x
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Miele sütő

Miele sütő

A mai háziasszonyok döntő többsége egy fárasztó munkanap után áll neki otthon főzni. A Miele fontosnak tartja, hogy a háztartás vezetésével töltött időt maximálisan kényelmessé tegye, ezért beépíthető elektromos sütői bárki számára ideális választásnak bizonyulnak. Különböző méretű kivitelben készülnek, egy dolog azonban mindegyikben közös: a magas minőséget képviselik és szavatolják használójuk biztonságát és kényelmét. 
 
                                                                                                                                                                                                                     Miele termékek

 

      


Ajánlatkérés

Válaszd ki a termékeket a netmarkabolt.hu oldalon és kérj egyedi ajánlatot.

Tökéletes süteményt szeretne készíteni?

A Miele beépíthető sütőivel ez is gyerekjáték

A Miele beépíthető sütői a márka többi termékéhez hasonlóan az energiatakarékos háztartási gépek közé tartoznak. Ez nemcsak a csökkentett energiafelhasználásukban nyilvánul meg, hanem még a használat közben képződött maradék hőt is hasznosítják.

A teleszkópos sütősínnek köszönhetően többé nem kell aggódnia az égési sérülések miatt. A sín megkíméli attól, hogy a több száz fokos sütőbe kelljen benyúlnia és attól sem kell félnie, hogy a megbillenő tepsiből magára löttyinti a forró zsiradékot. Egyszerűen kihúzható a sütőből. Ez a megoldás nemcsak roppant biztonságos, de kényelmes is!

A Miele sütői nemesacélból készültek, így páratlanul tartós kivitelűek, tisztításuk pedig a „CleanSteel” bevonatnak köszönhetően gyerekjáték, akár speciális tisztítószer nélkül is. Ennek a felületnek nagy előnye az is, hogy a használat közbeni érintések nem képeznek jól látható ujjlenyomatokat.

Ha Miele terméket választ, a sütő belsejét sem kell többé vegyszerekkel kimosnia. Egy kimondottan a tisztításra kifejlesztett sütőfunkció segítségével ugyanis a program végeztével elég csak kitörölnie a sütő belsejét. Emellett a Miele újszerű sütési technológiája a párával kombinált sütési mód, melynek köszönhetően a kelt tészták sokkal magasabbak és fényesebbek lesznek. Az újszerű funkciók mellett természetesen megtalálhatók a hagyományos sütési módok: a hőlégkeveréses, alsó és/vagy felső sütés, kiolvasztás vagy grillsütési funkció is. Miele sütővel nem tévedhet! Ha tökéletes süteményeket és húsokat szeretne készíteni, ez a legjobb választás.

A miele sütő bemutatása:

 

 

További cikkek Miele termékeinkről:

Miele főzőlap    Miele mosogatógép    Miele mosógép   Miele szárítógép
 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Miele