Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Mit tudnak az új, beépíthető hűtőszekrények?

Beépíthető hűtőszekrényA beépíthető hűtőszekrényeknek nem az az egyetlen előnye, hogy belesimulnak a konyha berendezésébe. A legújabb modellek tudása magáért beszél.

A régi jégszekrényeket és a mai többfunkciós berendezéseket több évtizedes technológiai fejlődés választja el egymástól. A hűtőszekrények minden tekintetben változtak, méghozzá pozitív irányba. A fejlesztéseknek köszönhetően az ételek frissen tartásához a ma elérhető legügyesebb berendezések állnak a fogyasztók rendelkezésére.

A konyhai berendezések közül a hűtő az egyik, amit rendszeresen használunk és ami a legnagyobb szerepet kapja a háztartás kiadásainak az alakításában. Az ételeket nem elég megvásárolni, tárolni is kell. A jelenlegi magas élelmiszerárak mellett sokkal tudatosabban kell a konyhát is berendezni.

Olyan konyhai berendezések használatára van szükség, amik támogatják a költséghatékony háztartás fenntartását. 

A modern hűtőszekrény sokat tud, keveset fogyaszt

Beépíthető hűtőszekrényA hűtőszekrény kínálat nagyon színes, számos márka kínál szuper modelleket megfizethető árakon egészen a luxus kategóriáig. Aki most vásárol hűtőt, annak sok információ alapján kell döntenie. A méret és az ár-érték arány csupán egy kiindulópontot jelent.

A hűtők többféle funkcióval és teljesítménnyel készülnek, ezek alapján minden vásárló mérlegelni tudja, hogy az életmódja, a konyhája melyik modellt igényli. A rendelkezésre álló hűtők közül olyat érdemes választani, ami az energiafogyasztással, a kapacitással, a tárolás, hűtés és fagyasztás funkcióival egyaránt maradéktalanul meg tudja alapozni a tudatos hétköznapokat.

Egy hűtő tehát legyen dizájnos, hiszen az enteriőr része, az innovatív technológiáknak köszönhetően pedig az intelligens készülékek szintjén nyújtson felhasználói élményt.

A hűtőszekrények korszerű funkciói

Az innovatív modellek számos, praktikus funkciót tudnak kínálni. Nézzük meg, mit tud egy hűtő, ha felkészítették arra, hogy a legtöbb igénynek meg tudjon felelni!

1. A hűtéshez kapcsolódó funkciók egyike a PowerCooling funkció a hűtő ajtajának becsukását követően beindítja a készülék ventilátorát, ami azonnal megkezdi a gyors hűtést. A funkció biztosítja az egyenletes hőmérsékletet és az ételek frissességét.

A DuoCooling funkció különválasztja a hűtést és a fagyasztást, ennek köszönhetően mindkét térben elszeparálva állítható be a hőmérséklet és a terek levegője sem keveredik.

Beépíthető hűtőszekrény2. A tároláshoz nemcsak praktikus kiegészítők, mozgatható polcok, egymásra pakolható, kivehető rekeszek tartoznak, hanem innovatív megoldások is. A BioFresh vagy a VitaFresh fiókok hosszabb ideig meg tudják őrizni a nyers alapanyagok frissességét, valamint a vitamintartalmát.

3. A higiénia és a felhasználóbarát használat is szerepet kapott a funkciók sorában. A SoftSystem rendszer nem hagyja becsapódni a hűtő ajtaját, így az megpakolt állapotban sem okoz kárt az élelmiszerekben vagy a berendezésben.

A hűtőtérben nincsenek kellemetlen szagok és a speciális anyagokon akár még az ujjlenyomatok is kevésbé látszanak.

4. Az energiaspórolás kiemelt témakörben kap helyet. A  HolidayMode, az CleaningMode és az EnergySaver is olyan funkciók, amik lecsökkentik a felesleges energiahasználatot. Hűtőtakarítás közben, ajtónyitás mellett sincs áram pazarlás vagy akkor, ha hosszabb ideig nem tartózkodik otthon a család. Környezettudatos és a spórolást is segíti.

Válasszon olyan hűtő és fagyasztó berendezést, ami kis területen képes maximális és sokoldalú teljesítményre! A hosszú élettartammal és alacsony fogyasztással működő márkás készülékekbe érdemes befektetni.

Az oldal tetejére