisszatérítéssel

Mondjon búcsút a teregetésnek és vásároljon bármilyen Bosch szárítógépet, mellyel időt és energiát spórolhat, miközben ruhái mellett a pénztárcáját is kíméli! Ráadásul most még 10%-ot is visszakap a készülék bruttó vételárából!

A kedvezmény igénybevételéhez vásároljon 2021.09.01. - 10.06. között Bosch szárítógépet, majd a névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó számlával és személyes adataival regisztráljon alább.

Sikeres regisztrációját követően a szárítógép bruttó vételárának 10%-át banki átutalással megtérítjük Önnek.

A regisztrációt megteheti 2021.09.01. - 10.20. között, amelynek sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Hogyan száríthatja a ruhákat időt, erőfeszítést és energiát is megtakarítva?

Mondjon búcsút a szárítókötélnek és térjen át a hatékony szárításra

A ruhák szárítóállványon vagy akár télen a radiátoron történő szárítása sok időt vesz igénybe. A kiteregetett ruhák emellett akár 4 liter vizet is kipárologhatnak a lakásban, ami a fal penészedéséhez is vezethet.

Ezt megelőzendő a túl nagy párát egy nyitott ablakon keresztül ki kell vezetni. Ezt követően újra fel kell fűteni a helyiséget, növelve az energiafogyasztást, ami cáfolja azt az elképzelést, hogy a ruhák beltéri fűtött helyiségben való szárítása "költségmentes". Nem az – akár 60%-kal több energiafogyasztást jelenthet, mint a Bosch Hőszivattyús Szárítógépek alkalmazása.

 

Ha gondot jelent, hogy hogyan lehetne kis helyen szárítani a ruhákat, arra tökéletes helytakarékos megoldást kínál az egymásra helyezhető szárítógép és mosógép. Mondjon búcsút a zavaró szárítóköteleknek az otthonában, inkább szerelje egymás fölé a mosógépet és a szárítógépet az egymásra szerelési készlettel, és élvezze az optimális szárítás előnyeit. Mi több, a Bosch szárítógépek Szekrényszáraz Programja alkalmazásával a mosás és a szárítás után egyből elteheti a ruhákat a szekrénybe.

Ruhaszárítás beltéren, egy kis helyiségben? Nálunk erre is megtalálja a választ

 

 

KÉSZÜLÉK REGISZTRÁCIÓ 

 

 

Részt vevő készülékek listája:

WTR85T00BY 
WTM85251BY 
WTH85291BY
WTH85204BY 
WTH85203BY 

WTH85202BY 
WTW85461BY 
WTW85491BY 
WTR87TW0BY 
WTW876LBY
WTWH762BY 
WTX87M90BY 
WTX87KH1BY 
WTX87KH0BY 
WTX87EH0EU

 

 

 

 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szárítógépek
Az oldal tetejére