Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Világújdonság a Falmectől

Világújdonság a Falmectől

ELSZÍVÓ, AMELY NEM CSAK MEGSZÜNTETI A
KELLEMETLEN SZAGOKAT, DE TISZTÍTJA ÉS FRISSEBBÉ IS TESZI A LEVEGŐT!

Mi az az Ion és mire jó?

Az ionokat a ”levegő vitaminjainak” is nevezik, köszönhetően a jótékony hatásuknak. Kedvező hatással vannak a levegő minőségére, közömbösítik a szennyező anyagokat, valamint energiát és életerőt biztosítanak az embereknek, valamint más élő szervezetek (növények és állatok) számára egyaránt. Különösen nagy hatást gyakorolnak az emberi biokémiára, ezáltal jobb hangulatot, koncentrációt biztosítanak és fontos kihatással vannak az egészséges életmód más területeire is. Ezek színtelen, szagtalan és láthatatlan molekulák, amelyeket belélegzünk a természetes környezetben: amint ezek eljutnak a véráramba, az ionok biokémiai reakciót váltanak ki, melyek növelik a serotin szintet (más néven a „kémiai hangulatot”), ezáltal csökkentik a depressziót és a stresszt, valamint folyamatosan növelik az energiaszintet az egész nap folyamán. Ha az ionok koncentrációja alacsony a levegőben, olyan tünetek jelentkezhetnek mint pl. álmosság, szédülés, depresszió, migrén vagy légszomj.
A világ egészségügyi központ iránymutatásainak alapján a friss levegőben lévő negatív ionok koncentrációja nem lehet kevesebb, mint 1000 egység/ cm2. A természetben ez a koncentráció úgy alakul, hogy 1200 pozitív ionra 1000 negatív ion jut. Ez egy optimális arány, mely vitalitást, energiát és a frissesség érzését biztosítja minden élő organizmus számára. Az egyensúly fenntartásához nagyobb számú negatív ionok létrehozására van szükség. MINDEZ MOST LEHETSÉGES A FALMEC új E.ion rendszerével.

 

Mi az előnye?
 
Az E.ion rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy megszüntessük a füst és a szagok elvezetésére szolgáló légtechnikai csöveket, így nincs szükség semmilyen építészeti munkára vagy átalakításra. Az ebből levonható pozitív következtetés: nincs szükség több falbontásra, kőműves munkára, egyéb kivezetési megoldásra, ezáltal megoldódik minden telepítési probléma. Ezáltal az egyéb kapcsolódó költségeknek vége!

A páraelszívó elhelyezése teljes szabadságot tesz lehetővé a konyhai környezetben, ezért lehetőséget biztosít különleges formatervezési megoldásokra, a főzőfelület elhelyezésére, ezáltal a konyhabútor kialakítására is. Ez előnyös esztétikai hatást biztosít, kielégítve minden igényt, legyen az bármilyen követelmény a modern konyhában.

 

Hatásfoka:

A szag egy szubjektív érzés, mindenki számára más és más, figyelembe véve a szagló inger minőségét és annak intenzitását. Annak érdekében, hogy teszteljék az ionizációs rendszer hatékonyságát a Falmec egy olyan eszközt választott, amely a legjobb minőségben érzékeli a szagok intenzitását és mennyiségét. Tanulmányok és vizsgálatok zajlottak a (LOD) Dinamic Olfactometric Laboratóriumban, a Milánói és az Udinei egyetem kutatási központjában az UNI 13725:2004 szabványnak megfelelően. Elemzéseket végeztek különböző típusú élelmiszerekkel és főzési módokkal, figyelembe véve a különféle levegőmintákat. Megállapításra került, hogy az ionizációs rendszer lehetővé teszi a szagok több mint 70%-os csökkentését, mely akár elérheti a legkedvezőbb esetekben a 95%-os csúcsértéket is.

 

 

Nincs Energiaveszteség

Az elhasznált, áporodott levegőkivezetése télen ter-mészetesen hőveszteséget okoz, ugyanez a helyzet nyáron, ha a légkondicionált levegőt vezetjük el, ez nyilvánvalóan jelentős energiaveszteséget okoz. Az energiamegtakarítás tehát egyértelmű, összehason-lítva az Eion ® rendszert a hagyományos páraelszí-vókkal, amelyek maximális teljesítménynél 800 m/óra elszívóteljesítménnyel rendelkeznek és huszonötször cserélik meg a levegőt a konyhában óránként.



A légtechnológiai csöveknek vége: Nincs több költség és kellemtlenség

Az E.ion® rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy megszüntessük a füst és a szagok elvezetésére szolgáló légtechnikai csöveket, így nincs szükség semmilyen építészeti munkára vagy átalakításra. Az ebből levonható pozitív következtetés: nincs szükség több falbontásra, kőműves munkára, egyéb kivezeté-si megoldásra, ezáltal megoldódik minden telepítési probléma. Ezáltal az egyéb kapcsolódó költségeknek vége!

 

Szén

A szén aktív anyag, amely többnyire grafit mikrokristályok formájában van jelen. Ezeket úgy kezelik, hogy egy porózus szerkezetűanyag jöjjön létre, amely nagy belsőfelülettel rendelkezik. Köszönhetően ezeknek a jellemzőknek nagy nedvességfelvevő képességgel rendelkezik, képes megtartani a molekulákat és más egyéb anyagokat a belsőfelületen.

 

Zeolit

A zeolit egy nagy mikroporozitással rendelkezőásványi anyag. Ez az anyag képes elnyelni a szerves vegyületeket és a vízgőzt. Ez a szabályos és mikroporózus kristályos szerkezetnek köszönhető; mivel a kristályok sok szabad területtel rendelkeznek.

 

Tisztítás és karbantartás

A Carbon.Zeo szűrőnem igényel különleges karbantartást. Normál használat esetén a szűrőregenerálása elegendő18 havonta valamint javasolt három évenkénti cseréje. 
A szűrőregenerálásához helyezze azt egy normál háztartási sütőbe, állítsa be a hőmér-sékletet 200°C -ra és hagyja a sütőben 2 órán át.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek és Újdonságok Páraelszívás
Az oldal tetejére