Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Bosch szárítógépekkel új szintre emelheti a mosást

A szárítás a mosás utolsó fázisa

bosch szárítógépA mosáshoz már nem kell fárasztó dörzsöléssel és hosszadalmas áztatással nekifogni. Egy modern berendezés is elég ahhoz, hogy minden ruhanemű és lakástextil ragyogóan tiszta, illatos legyen a megfelelő mosási program végére. A mosás mellett a szárítás is gyorsabban megy, mint régen. A szárítógépekkel helytakarékos és idő hatékony módon szárad meg minden textil. Nincs szükség a ruhaszárító kerülgetésére és nem kell attól tartani, hogy télen bebüdösödnek a ruhák.

A nagy kérdés csak az, hogy hová kerüljön az új berendezés. Ha jobban belegondol, egy szárítóállvány is helyet foglal, tehát egy új gépnek nem lehetetlen helyet találni. Egyes gépek ráadásul egymás tetejére is pakolhatóak, megvalósítva ezzel a maximális helykihasználást.

A Bosch szárítógép

A Bosch márka élen jár a háztartási munkákat megkönnyítő, innovatív gépek tervezésében és gyártásában. A Bosch szakemberei ötvözik a modern funkciókat a környezettudatos tulajdonságokkal. A modellek között minden vásárló talál az igényeihez illő szárítógépet a belépő szintű berendezésektől egészen a prémium minőséget nyújtó, intelligens funkciókkal rendelkező gépekig.

A Bosch szárítógép igazi örök darab, amit egyszerűen el lehet helyezni a kijelölt helyére a beépített szekrénytől a konyhán át a fürdőszobáig bárhol. Egy szárítógép többféle nyitásmóddal és beépítési móddal készül, de további különbséget jelent az egyes modellek között a töltetsúly, az energiaosztály vagy az elérhető programok és funkciók is. Az intelligens gépek, mint amilyenek a Bosch legújabb modelljei, Home Connect alkalmazással is irányíthatóak.

A hőszivattyús szárítógép

bosch szárítógépA hőszivattyús háztartási gépek a korszerű otthonok berendezései közé tartoznak. Tudjuk, hogy ez a technológia kifejezetten környezetbarát, amivel minimalizálni lehet a környezeti terhelést. Amellett, hogy elfelejtheti a teregetést és a lassú száradással járó problémákat, új szintre emelheti a háztartási munkák egyik kevésbé népszerű képviselőjét.

A hőszivattyús rendszerben meleg levegő kering, de páraképződés nélkül, nagyon alacsony hőfokon történik a szárítás. Ennek köszönhetően a háztartási berendezés munkája extrém alacsony energiahasználattal jár együtt. A kondenzációs gépekhez képest akár feleannyi energia kellhet egy szárító programhoz.

A hőszivattyús gépekkel a háztartás minden évszakban tud takarékoskodni, nyáron pedig el lehet kerülni a túlzott légkondicionáló használatot is. Miért? Ezek a gépek nem melegítik a beltéri levegőt, mint az elavultabb modellek.

A kíméletes, de hatékony szárítás, a textilbarát működés szintén a hőszivattyús berendezések jellemzője. A háztartás, a környezet, a pénztárcája és a ruhái is jól járnak, ha van otthon egy sokoldalú szárítógép.

Rendeljen online új gépet szárításhoz!

bosch szárítógépAz energia pazarlás egyike azoknak a tiltó listás dolgoknak, amik egy háztartási gépet elavulttá tesznek. A megbízható működés önmagában már kevés, a kényelem mellett nagy jelentőséget kap a környezettudatosság is.

A háztartási gépek legjobbjait bemutató webáruházunkból az új szárítógépet és a mosás minden berendezését meg tudja vásárolni. Nézze meg, hogy mit kínálunk a legismertebb márkák termékeiből és néhány kattintással rendelje meg az Önnek szimpatikus berendezést! Kérdezze kollégánkat az elérhető termékekről a honlapon megadott telefonszámon vagy írjon üzenetet!

Az oldal tetejére