Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Bosch hűtő-és fagyasztókészülékek 5 év gyártói garanciával.

Bosch hűtő-és fagyasztókészülékek 5 év gyártói garanciával.

Vásároljon most Bosch hűtő- vagy fagyasztókészüléket, hogy Önnek hosszú időn át, se ételeivel, se a hűtőjével ne legyen gondja!

A promóció érvényes a 2021.07.01. és 12.31. között vásárolt és a részvételi szabályzatban is szereplő Bosch hűtő-és fagyasztókészülékekre. A promócióra való regisztrációs határidő: 2022.01.14.

A promócióban való részvételhez mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálja termékét MyBosch profiljába, ahol igényelni tudja az 5 év garanciát. Az esetleges garanciális igény a garanciakiterjesztés ideje alatt kizárólag a MyBosch felületről letölthető garanciakiterjesztés és a készülék eredeti számlájának együttes bemutatása esetén érvényesíthető!
 

 

További 2, illetve 3 év garancia
Garanciális Feltételek

 

A BSH Kft. a jogszabályból eredő kötelező 2 éves kellék- és termék szavatosságon, illetve a termék eladási árától függően 2 vagy 3 éves jótálláson felül (a feltételek a jótállási jegyen kerültek rögzítésre) a kötelező jótállási  időszak  elteltétől  számítva  Magyarország  területén minden 2  éves  kötelező  jótállással  érintett  termékre  további  3  év,  minden  3  év  kötelező  jótállással  érintett  termékre  további  2  év  garanciát vállal  (továbbiakban: plusz garancia) az alábbi feltételek szerint, amennyiben a vásárló elvégzi a MyBosch-ban történő  extra  garancia igényléséhez  szükséges  regisztrációt  és  a  garanciaaktiválást.  A  jótállási  jegyen rögzített feltételek a plusz garancia feltételeirértelemszerűen irányadók azzal, hogy amennyiben a jótállási jegyen rögzített feltételek és a jelen plusz garanciára vonatkozó feltételek egymástól eltérnek úgy a további plusz garancia időszakra a jelen garanciális feltételeinek rendelkezései az irányadók.

1.   A plusz garancia időtartama alatt érvényesített garanciaigény teljesítése során a BSH Kft. elsődlegesen kijavítást biztosít. A kijavításról, vagy a cseréről a BSH Kft., az általa megbízott szerviz bevonásával önállóan dönt. BSH Kft. törekszik arra, hogy a kijavítást legfeljebb 15 napon belül elvégezze. A kicserélt alkatrész, illetve a kicserélt készülék a BSH Kft. tulajdonába kerül.

2.    A    plusz  garancia  időszaka  alatt  a  plusz  garancia  terhére  a  BSH  Kft.  által  biztosított  cserekészülék  jótállására  és  annak időtartamára  az  egyes  tartós  fogyasztási  cikkekre  vonatkozó  kötelező  jótállásról  szóló  151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet rendelkezései vonatkoznak azzal, hogy a jótállást a   BSH Kft. a plusz garancia időszak ejártáig biztosítja. A 2 éves kötelező jótállással érintett termékek tekintetében legalább 2 évre, a 3 éves kötelező jótállással érintett termékek tekintetében pedig legalább 3 évre biztosítja.

3.  A plusz garancia időszaka alatt a plusz garancia terhére a BSH Kft. által biztosított cserekészülék szavatosságára és annak időtartamára a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései vonatkoznak  azzal, hogy a szavatosságot a BSH Kft. a plusz garancia időszak lejártig, de legalább  2 évre biztosítja.

4.    Amennyiben  a  plusz  garancia  időszaka  alatt  a  készülékbe  új  alkatrész  kerül  beépítésre  úgy  az  új  alkatrészre a BSH Kft. az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról szóló 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet szerint jótállást a plusz garancia időszak lejártig, de legalább fél évre biztosítja.

5.    A  plusz  garanciális  igény  csak  a  vásárlást  igazoló  eredeti  bizonylattal  együtt  érvényes,  mely  tartalmazza a vásárlás és/vagy a szállítás dátumát is. A garanciális igényt a fogyasztó a hiba felfedezése után legfeljebb két hónapon belül köteles bejelenteni. A plusz garancia a jelen Feltételek szerinti kettő, illetve három év lejártával –  a  fentiekben  rögzített  eltérő  esetek  kivételével  –  megszűnik,  a  plusz  garancia  lejártát  követően  bejelentett  igényekre a plusz garancia már nem érvényes, az nem érvényesíthető.

6.  A  plusz  garanciális  igény  érvényesítéséhez  a  fogyasztónak  az  érintett  készülékre  vonatkozó,  a regisztráció során elfogadott garanciális igazolást és feltételeket, valamint a vásárlás és/vagy a szállítás dátumát és a termék megnevezését tartalmazó eredeti bizonylatot be kell mutatnia a BSH Kft. vevőszolgálatának.

7.    A  plusz  garancia  nem  áll  fenn,  ha  a  BSH  Kft.,  vagy  a  javítással  megbízott  szervize  bizonyítja,  hogy  a  hiba  rendeltetésellenes használat,  szakszerűtlen  kezelés,  szakszerűtlen  javítás,  átalakítás,  helytelen  tárolás,  külső  hatás (pl. túlfeszültség, villámcsapás), környezeti behatás (vegyi/kémiai hatás, pl. savas eső, vízkő stb.), eltérő környezeti  feltétel  (pl.  fagyás, vagy  káros napsugárzás miatt bekövetkezett elszíneződés), elemi kár vagy a vásárlás után keletkezett – az előbbiekben fel nem sorolt – egyéb okból következett be.

8.  A plusz garancia időtartama alatt és azt követően a szerződéstől elállni nem lehet, árleszállításnak nincs helye.

9.  A fenti garanciális feltételek Magyarország területén, a Magyarországon vásárolt készülékekre érvényesek.

 

KÉSZÜLÉK REGISZTRÁCIÓ 


 

Részt vevő készülékek listája:

Szabadonálló statikus kombinált hűtőkészülékek:

KGV36VWEA
KGV36VLEAS
KGV39VWEA
KGV39VLEAS
KGV58VLEAS
KGE394LCA
KGE36AWCA
KGE39AICA
KGE398IBP
KGE49AWCA
KGE49AICA

Szabadonálló  noFrost kombinált hűtőkészülékek:

KGN36NWEA
KGN36NLEA
KGN367WEQ
KGN36XLEQ
KGN39MIEP
KGN392IDA
KGN49XLEA
KGN56XLEA
KGN56XIDP
KGN39AIEQ
KGN39LBE5
KGN39HIEP
KGN49AIEP
KGN49LBEA
KGN864IFA
KGN86AIDP
KGB86AIFP
KGF56PIDP
KGF56PICP
KFF96PIEP

Szabadonálló  varioStyle kombinált hűtőkészülékek:

KGN36CJEA
KGN39IJEA

Szabadonálló egyajtós hűtőkészülékek:

KSV33VWEP
KSV33VLEP
KSV36VIEP
KSV36BIEP

Szabadonálló egyajtós fagyasztószekrények:

GSN33VWEP
GSN33VLEP
GSN36VIFP
GSN54AWDV
GSN58AWEV
GSN58AWDV
GSN54AWCV
GSN58AWCV

Side-by-Side hűtőkészülékek:

KAD93VIFP
KAG93AIEP

Beépíthető egyajtós hűtőkészülékek:

KUL15ADF0
KUR15ADF0
KIL24NFF0
KIL82AFF0
KIR81ADE0
KIR81SDE0
KIF81HDD0

Beépíthető kombinált hűtőkészülékek:

KIV865SF0
KIV86VSF0
KIV86VSE0
KIV875SF0
KIV87VSF0
KIV87VSE0
KIV87VFF0
KIV87VFE0
KIS87AFE0
KIS87ADD0
KIN86VFF0
KIN86AFF0
KIS86SDE0
KIF86HDD0

Beépíthető egyajtós fagyasztókésztülékek:

GIV21AFE0
GUD15ADF0
GIN81ACF0

Tartalomhoz tartozó címkék: Hűtés Hűtőszekrények
Az oldal tetejére