Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Hogyan tartható háromszor annyi ideig az élelmiszer a hűtőszekrényben?

Hogyan tartható háromszor annyi ideig az élelmiszer a hűtőszekrényben?

BioFresh hűtéstechnika alig 0 Celsius fok feletti hőmérsékleten és ideális páratartalomnál a gyümölcsök, zöldségek, hús, hal- és tejtermékek háromszor hosszabb ideig megőrzik egészséges vitamintartalmukat, finom aromájukat és étvágygerjesztő kinézetüket, mint a hagyományos hűtőrészben.

 Független tanulmányok szerint számos élelmiszer C-vitamin tartalma még nő is a BioFresh rekeszben való tárolás során. A gyümölcsök és zöldségek természetes nedvességtartalma jóval kisebb mértékben csökken. A Liebherr, mint világviszonylatban első helyen álló gyártó, teljes választékát már 1993-ban átállította környezetbarát FCKW/FKW – mentes hűtőközegre. A rendkívül hatékony hűtő körfolyamatokat a legkorszerűbb és nagypontosságú elektronikus vezérlésekkel összekapcsolva a Liebherr program legnagyobb része a legjobb A+ és A++ energiaosztályban áll rendelkezésre.

A BioFresh rekeszeket a teleszkópsíneken egészen a felület síkjába építettük be. Így még a 90 fokos ajtónyitásnál is egyszerűen kihúzhatók és kivehetők.

A korszerű fitness - konyha számára a frissesség, vitamingazdagság és változatosság a legjobb recept. Minél frissebb az élelmiszer, annál értékesebb az egészséges táplálkozás szempontjából. Jó ok arra, hogy a Liebherr BioFresh mellett döntsön, mert a BioFresh-rekeszek garantálják a tökéletes klímát a szuperhosszú frissességhez.

A BioFresh – rekeszekben az élelmiszerek sokkal hosszabb ideig maradnak frissek, mint a hagyományos zöldséges rekeszben.

Brokkoli: +8 nap
Rák: +1 nap
Málna: +2 nap
Articsóka: +7 nap
Szőlő: +17 nap
Sárgarépa: +30 nap
Spárga: +8 nap
Alma: +30 nap.

Mindkét BioFresh rekesz szükség szerint beállítható éppen 0 Celsius fok fölé, DrySafe vagy HydroSafe rekeszként. Az alacsony nedvességtartalmú DrySafe (száraz rekesz) ideális a húsok, halak, tejtermékek tárolásához. A gyümölcsök és zöldségek optimálisan eltarthatók a nagy páratartalmú HydroSafe (nedves) rekeszben. Az új BioFreshPlus külön vezérléssel még több lehetőséget nyújt az egyéni készletezéshez, így a hal tárolásához a hőmérsékletet a felső rekeszben -2 Celsius fokra lehet csökkenteni. A DrySafe beállításával együtt a hal így még tovább friss marad. A déli gyümölcsöket a felső, beállítható rekeszben +6 Celsius fokos hőmérsékleten és magasabb páratartalom mellett lehet ideálisan tárolni.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hűtés
Az oldal tetejére