Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Neff T58TL6EN2 N90 indukciós főzőlap beépített elszívóval 80 cm "Neff Collection"

Bruttó ár:
1.189.900 Ft
Gyártó cikkszám: T58TL6EN2
Cikkszám: 4242004246923
Elérhetőség: Rendelésre
Országos Szállítási díj: 1.590 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Szín Fekete
Márka NEFF
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Szélesség 826mm.
Kivitel Síkba Építhető
Főzőfelület Főzőzónás
Főbb Jellemzők

N 90, Indukciós főzőlap, beépített elszívóval, 80 cm
T58TL6EN2

Az indukciós főzőlap a beépített elszívással két készüléket egyesít, hogy kényelmesebb legyen a főzés.

    TwistPadFire® - kivehető, mágneses, megvilágított vezérlőgomb, amely pontos vezérlést biztosít az összes főzési zóna felett.
    Flex Induction - Helyezze az edényeit és serpenyőit a rugalmas zónára bárhol, ahol szeretné, és melegítse pontosan ott, ahol edényei vannak.
    Automatikus légszenzor - automatikusan beállítja a elszívást a konyhában kialakított helyzetnek megfelelően.
    Power Move – A flex zóna három zónát kínál: az elsőn forráspontot, a középsőn forrást és a hátsón felmelegítést.
    Power Transfer – amikor az edényt áthelyezi, a beállítások automatikusan követik a főzőedényeket.

Frying Sensor 5 sütés-tartománnyal

Pot Boost funkció minden zónához
Pan Boost
17 teljesítmény fokozat
Főzési fokozatok digitális kijelzése
Power Transfer
2-fokozatú digitális maradékhő jelzés
Kikapcsolás időzítő minden zónához
Időzítő
Count Up időzítő
Edényfelismerés
Power Management funkció
Biztonsági kikapcsolás
Gyermekzár
Törlési védelem
Restart funkció
Quick Start funkció
Home Connect (kizárólag azokban az országokban ahol a Home Connect szolgáltatás elérhető)
Melegen tartó funkció, minden zónánál
Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén

Komfort design

Beépítési méretek: (Vastagság/Szélesség/Mélység)223 mmx750 mmx490 mm
Készülékméret: (Szélesség/Mélység)826 mmx546 mm
80 cmszélesség
Vezetékhossz:110 cm
Főkapcsoló
Minimális munkalapvastagság:16 mm
Csatlakozási érték:7400 W
Főzőzónák: 1 x Ø400 mmx240 mm,3.3 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós, vagy 2 x Ø 190 mm,2.2 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós; 1 x Ø400 mmx240 mm,3.3 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós, vagy 2 x Ø 190 mm,2.2 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós
A kábel tartozék

- Érzékelő és főzőlap alapú, teljesen automatikus fokozat-beállítás fejlett algoritmus használatával, a maximális kényelem érdekében.
- 3 lehetséges algoritmus érzékenységi mód a maximális kényelem érdekében (halk, kiegyensúlyozott, teljesítményközpontú).
- Kikapcsolás automatikus késleltetése a főzés után, a megmaradt szagok elszívása érdekében (különösen halk ventilátor zajszinttel, 12 perc csatornás, 30 perc keringetéses elszívás esetén, kézzel kikapcsolható).
-TwistPad® Firehasználatával lehetséges a kézi vezérlés.
Nagyteljesítményű, halk motor, energiahatékony BLDC-technológiával. Nagy elszívási sebesség, alacsony zajszinttel, kellemes hangfrekvencián a pszichoakusztikusan és aerodinamikusan optimalizált belső részen keresztül, mellékelt, de nem látható befúvóval. Kiválóan ellenáll a nyomásesésnek, még hosszabb és bonyolultabb csatornák esetén is.
Könnyen leszerelhető és könnyen tisztítható zsírszűrő az üvegkerámia fogantyú használatával:
- Az egység kényelmes, egykezes eltávolítása az üvegkerámia fogantyú segítségével.
- Beépített, nagyméretű, nagyteljesítményű rozsdamentes acél zsírszűrők 12 szűrőréteggel és egy fekete felső réteggel az esztétikusabb beépítés érdekében. A zsírszűrő hatásfoka94 %.
- Az egység minden eleme könnyen tisztítható, mosogatógépben mosogatható és hőálló.
- (Felső) Folyadék-gyűjtőegység 200 ml-es térfogattal a szokásos véletlenszerű kiömlésekhez vagy a főzésből származó páralecsapódáshoz.
- Nagyteljesítményű folyadékelvezető rendszer a 200 ml-t meghaladó folyadék kiömlésekhez.
- Biztonsági folyadékgyűjtő további 700 ml-es térfogattal, súlyosabb balesetek esetére. Mosogatógépben mosogatható. Alulról is könnyen hozzáférhető és szétszerelhető.
- A teljes befogadó térfogat 900ml (200ml + 700ml).
- Vízálló légfúvó rendszer.
Elszívórendszer teljesítménye:
- Elszívási teljesítmény csatornás elszívás esetén (EN 61591 szerint): normál beállítás min.154 m3/h, normál beállítás max.500 m3/h, fokozott/intenzív beállítás max.622 m3/h.
- Leválasztási teljesítmény keringetéses leválasztás esetén (EN 61591 szerint): normál beállítás min.150 m3/h, normál beállítás max.500 m3/h, max. fokozott/intenzív beállítás max.615 m3/h.
- Zajszint csatornás elszívás esetén (hangerő szintje EN 60704-3 szerint): normál beállítás min.42 dB  re 1 pW, normál beállítás max.69 dB  re 1 pW, max. fokozott/intenzív beállítás max.74 dB  re 1 pW.
- Zajszint keringetéses leválasztás esetén (Hangszint EN 60704-3. szerint): normál beállítás min.41 dB  re 1 pW, normál beállítás max.68 dB  re 1 pW, fokozott/intenzív beállítás max.72 dB  re 1 pW.
- A zsírszűrő hatásfoka (EN 61591 szerint)94 %.
Minden teljesítményadat előzetes érték, amely a kifejlesztett prototípusokkal kapcsolatos legújabb teszteredményeken alapul, és a végtermékek tesztelésekor frissítésre kerül.
Fogyasztási adatok és energiahatékonyság (a 65/2014/EU számú rendelet szerint):
- Energiahatékonysági osztály:B(az A+++-tól D-ig terjedő energiahatékonysági besorolás alapján).
- Hidrodinamikai hatékonyság:A.
- Átlagos energiafogyasztás:57.
- Zsírszűrő hatékonysági osztálya:B.
- Zajszint normál beállítás min. és max. esetén:42 dB  és69 dB.
Közvetlenül beépített, nagyteljesítményű CleanAir szagszűrők 2 x 2 akkumulátorral (a keringetéses konfigurációban).
- Optimalizált szagcsökkentő teljesítmény a komplex szagmolekulákat tartalmazó ételek (pl. hal) főzéséhez.
- Nagyméretű szűrőfelület, kiemelkedő szagcsökkentő képességgel.
- 360 óra főzési élettartam (nem regenerálható).
- Halk szűrők optimalizált pszichoakusztikával.
- Alulról is könnyen hozzáférhető és eltávolítható.
- A CleanAir szagszűrő telítettségi jelzései megjelennek a felhasználói felületen és a Home Connect alkalmazásban is, amelyeken keresztül kényelmesen rendelni is lehet (CleanAir szűrőkészlet feltölthető: Z821VR0).
Csatornás elszívás esetén: közvetlenül beépített, nagyteljesítményű halk akusztikus szűrők 2 x 2 akkumulátorral a jelentősen halkabb működés és a továbbfejlesztett pszichoakusztika érdekében.

Csatornás vagy keringetéses elszívás konfigurálására alkalmas (beleértve a különböző szoftvermódokat). Kötelezően szükséges szerelési anyagok:
- Z811DU0 a csatornás elszíváshoz.
- Z821PD0 a CleanAir szagszűrővel rendelkező teljesen csatornás és részben csatornás-keringetéshez. Z821UD0 kezdőkészlet CleanAir szagszűrővel rendelkező csatorna nélküli keringetéshez.
Tervezési javaslatok:
- A szerelés lehetséges szigetként és fal orientált konfigurációban is.
- A termék megfelel a tűlángos vizsgálati módszer (IEC 60695-5-11 szerint), a V2 éghetőségi osztály (UL94 szerint) és a B1 építési anyagok osztálya (DIN 4102-1) előírásainak. A csatorna nélküli keringetőhöz tartozó Z821UD0 kezdőkészlet is megfelel ezeknek a szabványoknak.
- A maximális süllyesztési mélység 223 mm az üveg alatt a felső szerelésű, míg 227 mm a süllyesztve beépített készülékeknél.
- A készüléknek alulról szabadon hozzáférhetőnek kell lennie (vagyis az alsó biztonsági folyadékgyűjtőhöz való hozzáférés).
- Nincs szükség álpadlóra a pultba építhető páraelszívó rendszerrel rendelkező főzőlap alatt. A padlóegységben levő fiókoknak és/vagy polcoknak kivehetőknek kell lenniük. A padlóegység hátlapja megmaradhat - csak egy levegőkivezető nyílásra van szükség (a helyét és méretét a beszerelési útmutatóban lehet megtalálni).
- A csatorna nélküli keringetéshez tartozó Z821UD0 „Plug 'n Play” kezdőkészlethez szükség van egy 25 mm-es függőleges nyílásra a bútor hátoldalán. A tökéletes működéshez az 50 mm ajánlott.
- A munkalap minimális vastagsága 16 mm felső szerelésű és süllyesztve beépített készülékeknél, szokásos beszerelési rendszer esetén. Vékonyabb munkalap használata is lehetséges tartalékalkatrésszel: 626792 tartozék.
- A készülék teljes súlya 26 kg - a teherbírást és stabilitást, különösen nagyon vékony munkalapok esetén, megfelelő szerkezetek alkalmazásával kell biztosítani. A készülék teljes súlyát és a munkalap gyártójának szerkezeti szilárdságra vonatkozó előírásait figyelembe kell venni.
- A csatorna nélküli keringetéshez használt Z821UD0 „Plug 'n Play" kezdőkészlet megkönnyíti és felgyorsítja a beszerelést és segítségével minden munkalap mélysége ≥ 60 cm lehet. A csatornás szerelésekhez - csatornás elszívás (Z811DU0) valamint teljes vagy részleges csatornás keringetés (Z821PD0) esetén - szükséges, hogy a munkalap vastagsága ≥ 70 cm legyen.
- A részben csatornás és csatorna nélküli keringetéses elszívóberendezéseknél a talpazat területén ≥ 400 cm² visszaáramló nyílást kell figyelembe venni. A nyílás lehet kimeneti rács, lamellás rács vagy vékony és rövid láb, a konyhabútor gyártójának választékától függően.
- A készülék hátulján lévő légkivezető nyílás közvetlenül is hozzáférhető egy lapos csatornazáró elemmel (DN 150).
- A nyomásesésnek ellenálló befúvó hosszabb és sokkal összetettebb csatornát tesz lehetővé, amely akár 8 m hosszú is lehet három 90°-os könyökkel, miközben a teljesítménye még mindig megfelelő.
- Csatornás elszívással rendelkező páraelszívó és egy kéményszellőzéses tűzhely szerelésekor a készülék tápellátásába egy megfelelő biztonsági kapcsolót kell beépíteni. Ez a keringetéses elszívással rendelkező konfiguráció esetén nem szükséges.
- A csatornás elszívással rendelkező konfigurációba egy 65 Pa maximális nyitási nyomású egyirányú csappantyút (vagy visszacsapószelepet) kell beszerelni.

Összteljesítmény 7.4kW
Főzőzónák teljesítménye 1 x Ø400 mmx240 mm,3.3 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós, vagy 2 x Ø 190 mm,2.2 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós; 1 x Ø400 mmx240 mm,3.3 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós, vagy 2 x Ø 190 mm,2.2 kW(max. teljesítmény3.7 kW) indukciós
Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 826 mm x 223 mm x 546 mm
Beépítési méret (szél x mag x mély) mm. 750 mm x 223 mm x 490 mm
Tartozékok 1 x Kiegyenlítő takarócsík 750-780 mm
Készüléktömeg (nettó) 27.9 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!