x
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Miele szárítógép

Miele szárítógép

A ruhák mosását követő teregetést iktathatja ki az életéből véglegesen, ha Miele szárítógépet vásárol. A szárítógép kíméletesen bánik a ruhákkal, használatával elkerülhetők a hagyományos teregetéssel együtt járó kellemetlenségek, mint például a ruhák megnyúlása, szabadban történő szárítás esetén pedig színük kifakulása. 

Miele termékek

 

            


 

Ajánlatkérés

Válaszd ki a termékeket a netmarkabolt.hu oldalon és kérj egyedi ajánlatot.

Teregetés helyett
Miele szárítógépek beépíthető és szabadon álló változatban

A Miele szárítógépei – hűen a márka által képviselt energiatakarékossághoz – automatikusan kiválasztják a program idejét az elhelyezett ruhák nedvességtartalmának függvényében. Ennek köszönhetően nem pazarolnak elektromos energiát és a ruhákat sem viseli meg a kelleténél hosszabb ideig tartó szárítás. A dob felülete a mosógépekéhez hasonlóan textilkímélő kialakítású, így nem teszi ki felesleges igénybevételnek a ruhákat. Ezekkel a készülékekkel nem csak a teregetést kerülheti el, hanem a vasalásra fordított időt is jelentősen csökkentheti. Miért pazarolná idejét házimunkára, ha ott a Miele?

Egyes típusokban, akár hét kilogramm ruhát is száríthat egyszerre, így egy használattal nagyobb mennyiségű ruha kerülhet vissza tisztán a gardróbba. A Miele szárítógépei extra tartós tűzzománc kezelőfelülettel rendelkeznek, melyek könnyen tisztíthatóak, strapabíróak és színtartóak.

A Miele szárítógépeivel tökéletesen megtervezheti idejét is, hiszen nem csak azt jelzik ki, hogy mennyi ideig tart egy-egy program, hanem azt is, hogy az aktuálisan használt szárító programból még hány perc van hátra. Emellett huszonnégy órára előre is programozható. Egyes típusok PIN kóddal lezárhatók, így kisgyermekes családok előszeretettel választják, ha biztonságos háztartási géppel szeretnék bővíteni a mosókonyhát.

A két irányban forgó dobnak köszönhetően a ruhák nem tekerednek, nem gyűrődnek össze a szárítás során, ha pedig nem tud azonnal kipakolni a gépből, az automatikusan bizonyos időközönként megforgatja őket, hogy ne keletkezzenek rajtuk gyűrődések. A beépíthető szárítógépek nemesacél kivitelben is választhatók, így biztosan talál olyan készüléket, amely nem csak az Ön igényeinek, de ízlésének is megfelel.

További cikkek Miele termékeinkről:

Miele sütő

Miele főzőlap

Miele mosogatógép

Miele mosógép

Tartalomhoz tartozó címkék: Miele