Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Konyhai kisgép webáruházunkban a kenyér is főszerepet kap

konyhai kisgép webáruházA konyhai kisgép webáruházunkban mindent megtalál, ami egy finom szendvics elkészítéséhez kelleni fog a konyhába.

A pékségek előtt elhaladva senki nem marad érzéketlen az ínycsiklandó illatok iránt, amik a péksütemények, kenyerek felől tódulnak az orrokba. A frissen sült cipók, mosolygós kiflik melegen, ropogósan illatozva csábítanak arra, hogy megvegyék és jó ízűen elfogyasszák őket. Jó is lenne minden ilyen finomságokba harapni, ugye?

A kenyérsütés már nemcsak a képzett pékek és a szakavatott mesterek kiváltsága, mert egy kis felkészültséggel bárki megsütheti otthon a saját kenyerét. A kenyérsütésnek több motivációja is lehet. A legtöbben egyszerűen csak szeretnének ellenőrzött alapanyagokból készített, egészséges kenyeret szeletelni a reggelijükhöz. Vannak, akik így szeretnének spórolni az egyre magasabb élelmiszerárakon és fontos számukra a minőségi étel is. Megint mások szívesen próbálnak ki új recepteket és készítenek a családnak házi finomságokat. Bármelyik okból is bont fel egy csomag lisztet, vesz elő a hűtőből élesztőt, az eredmény legyen mindig finom kenyér!

Így készül a reggeli: kenyérsütőgép, szeletelő

konyhai kisgép webáruházAmire biztosan szükség lesz, azok a minőségi hozzávalók, egy kipróbált recept és egy kenyérsütőA kenyérsütőgép egy praktikus konyhai gép, ami könnyen kezelhető, gyors és színvonalas eredményre képes. A valós felhasználói igényekhez tervezték, ennek köszönhetően bárki finom kenyeret süthet a megfelelő sütési funkció, program beállításával. Keleszt, dagaszt, süt, pár gombnyomás és kész is.

A sütés még csak az első lépés. A kész, egészben sült kenyeret mindig szeletelni is kell. A szeletelés nehezebb, mint amilyennek tűnik, ezért bízza inkább szeletelőgépre a feladatot. A biztonságos, több funkciós kisgépekkel tökéletesen egyforma, egész szeletek sorakoznak majd a konyhapulton. Egy kompakt gép a pékáru mellett zöldséget, gyümölcsöt, sajtot, felvágottat is felvág, így biztosan nem fog a sarokban árválkodni.

Mi készül e kenyérből: a pirítós és a melegszendvics

konyhai kisgép webáruházA kenyérszeletekből rengeteg finomság készíthető reggelire, vacsorára, uzsonnára, kiránduláshoz, suliba vagy egy izgalmas film mellé. A pirítós örök reggeli klasszikus, amihez a kenyérpirítót kell elővenni a szekrényből. A több fokozaton is pirítani tudó, 2-4 szeletes készülékekből ropogós, illatos, meleg szeletek bukkannak elő. Nemcsak ügyes, de esztétikus is ez a készülék, színes, retro formákat idéző változatban a konyhapult dísze válik belőle.  Elő a vajat, lekvárt vagy zöldségkrémet és jó étvágyat a reggelihez.

Mi az, ami talán még a pirítósnál is jobb? Persze, hogy a melegszendvics! A melegszendvicssütőben ezernyi variációban készül a forró, olvadós sajttal teli, sült szendvics. Az ősz és a tél verhetetlen favoritja, amit mindenki a saját kedvenc hozzávalóiból tud összeállítani.

A legjobb szendvicssütők energiát és időt spórolnak a konyhában, nem kell a szendvicsek miatt bekapcsolni hosszan a sütőt. Lágy, könnyű finomság készül bennük és még a tisztán tartásuk is egyszerű a tapadásmentes lapoknak, valamint a kivehető  csepptálcának köszönhetően.

A kenyér a mindennapi étkezések fontos és elmaradhatatlan finomsága, megannyi fogás alapja. A különböző konyhai kisgépek beszerzésével Ön is gondoskodhat arról, hogy mindig legyen otthon a kenyérkészítéshez szükséges eszköz. A webáruházunkban márkás készülékekből talál nagy választékot. Az online rendeléshez nézze végig az Önt érdeklő termékek leírását, válasszon és hamarosan kiszállítjuk Önnek a konyhája legújabb kiegészítőjét!

Az oldal tetejére