x
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Miele főzőlap

Miele főzőlap

 

Akár elektromos indukciós vagy gázfőzőlapra van szüksége a konyhában, válassza a Miele magas minőségű termékeit. A nemesacél kivitelű gázfőzőlapok professzionális minőséget visznek az Ön konyhájába is. Formatervezett kivitelüknek köszönhetően a konyhapult díszei lehetnek. Kezelésük és használatuk rendkívül kényelmes és a tisztítással sem kell sokat bajlódnia. Az öntött vas edénytartót eltávolítása után könnyedén megtisztíthatja a nemesacél főzőlapot. A beépített elektromos gyújtószerkezetnek köszönhetően egy kézzel, biztonságosan üzembe helyezheti a készüléket, a főzőlap külleméhez tökéletesen igazodó kezelőgombok segítségével. A Miele a biztonságra is gondolt Ön helyett. Amennyiben például egy belső légáramlás következtében elalszik a gázrózsa, a gázellátás azonnal automatikusan megszakad.                               
                                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                                           Miele termékek

 

      

          

Ajánlatkérés    

Válaszd ki a termékeket a netmarkabolt.hu oldalon és kérj egyedi ajánlatot.

Főzzön örömmel!
A Miele főzőlapok professzionális minőséget visznek a konyhájába

Az elektromos indukciós főzőlapok jelentik a legkorszerűbb megoldást a konyhában. Az indukciós technológiának köszönhetően a főzőlap a rá helyezett edényt melegíti közvetlenül, a főzőlap csak annyira melegszik fel, amennyire azt az edény fala felmelegíti. Tisztításuk rendkívül egyszerű, használatuk biztonságos. A Miele indukciós főzőlapjain a főzőzónák hőmérsékletének beállítása egyszerűen megoldható és időzíthető, a készülék felismeri a rá helyezett edény méretét, agy annak megfelelően melegít.

 A „Stop&Go”  funkciónak köszönhetően pár percre akár magára is hagyhatjuk az éppen főzött ételt, mivel a gomb megnyomása után az aktuális főzőzóna visszakapcsol az addig használt főzési fokozatra. Így nem kell attól tartanunk, hogy odaég, vagy kifut a főzött étel.

A biztonságos használathoz hozzátartozik, hogy a Miele indukciós főzőlapjainak kezelőfelülete használat után kijelzi a maradék hőt, így véletlenül semfordulhat elő, hogy megérinti a még forró lapot.  A „Twinbooster” fokozat segítségével jelentősen lerövidítheti a főzésre fordított időt. Ennek alkalmazásával, maximum tizenöt percig a maximális teljesítményen üzemeltetheti a főzőlap egyes zónáit.

A wok-ételek szerelmeseinek ajánljuk a Miele indukciós wok főzőlapját, melyhez tartozékként wok edényt kap a vásárló. A wok főzőlap tizenkét teljesítményfokozatú és a többi termékhez hasonlóan, szintén rendelkezik túlhevülés elleni védelemmel.


Videobemutató:

 

További cikkek Miele termékeinkről:

Miele sütő    Miele mosogatógép     Miele mosógép     Miele szárítógép
 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Miele