Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Mi alapján válasszon a beépíthető sütők közül?

beépíthető sütőkA beépíthető sütők mára népszerű konyhai berendezésekké nőtték ki magukat. A beépíthetőségük az egyik legvonzóbb tulajdonságuk.

A sütő a konyha berendezésének egyik fontos eleme. Egy sütő nélkül korlátozottan lehet csak ételt készíteni és le kell mondani megannyi, nagyszerű recept megvalósításáról. Kijelenthetjük, hogy valamire való sütő nélkül egy konyha nem tud eleget tenni minden funkciójának.

A sütő kérdése számtalan szempontot ölel fel, ezért nincs könnyű dolga annak, aki új háztartási berendezést szeretne választani. 

 

Milyen kérdéseket vegyen figyelembe, amikor sütőt választ?

beépíthető sütők

  1. Mennyi energiát fogyaszt a sütő? A mai gépeknek már csupán néhány perc előmelegítésre van szükséges, a sütési hőmérséklet pedig valós értékeket tükröz. A jó sütő tartja a hőfokot, az egyes funkciókon pedig tökéletesen átsütött, grillezett, gőzölt stb. fogások készülnek.
  2. Milyen zajszinttel működik a sütő? A modern gépeket már szinte meg se hallani, csak a finom illatok szállnak a lakásban, ahogyan sül az étel.
  3. Milyen karbantartást, tisztítást igényel a sütő? Egyes modellek aqua clean, gőz vagy katalitikus technológiával egészülnek ki.
  4. Milyen sütési teljesítménnyel dolgozik a sütő? A sütési funkciók és a felszereltség is számít. Lehet több tepsis, készíthet számos módon ételt benne a tulajdonos, de akár öntisztító funkcióval is rendelkezhet. 
  5. Mekkora méretben kapható a sütő? A szabvány méret 60 x 60 x 60 centiméteresnek felel meg, de ennél nagyobbak, sőt kisebbek is lehetnek a berendezések. A méret mellett a könnyű kezelhetőség is fontos, a klasszikus, két gombos modellek mellett az LCD kijelzős, gombos változatok is hódítanak, de zavarba hozhatják a vásárlót. 
  6. Milyen színben, stílusban, külsővel készül a sütő? Lehet fekete, fehér, fém színű, de akár színes is, letisztult, modern vagy vintage hangulatú.

A hagyományosabb, elterjedtebb és különállóként használható tűzhelyekre jellemző, hogy egyben tartalmazzák a főzőlapokat és a sütőt is. Amellett, hogy kompaktak és nem kell kiegészíteni őket, gyakran olcsóbbak is, mint a beépíthető változatok. Megéri mégis beépíthető berendezésekre költeni és ilyen típusú gépekre költeni?

Mi szól a beépíthető sütők mellett?

  1. A konyhákban alapvető berendezést testesítenek meg a sütők. Ideális esetben a tűzhely és a sütő egy berendezésben található meg, de külön főzőlapot és sütőt is össze lehet válogatni. A beépíthető sütők előnyeinek sora egyértelműen együtt jár a rugalmassággal. A főzőlapok és a sütő nincs együtt, tehát kreatívan és egyéni szempontok alapján is el lehet őket helyezni, akár egymástól távol is helyet kaphatnak a konyha területén belül.
  2. A külsőt tekintve a választék sokszor változatosabb, ennek köszönhetően a vásárló nyugodtan hagyatkozhat a saját ízlésére, valamint a konyha stílusára.

beépíthető sütőkAzokban a konyhákban is van tűzhely, amiket nem kifejezetten használnak otthoni ételkészítésre. Kijelenthetjük, hogy a tűzhely, illetve a sütő és a főzőlap a konyha megkerülhetetlen berendezési eleme. A háztartás méretéhez, a konyhához és a használat gyakoriságához mérten vegye szemügyre az egyes modelleket!

Az új konyhai berendezés legegyszerűbb beszerzési módja az, ha online kiválasztja és megrendeli a terméket. A háztartási gépeket forgalmazó webáruházunkban a márkás termékek óriási választékából tudnak szemezgetni a vásárlók. A gyors kiszállítást, a kedvező árakat és a megbízható termékeket minden vevőnek tudjuk garantálni.

A további tájékoztatáshoz keresse kollégáinkat a weboldalunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Tartalomhoz tartozó címkék: Beépíthető sütő Beépíthető sütők
Az oldal tetejére