Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Liebherr CashBack- Pénzvisszatérítés Akció


 

 

Biofresh promóciós készülék vásárlásával takaríts meg akár 65.000 Ft-ot.

 

Csúcstechnológia kiváló áron. Használd ki az aktuális pénzvisszafizetési akciónkat és élvezd az innovatív Biofresh-Technológiát pénzvisszatérítési lehetőséggel. Akcióban résztvevő készülék vásárlása esetén akár 65.000 Ft-ot is spórolhat.

Biofresh: A minőségnek megvan az ára, most Neked kedvezményesen!

Több frissesség a legjobb technológiával - ezt ígérjük mi Neked. Liebherr Biofresh készülékkel tárolja az élelmiszert megfelelő hőmérsékleten, 0°C-on és ideális páratartalom mellett, ezzel tovább marad az élelmiszer ropogós, vitamindús és ízletes. Élvezd a legmagasabb minőséget most további extrával: nagyszerű árral!

Többféle módon profitálhatsz. Az élelmiszereid fogyaszthatóságának meghosszabbodásával az élelmiszerpazarlás jelentősen csökken. Kevesebb pazaralás kevesebb újabb bevásárlást eredményez és ezáltal többet spórolsz. Ha figyelembe vesszük, hogy egy 4 fős család évente átlagosan 50.000 Ft értékben dob ki élelmiszert, a hosszabb eltarthatóság nem csak a környezetet kíméli, hanem a pénztárcádat is. Ilyen egyszerűen működik:

Vásárolj az akció időtartama alatt (2020.06.01-től 2020.07.31-ig)  az akciós kínálatban szereplő BioFresh készüléket és regisztrálj a Cashback weboldalon legkésőbb 2020.10.31-ig.