Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

NEFF beépíthető mosogatógépekkel új korszakba lép a konyha

A NEFF beépíthető mosogatógépeknek ott a helyük a sokoldalú háztartási gépek között. Mosogatni csupán néhány gombnyomást jelent, felejtse el, amit addig tudott róla!

A tiszta edények mást jelentenek ma, mint régen

NEFF beépíthető mosogatógépA mosogatás sokáig egyet jelentett a fárasztó házimunkával, amit minden étkezés, de legalábbis minden nap végén el kellett végezni. Mosogatás közben ott kellett ácsorogni a mosogató mellett, szivaccsal, súrolókefével, gumikesztyűvel felszerelkezve.

A súrolás és az öblítés monoton tevékenységét addig kell ismételni, ameddig minden kanál, tányér és serpenyő csillogóan tiszta és ételmaradéktól mentes nem lesz. Lehangolóan hangzik, ugye? Még belegondolni is fárasztó, nem véletlenül jelenti a kézzel végzett mosogatás a legkevésbé szeretett feladatokat a háztartási munkák közül.

Szerencsére már van más alternatíva is, a kézi mosogatást egyszerűen fel lehet váltani a gépi mosogatással. Egy korszerű mosogatógép sokkal többet tud nyújtani az alapos kézi mosogatásnál. Kiváló példát jelentenek erre a NEFF beépíthető mosogatógépek.

A NEFF beépíthető mosogatógépek tökéletes munkát végeznek

NEFF beépíthető mosogatógépA megbízható mosogatógép nem végez félkész munkát, nem csapja össze a mosogatást, mert sietni kell vagy nincs hozzá kedve. Minden egyes program végén ugyanolyan, makulátlanul tiszta tányérok, edények és evőeszközök bukkannak elő a háztartási gépből.

A mosogatógépek használatának megvan az az előnye, hogy akkor is elkészül a mosogatás, ha az ember nem is tartózkodik a konyhában vagy az otthonában. Programozható, teljesen az igényekhez szabható mosogatást végző háztartási berendezésekre nyugodtan rá lehet bízni az asztalnemű tisztítását.

Nagyon kedveltek a beépíthető modellek, amik sokat tudnak és még diszkrét elhelyezést is kínálnak. A konyhabútorba simuló modellek megbújnak a letisztult külsőt kapott ajtó mögött. Nem törik meg a konyhabútor egységes kinézetét és kerülgetni sem kell őket. Sem fogantyú, sem gombok vagy kezelőpanel nem árulkodik arról, hogy a beépített elem egy háztartási berendezés. Csak csendben, szorgalmasan teszik a dolgukat, amikor kell.

A NEFF beépíthető mosogatógépek belsejét úgy tervezték meg, hogy konyhához, edény mennyiséghez, használathoz mérve minél több és sokfélébb mosogatnivaló kapjon helyet bennük. A kosarak mérete és kialakítása, valamint a különféle kiegészítők is segítenek a hatékony mosogatásban.

Minden részletében meggyőző háztartási gép

NEFF beépíthető mosogatógépNem számít, hogy kényes ezüst, cumisüveg, wok serpenyő vagy hordozható ételes doboz kerül sorra, minden tiszta lesz, anélkül, hogy sérülne, elszíneződne. Mindeközben a mosogatógép alkatrészei is védve vannak a vízkövesedéstől, illetve a korróziótól.

A konyhaművészet gyakran áldozatokkal jár, de Önnek nem kell siratnia az odaégett ételmaradékos edényt. A mosogatógép erős vízsugara, magas hőmérsékleten képes megszabadítani az edényeket, serpenyőket a makacs szennyeződéstől is.

Áztatás és csepegtetés nélkül, felesleges zajkeltés nélkül válik tisztává minden, ami a mosogatógép kosarába került. Súrolás, áztatás nélkül még a legmakacsabb ételmaradék is eltűnik a tányérról, az edény faláról. Olyan lesz minden, mint újkorában.

Ne hagyja ki a kínálatunkból a NEFF beépíthető mosogatógépeket, ismerje meg jobban, hogy mire képesek a világszerte ismert márka háztartási gépei! A webáruházunkban többféle NEFF modell elérhető, a készlet folyamatosan változik, ezért érdemes naprakésznek lenni és nyomon követni a kínálatot.

Az érdeklődőknek szívesen nyújtunk további tájékoztatást a honlapunkon megadott elérhetőségek egyikén.

Az oldal tetejére