Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Kevés a hely? Szabadonálló fagyasztóládára van szüksége

Szabadonálló fagyasztóládaA hűtő fagyasztóval kombinálva nem biztosít elég helyet az élelmiszerek tárolására? A szabadonálló fagyasztóládák márkás modelljei elérhetőek nálunk.

Előfordul, hogy az átlagosnál nagyobb mennyiségben kell fagyasztott élelmiszert tárolni és ehhez a szükséglethez nem felel meg egy egyszerű hűtő, fagyasztó tároló kapacitása. Nincs más lehetőség, bővíteni kell a fagyasztásra alkalmas konyhai berendezések sorát. Egy szabadonálló fagyasztóláda az, ami nagyszerűen eleget tud tenni a megnövekedett tároló kapacitás igényének.

Milyen fagyasztóládák között érdemes válogatni? Ahogyan a hűtőknél, úgy a fagyasztóknál is alapvető jellemzőnek számít a méret és a kapacitás. Azzal biztosan nem veszít, ha a már jól ismert márkák fagyasztásra tervezett berendezéseiből válogat. A Gorenje, a Whirlpool vagy a Liebherr is gyárt több árkategóriában is szabadonálló fagyasztóládákat.

Szűkítse le a kört a márkás, árban, méretben, kapacitásban is Önnek szóba jöhető modellekre és máris kevesebb lesz a választási lehetőség! Ezeket a márkákat és a forgalmazott modelljeiket megtalálja a webshopunkban. A garantált minőség mellett az online vásárlás kényelmét is biztosítjuk a vevőinknek.

Önmagában egy kiváló ár-érték arányú berendezés még nem fogja megoldani a fagyasztással kapcsolatos problémáit. Ügyelni kell arra, hogy a szabadonálló fagyasztóláda felhasználóbarát kialakítású, például könnyen nyitható legyen, több funkciós, amivel a fagyasztás kényelmesebb és hatékonyabb lesz. Az is lényeges, hogy milyen technológiával működik a szabadonálló fagyasztóláda és mennyire védi az élelmiszer minőségét.

A fagyasztóláda szabadonálló típusának megvan az az előnye, hogy bárhol be lehet üzemelni, ahol elég hely van erre a célra. Azonban a rossz helyválasztás következménye, hogy a fagyasztóláda többet fogyaszt. Tisztában kell lenni az adott modell klímaosztályával és ennek alapján megfelelő hőmérsékletű helyiségben működtetni. A korszerű modellek, például a Liebherr egyes modelljei alacsony hőmérsékleten is megbízhatóan üzemelnek.

Márkás modellekkel várjuk. Vásárolja meg tőlünk az új fagyasztót!

Az oldal tetejére