Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Bosch i-DOS mosógépek 10% pénzvisszatérítéssel

Bosch i-DOS mosógépek 10% pénzvisszatérítéssel

Bosch i-DOS mosógépek most 10% pénzvisszatérítéssel!

Takarítson meg akár 10 Liter vizet* mosási ciklusonként, és felejtse el a mosószer túladagolását a Bosch i-DOS energiahatékony mosógépekkel!

Vásároljon Bosch i-DOS mosógépet, hogy Ön mostantól vízpazarlás nélkül, automatikusan tökéletes mosási eredményeket kapjon! Amellett, hogy i-DOS mosógépünkkel vizet és mosószert spórol meg, most 10%-ot is visszatérítünk készüléke bruttó vételárából.

A kedvezmény igénybevételéhez vásároljon 2021.09.01. - 10.06. között Bosch i-DOS mosógépet, majd a névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó számlával és személyes adataival regisztráljon alább. Sikeres regisztrációját követően a mosógép bruttó vételárának 10%-át banki átutalással megtérítjük Önnek.

A regisztrációt megteheti 2021.09.01. - 10.20. között, amelynek sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Az i-DOS-szal mosószert és vizet lehet megtakarítani

Az i-DOS érzékelők automatikusan észlelik a szövet típusát, a betöltött mennyiséget valamint a szennyezettség mértékét, és minden egyes töltethez pontosan kimérik az ahhoz szükséges mosószer és víz mennyiségét.
Önnek csak ki kell választania az Automatic programot, majd megnyomnia a „start" gombot a tökéletes eredmény eléréséhez. Így nincs több túladagolás, és ennek eredményeképpen akár 38%-kal* kevesebb mosószerre és 10 literrel kevesebb vízre** van szükség ciklusonként.

i-DOS minden mosási igényhez

A két különböző nagy mosószer vagy öblítő tartály segítségével számos mosást végezhet anélkül, hogy azokat újra kellene tölteni. Sötét ruhák, aztán fehérek, majd sportöltözet... egyszerűen csak válassza ki a legmegfelelőbb programot vagy egyszerűen az Automatic programot, és az i-DOS pontosan kiméri az egyes töltetekhez szükséges mosószer és víz mennyiségét.

 

* A számítás 40 °C-os mosás alapján történt vegyes töltettel, folyékony mosószer 38%-os kézi túladagolásával össze-hasonlítva a készülék automatikus adagoló-készülékének 10 kg-os és 4D mosórendszerével - WL 1547/19 vizsgálat a WFK Alkalmazott Kutató Intézetnél.

KÉSZÜLÉK REGISZTRÁCIÓ 

 

 

Részt vevő készülékek listája:

WAV28EH0BY

WAX32EH0BY

WAX28EH0BY

WAV28KH1BY

WAX32KH1BY

WAX32KH2BY

WAX32KH4BY

WAU28PH1BY

WAL28PH1BY

WAU28PH0BY

WAL28PH0BY

WAU28S60BY

WAU28S90BY

Tartalomhoz tartozó címkék: Mosás
Az oldal tetejére