Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Fagyasztóládákkal spórolhat és tárolhat is

fagyasztóládákFagyasztóládával vagy fagyasztószekrénnyel lesz jobban felszerelt a háztartás? Melyiket és mi alapján érdemes választani a házba?

A fagyasztó kiválasztása legalább olyan fontos kérdés, mint amilyen lényeges a legjobb hűtőszekrény mellett dönteni. Na de az sem egyértelmű, hogy a klasszikus fagyasztó vagy pedig a nagyobb láda kerüljön be a virtuális kosárba, esetleg mindkettő. Tulajdonképpen a kettő készülék ugyanaz, csupán a szekrény álló, a láda pedig fekvő helyzetben van és így lehet használni.

A fagyasztószekrények hétköznapi változatban kisebb méretűek, de kaphatóak hűtő méretű modellek is. A ládák már a nagyobb kapacitást képviselik és egy kicsit másféle befogadóképességgel is rendelkeznek. 

A fagyasztószekrény nagy előnye, hogy könnyű pakolni benne, a polcok és rekeszek hasonló elrendezést adnak, mint egy hűtőszekrény esetében.

A fagyasztószekrény kisebb és változatosabb méretben is elérhető, mint egy láda, ennek köszönhetően kényelmesen elhelyezhető. Egyszerű olyan modellt is találni, ami beleillik a már meglévő konyha elrendezésébe és összképébe is, kompromisszumok vagy helyhiány nélkül.

Mit tud egy fagyasztóláda?

fagyasztóládákA fagyasztóládák nagy mérettel rendelkeznek, emiatt pedig a nagy méretű, fagyasztott termékek, a szabálytalan alakú élelmiszereknek jelentenek megfelelő tárolóhelyet.

A fagyasztóládákról általában véve az is elmondható, hogy a nagyobb tárolóhely mellett kedvezőbb energiafogyasztással is működtethetőek. A ládák nem olyan készülékek, amiket naponta többször nyitogatnának, a funkciójukból adódóan, emiatt pedig akár 25%-kal kevesebb áramot is használhatnak.

A ládáknak helyre van szüksége, tehát lakásokban nem igazán férnek el. Garázzsal rendelkező házakban viszont bőven jut nekik tér.

A ládák alkalmasak arra, hogy nagyobb készletet is felhalmozzanak bennük fagyasztott élelmiszerekből. Ezzel a háztartás fenntartására költött kiadásokat is csökkenteni lehet. A ládába kerülhet kedvezőbb áron, nagyobb tételben megvásárolt fagyasztott termék.

A saját kerttel rendelkezőknek nagy előny, ha van elég nagy kapacitással rendelkező fagyasztójuk, amiben elfér a sok feldolgozott zöldség, gyümölcs. A fagyasztás nagy részt megőrzi az étel tápértékét és ezért hozzájárul az egészséges életmód követéséhez. Ugyanígy a saját állatok húsa is kerülhet a fagyasztóba tárolás, frissességmegőrzés céljából.

fagyasztóládákA fagyasztóládák működésének zaja ráadásul nem zavaró, hiszen úgyis odakint, a melléképületben kap helyet, így a ház lakó nyugodtan aludhatnak éjszaka, mert nincs zúgás. A láda zárható tetővel is rendelkezik.

Már csak a megfelelő készüléket kell kiválasztani, megrendelni és beüzemelni. A fagyasztóládákat, a fagyasztószekrényekhez hasonlóan kell kiválasztani. Milyen kapacitással, teljesítménnyel, mérettel, tárolási rendszerrel rendelkezik a készülék, milyen energiabesorolást kapott, milyen funkciókkal, üzemmódokkal tervezték meg. Van e a készüléknek gyorsfagyasztási funkciója, mennyire gyorsan melegedik vissza? Ezek is lényeges szempontok.

A konyhai berendezések nélkül egy konyha csak üres, szekrényekkel teli hely, aminek gyakorlatilag nincsen semmilyen funkciója. A berendezésekkel azonban minden adott ahhoz, hogy ételkölteményeket készítsen a vendégeknek, gondoskodjon a család jólétéről vagy egyszerűen csak a saját, reggeli kávéját elkészítse. A konyhai gépek és berendezések márkás termékeit már csak ki kell választania és megrendelnie a mi webáruházunkból. Vásároljon új, kimagaslóan megbízható és az aktuális igényekhez tervezett, beépíthető vagy szabadonálló készülékeket!

Az oldal tetejére