Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
949.990 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: 4103
Szállítási díj: 7.990 Ft
KedvezményPont 14394
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Nodor NorCook IH-N9205 BK beépíthető moduláris indukciós lap 90cm

949.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

moduláris Indukciós főzőzóna, 870x380 mm-es főzőzóna, Multi Slider Touch control érintővezérlés, gyerekzár, időzítő, 17 fokozat, melegentartás, felolvasztás és párolási funkció, maradékhő visszajelzés, teljesítmény: 11 kW, BOOSTER funkció, Nboost, Ncook, Nlock, Nchild, Nmemory, Npause, Nfastup, Nsense, Nfollowme, Nchef, NBBQ, Nprecise, Ntime Indukciós főzőlapAz indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel. Moduláris indukciós főzőzónaÚgynevezett hídalható, azaz összekapcsolható négyzetes főzőzónák a nagyobb felületen történő főzéshez. pl.: 2 db 215x190 mm-es vagy 1 db 215x380 mm-es főzőzóna.Maradékhő kijelzésEgy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl.IdőzítőEz a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.Automata kikapcsolásA főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.   NchefAz indukciós főzőlapot 3 eltérő teljesítményű zónára osztja. A bal oldalon párolhatja vagy melegen tarthatja a zöldséget, középen folytathatja a főzést, a jobb oldalon pedig húst piríthat vagy nagy mennyiségű folyadékot forralhat.NBoostAkár 2 extra plusz teljesítményszint, különösen, ha rövid főzési periódus során Nodor indukciós főzőlapjának maximum teljesítményére van szükség.Ncook3 funkció (melegen tartás, olvasztás, párolás vagy forralás), amely lehetővé teszi az ételek főzés nélkül történő melegen tartását, a csokoládé vagy a vaj megolvasztását illetve a lassú forralást is. NchildMegakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását a vezérlés zárolásával.NmemoryAmennyiben az indukciós főzőlap valamilyen oknál fogva lekapcsol, az Nmemory funkció visszaállítja az utoljára használt beállításokat.NpauseA főzőlap teljes leállítása és újraindítása egyetlen gomb megnyomásávalNfastupA gyors felmelegedést követően automatikusan lecsökkenti a teljesítményt, így gondoskodva arról, hogy az ételek ne éghessenek meg.NsenseA főzőzóna vezérlése automatikusan aktiválódik, ahogy észleli a ráhelyezett edény, majd amikor leveszi az edényt automatikusan kikapcsol.NfollowmeAz edényhez megadott beállítások akkor is megmaradnak, ha az edényt az egyik főzőzónáról áthuzza a másikra.NBBQÚj grill-funkcióval otthonában is élvezheti a barbecue sütés jellegzetes ízvilágát a kerámialapon.NpreciseA Nodor új indukciós főzőlapjai pontosak, így akár 17 teljesítményszint közül választhatja ki a főzéshez szükséges legjobb hőmérsékletet.NtimeNéhány recepthez, például tésztákhoz, rizshez, tojáshoz stb. szükség van az idő pontos szabályozására, vagy arra, hogy a kerámialap egyszerű hangjelzéssel figyelmeztessen az ételek elkészültére.

Márkák NODOR
Szín Fekete
Garancia idő 5 év hivatalos gyártói garancia
Szélesség 900mm.
Kivitel Szegély Nélküli
Főzőfelület Totál Indukciós
Főbb Jellemzők

moduláris Indukciós főzőzóna, 870x380 mm-es főzőzóna, Multi Slider Touch control érintővezérlés, gyerekzár, időzítő, 17 fokozat, melegentartás, felolvasztás és párolási funkció, maradékhő visszajelzés, teljesítmény: 11 kW, BOOSTER funkció, Nboost, Ncook, Nlock, Nchild, Nmemory, Npause, Nfastup, Nsense, Nfollowme, Nchef, NBBQ, Nprecise, Ntime

Indukciós főzőlap
Az indukciós főzőlapok a főzőzónák felfűtése indukció hatására megy végbe. A hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik. A főzőzóna alatt elhelyezkedő indukciós tekercsek magas frekvenciájú váltakozó áram hatására mágneses váltakozó mezőt hoznak létre. Mivel a felfűtés indukció hatására történik, ezért maga a főzőlap nem melegszik fel.

Moduláris indukciós főzőzóna
Úgynevezett hídalható, azaz összekapcsolható négyzetes főzőzónák a nagyobb felületen történő főzéshez. pl.: 2 db 215x190 mm-es vagy 1 db 215x380 mm-es főzőzóna.

Maradékhő kijelzés
Egy figyelmeztető jelzés ami addig világít amíg az adott főzőzóna kihűl.

Időzítő
Ez a funkció lehetőséget ad a felhasználónak, hogy különböző zónákon beállítsa a főzési időt. Ha a beállított idő letelik, a főzőlap egy hangjelzés kiséretében kikapcsol.

Automata kikapcsolás
A főzőlap kikapcsolása 20 másodperc inaktivítás után.

Nchef
Az indukciós főzőlapot 3 eltérő teljesítményű zónára osztja. A bal oldalon párolhatja vagy melegen tarthatja a zöldséget, középen folytathatja a főzést, a jobb oldalon pedig húst piríthat vagy nagy mennyiségű folyadékot forralhat.

NBoost
Akár 2 extra plusz teljesítményszint, különösen, ha rövid főzési periódus során Nodor indukciós főzőlapjának maximum teljesítményére van szükség.

Ncook
3 funkció (melegen tartás, olvasztás, párolás vagy forralás), amely lehetővé teszi az ételek főzés nélkül történő melegen tartását, a csokoládé vagy a vaj megolvasztását illetve a lassú forralást is.

Nchild
Megakadályozza a készülék véletlenszerű bekapcsolását a vezérlés zárolásával.

Nmemory
Amennyiben az indukciós főzőlap valamilyen oknál fogva lekapcsol, az Nmemory funkció visszaállítja az utoljára használt beállításokat.

Npause
A főzőlap teljes leállítása és újraindítása egyetlen gomb megnyomásával

Nfastup
A gyors felmelegedést követően automatikusan lecsökkenti a teljesítményt, így gondoskodva arról, hogy az ételek ne éghessenek meg.

Nsense
A főzőzóna vezérlése automatikusan aktiválódik, ahogy észleli a ráhelyezett edény, majd amikor leveszi az edényt automatikusan kikapcsol.

Nfollowme
Az edényhez megadott beállítások akkor is megmaradnak, ha az edényt az egyik főzőzónáról áthuzza a másikra.

NBBQ
Új grill-funkcióval otthonában is élvezheti a barbecue sütés jellegzetes ízvilágát a kerámialapon.

Nprecise
A Nodor új indukciós főzőlapjai pontosak, így akár 17 teljesítményszint közül választhatja ki a főzéshez szükséges legjobb hőmérsékletet.

Ntime
Néhány recepthez, például tésztákhoz, rizshez, tojáshoz stb. szükség van az idő pontos szabályozására, vagy arra, hogy a kerámialap egyszerű hangjelzéssel figyelmeztessen az ételek elkészültére.


Cikkszám 4103
EAN szám 8435025741034
Jelleg Indukciós kerámialap
Szélesség 93 cm
Vezérlés Érintővezérlés
BOOSTER funkció Igen
FLEX indukciós zónák Igen
Súly 10 kg
Szín Fekete üveg
Max. teljesítmény 11000 W
Garancia 5 év

Összteljesítmény 11kW
Készüléktömeg (nettó) 10 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 12 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére