Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Mosás világszínvonalon, most 1 évig INGYEN

Mosás világszínvonalon, most 1 évig INGYEN

 

 

 

 


 


Sokféle mosógép létezik már automatikus mosószer ada - goló rendszerrrel. De csak egynek van mérhetően jobb mosási végeredménye: ez a Miele W1 TwinDos.

Egyedülálló TwinDos adagolórendszer kétfázisú folyékony mosószerrel a páratlanul tiszta ruhákért.

Ha Ön a 2017.01. 01. és 2017.08.31 közötti akció - s időszakban Miele W1 TwinDos mosógépet vásárol, 1 évre elegendő mosószerrel* ajándékozzuk meg!

Az első mosószercsomagot az új Miele TwinDos mosógépével együtt kapja kézhez. A további szetteket (szállításonként 3 x UltraPhase 1 és 2 x UltraPhase 2) ingyen házhozszállítjuk Önnek két részletben.

Ehhez egyszerűen váltsa be a kuponkódot a Miele.hu webáruházban és elküldjük Önnek az ingyenes mosószercsomagot. A kupon 2017.02.28-ig váltható be.

Fedezze fel a mosás legkényelmesebb módját - és az eddigi automatikus adagolórendszerek legjobb tisztítási végeredményét.

* heti 5 mosás, avagy évi 250 mosás ingyen
        7 flakon UltraPhase 1
        5 flakon UltraPhase 2

 

Teljesen automatikus adagolás

Ehhez a TwinDos két lehetőséget kínál. Töltsön tetszőleges folyékony mosószert vagy öblítőt az utántölthető tartályokba, vagy használja a Miele kétfázisú rendszerét. Ezzel a fehér és színes ruhák tökéletesen tiszták lesznek. A legjobb hatásfok érdekében a TwinDos az UltraPhase 1-et és az UltraPhase 2-t az optimális időpontban adagolja a mosási folyamathoz. Így a Miele a legmagasabb mosóhatást éri el és a legjobb folyékony mosószer adagoló rendszert kínálja a piacon egyetlen gombnyomásra.

A TwinDos teljesen automatikusan adagolja a megfelelő mosószer mennyiséget. Ilyenkor a töltetmennyiséget és a szennyezettségi fokot veszi figyelembe a rendszer. Ennyire precíz, az igényeket figyelembe vevő adagolás kézzel szinte egyáltalán nem lehetséges. Ezt az Öko-Institut e.V. in Freiburg is alátámasztja: a Miele automatikus adagolással akár 30% mosószer takarítható meg. 

UltraPhase 1 és UltraPhase 2 - A legjobb folyékony mosószer rendszer a piacon fehér és színes ruhákhoz  

A Miele forradalmasította a textilápolást: egyetlen más folyékony adagoló rendszer sem mossa olyan alaposan egyformán tisztára a fehér és színes ruhákat, mint a Miele kétfázisú rendszere. Mindezt átfogó tesztek bizonyítják.
 

 

A kiváló mosóhatás titka az UltraPhase 1 és UltraPhase 2 folyékony mosószer komponensekben rejlik, amelyek adagolása az elkülönített tartályokból az optimális időpontban történik a mosási folyamat során teljesen automatikusan.

Ennek az adagoló elvnek a nagy előnye, hogy először tudunk folyékony mosószerrel nemcsak színes, hanem fehér ruhákat is tökéletesen tisztára mosni. Forradalmi újítás a textilápolásban, mert a hagyományos folyékony mosószerek nem tartalmaznak fehérítőt. Ezt a szert csak a Miele kétfázisú rendszere tudja adagolni, méghozzá a megfelelő időpontban.

 

Miele termékjellemzők áttentése:

  • a Miele tisztábban és gyorsabban mos, mint valaha bármikor
  • gyors és alapos: tiszta ruha kevesebb, mint 1 óra alatt
  • komfortos kapszulák: adagoljon adagolókapszulákkal, speciális mosószerek és öblítők helyett
  • 20 éves élettartamra tesztelve
  • folt-opció: a mosóprogramok pontosan a különböző folttípusokhoz igazíthatóak.
  • program menedzser: gombnyomásra követi az Ön kívánságait, 5 programfunkcióval
  • kevesebb vasalás: a stream care funkció a textilíákat már mosás során simítja
  • alacsony fogyasztási értékek
  • erős és takrékos és halk motor

 

Ellenőrzött minőség

A Hohenstein Institut megvizsgálta a kétfázisú automatikus adagolórendszer valamint az UltraPhase 1 és UltraPhase 2 mosószerek tulajdonságait. A kiemelkedő mosási hatékonyság mellett az eredményes folteltávolítást, a vakító fehérséget, a szürkülésgátló hatást és a pontos adagolást emelte ki.

Tartalomhoz tartozó címkék: Mosás Miele Promóciók