Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Miele mosógép

Miele mosógép

Az automata mosógép mára alapvető tartozéka lett minden háztartásnak. Ha Ön most szeretne mosógépet vásárolni, a Miele termékkínálatában érdemes körülnéznie! Biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb gépet, akár elöl-, akár felültöltős mosógépre vágyik. Kisebb vagy nagyobb családnak egyaránt tudunk Miele mosógépet ajánlani, hiszen a szokásos, maximum öt kilogrammos ruhatöltetű gépek mellett, ennél a márkánál olyan termék is elérhető, amelyben akár nyolc kilogramm ruhát is kimoshatunk.

Miele termékek

 

 

 

             

Ajánlatkérés

Válaszd ki a termékeket a netmarkabolt.hu oldalon és kérj egyedi ajánlatot.

                                                                                                 

 

Mosás? Miele!
Extra hosszú élettartamú, energiatakarékos, magas tisztítási hatékonyságú mosógépek

A Miele mosógépeinek textilkímélő dobja hosszú időn át garantálja, hogy ruháit megkíméli mosás közben. Az úgynevezett méhsejt-cellás kiképzésnek köszönhetően ugyanis csökkenti a mosott ruhára gyakorolt súrlódási energiát, így kíméletesen tisztít és az ezzel mosott textília sokáig megőrzi eredeti minőségét. Az automatikus dobpozicionálás a mosógép élettartamát hosszabbítja meg, segítségével mindig az optimális helyzetben helyezkednek el a ruhák, így elkerülhető, hogy túl legyen terhelve valamilyen irányban.

Egyes típusoknál automatikus programbeállítás is megtalálható. Ennek segítségével a mosógép felismeri a benne elhelyezett ruhatöltet mennyiségét és ennek megfelelően beállítja a mosáshoz szükséges vízmennyiséget. Ha Miele mosógépet választ, elfelejtheti a mosószer-adagoló rekesz tisztítását is, mivel az „Auto Clean” funkciónak köszönhetően a mosógép a mosószer-adagoló rekeszt minden mosásnál erős vízsugárral átmossa. Így garantáltan nem marad a mosópor vagy folyékony mosószer az adagolóban.

A Miele mosógépei kivétel nélkül zománcozott kezelőfronttal ellátottak. Ennek a bevonatnak köszönhetően a mosógép sokáig karcmentes marad, korrózióálló, színtartó és nem utolsósorban könnyen tisztítható. A „Steam Care” gőzölési funkciónak köszönhetően a ruhákat sokkal könnyebb vasalni, a korábban erre fordított idő akár meg is feleződhet.

A Miele mosógépeinek minden típusára jellemző a halk működés, valamint az energiatakarékos üzemeltetés. Az „Eco Info” funkcióval ellátott előrejelzik a mosás várható fogyasztását, majd a program végeztével kiírják a valós energia- és vízfelhasználást. Győződjön meg a Miele energiatakarékosságáról a saját szemével!

További cikkek Miele termékeinkről:

Miele sütő

Miele főzőlap

Miele mosogatógép

Miele szárítógép

Tartalomhoz tartozó címkék: Miele
Az oldal tetejére