Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Gorenje 3+1 év garancia kombinált és egyajtós hütőgépekre

Gorenje 3+1 év garancia kombinált és egyajtós hütőgépekre
Hűtőszekrények No-Frost technológiával, most 3+1, azaz 4 év garanciával!

Kevesen tudják, hogy a XXI. századi hűtőszekrények már messze nem csupán az élelmiszereinket, ételeinket hűtő fehér vagy rozsdamentes acél színű fémdobozok. Aktívan tudnak tenni a konyhánk, illetve a saját magunk egészségéért, illetve segítenek minket takarékoskodni is. Ezeket a dolgokat első hallásra talán nem is olyan könnyű elképzelni, ezért alább megosztunk néhány fontos információt Advance és Superior designvonalakhoz tartozó készülékeinkről:

 

 

  • Az AdaptTech önszabályozó kompresszor működés technológia folyamatosan, mindig az utolsó bő egy hét időszakát tekintve figyeli, monitorozza és feljegyzi ajtónyitási szokásainkat vagyis, hogy mikor, hányszor és mennyi ideig nyitottuk ki a hűtőszekrényünk ajtaját. Ezek után folyamatosan ehhez igazítja a kompresszor működését: a például reggeli vagy esti (ételkészítés időszakára jellemző) órák előtt kevéssel lehűti a készülék belső hőmérsékletét, ezért az aktív ajtónyitásos időszakban nem növekszik meg annyira az átlagos belső hőmérséklet, az ételeket kisebb mértékű „hősokk” éri, így kevésbé romlanak és a kompresszor sem fogyaszt annyi energiát.

 

  • Az IonAir ionizációs tartósítás funkció pedig negatív töltésű ionokkal telített levegőt gerjeszt és keringtet a normáltérben. Ezek a negatív ionok semlegesítik a kellemetlen szagokat, meggátolják a penész képződést, így élelmiszereink összességében hosszabb ideig őrzik meg a vásárláskori frissességüket.

 

  • Végül a VitaLight LED világítással rendelkező modell zöldségtartó rekeszében levő izzó olyan hullámhosszú fényt bocsát ki, amely meghosszabbítja a növények (zöldségek, gyümölcsök) fotoszintetizáló képességét, így várható friss, vitaminokban gazdag élettartamát is.

 

Amíg ezek a termékjellemzők a készülékbe helyezett ételeink minőségét őrzik meg hatékonyabban, mintegy a szokásosnál jobb mikroklímát biztosítva azoknak, addig a Gorenje Magyarország Kft. kiemelt termékeibe vetett bizalmát szeretné demonstrálni. Teszi ezt azzal, hogy a hatályos jogszabályok szerint kötelező 1 év teljes körű jótállás időtartama helyett 3 év teljes körű jótállást biztosít háztartási nagygépeihez, amit 2016. június 1-je és 2016. augusztus 31. közötti időszakban az akcióban részt vevő termékek (IonAir és AdaptTech technológiákkal együtt rendelkező egyajtós és alulfagyasztós kombinált hűtőszekrényéhez) esetében további 1 év kiterjesztett, funkcionális garanciával egészít ki.

A kiterjesztett jótállás szolgáltatás csak az akciós időszakban, kizárólag az akcióban részt vevő termékek meg vásárlása és 2016. szeptember 30-ig történő regisztrációja esetén vehető igénybe. Az akció részletes szabályzata, akcióban részt vevő termékek listája és a regisztrációhoz kapcsolódó tudnivalók a http://www.gorenje.hu/garanciaregisztracio weboldalon találhatóak.

 

 

A promócióban résztvevő termékek:

 

Statikus rendszerű modellek:

ORK192BK

ORK192BK-L

ORK192C

ORK192CH

ORK192C-L

ORK192CO

ORK192CO-L

ORK192R

ORK192R-L

R6192KX

RK6192KX

RK6192LW

RK6192LX

RK6193LW

RK6193LX

No-Frost rendszerű modellek:

NRC6192TX

NRK6192MC

NRK6192MRD

NRK6192MW

NRK6192TX

NRK6193TX

NRK6202TW

NRK6202TX

NRK6203TX

NRK62JSY2B

NRKORA62E

NRKORA62W

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek és Újdonságok
Az oldal tetejére