Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
599.990 Ft
KedvezményPont 9091
Cikkszám: 02159420
Szállítási díj:
Központi Raktáron
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Cata RENOVA PURE AIR VNV90 XGBK fali páraelszívó fekete 90cm

599.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Légszállítási adatok 842 m3
Márkák CATA
Szín Fekete
Zajszint 46-69 dB(A) min-max
Garancia idő 3 év hivatalos gyártói garancia
Szélesség 90 cm.
Energiaosztály A+++
Zajszínt dB(A) (maximum) 69 dB(A)
Kivitel Fali
Vezérlés Érintőgombos
Fokozatok Száma 4
Világítás 1x3W LED
Maximális Légteljesítmény (kivezetésnél) 842 m3/h
Motorok Száma 1
Főbb Jellemzők

Egyedi tulajdonságok:

Érintő vezérléses vezérlőpanel, digitális kijelzéssel, automatikus kikapcsolással és zsírszűrő-telítettség kijelzővel. RenovaAIR tisztító és RenovaTurbo intenzív levegőmegújító funkció. 5+1 turbó fokozat, energiatakarékos Brushless motor, Automata csatlakozási lehetőség Cata indukciós főzőlapokhoz. karbantartást nem igénylő, önregeneráló szénszűrő. Mosogatógépben mosható fém zsírfilterek. Nagy hatásfokú világítás, állítható intenzitású, kéttónusú meleg/természetes LED-szalaggal. Karbantartást nem igénylő önregenerálódó szénszűrővel és Anti-kondenzációs filterrel.

CATA RENOVA PURE AIR
Recirkulációs páraelszívó beépített légtisztítóval (plazma szűrővel). 98%-os hatékonysággal megszünteti a szagokat és 100%-ban megtisztítja a levegőt a portól, baktériumoktól, vírusoktól és illékony szerves vegyületektől.

Javítja az otthona levegőminőségét.

- Megszünteti a cigarettaszagot.
- Az összes főzéskor keletkező szag akár 98%-át megszünteti.
- Megszünteti a vírusokat, polleneket, baktériumokat és egyéb allergéneket.
- Egyszerű és gyors telepítés.
- Spóroljon a fűtési és légkondicionálási költségeken.

Eltávolítja a vírusokat, pollent, baktériumokat és egyéb allergéneket, beleértve a dohányszagokat is. A Plazma szűrő fiziko-kémiai eljárás révén tisztítja meg a beltéri levegőt a főzés közben kialakuló kellemetlen szagoktól. A porrészecskéket, mikroorganizmusokat (penészspórák, poratkák, baktériumok és vírusok), a cigarettafüstöt és a zavaró szagokat molekuláris szerkezetükben semmisíti meg az ionizálási folyamat, majd CO2 (szén-dioxid), O (oxigén) és kis mennyiségű maradék vízre bomlanak.

Ez kémiai adalékok alkalmazása nélkül zajlik.
A folyamat nem szabadít fel ózont a külvilágba, és érezhetően javítja a levegő minőségét.

BRUSHLESS motor
A szénkefe nélküli egyenáramú motor, más néven elektronikusan kommutált motor, egy inverteren keresztül egyenáramról táplálkozik, amely váltakozó áramot termel az egyes fázisok meghajtásához a motort a zárt hurkú vezérlőjén keresztül. Ez áramimpulzusokat biztosít a motor tekercseinek, amelyek szabályozzák a sebességet és a nyomatékot. Lényegében a szénkefe nélküli motorok jellemzően állandó mágneses teret tartalmaznak, amely egy elektronikusan vezérelt rögzített armatúra körül forog, és helyettesíti a fizikai szénkeféket és a kommutátor alkatrészeit.

A szénkefék okozta súrlódás és kívülről bejutó por nélkül a brushless motorok minimális időszakos karbantartást igényelnek, ami lehetővé teszi, hogy zárt házban tartsák őket, csökkentve a külső por és részecskék bejutását a motortérbe, amelyek veszélyeztethetik a mozgó alkatrészeket. A szénkefe nélküli motorok szénkefés társaikhoz képest nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást mutatnak.      


A BRUSHLESS motor előnyei:

• A motor csendesebb, mivel kevesebb a mozgó alkatrészek érintkezése, súrlódása
• Nagyobb teljesítmény és hatékonyság (nagyobb nyomaték/watt arány)
• Pontosabb elektronikus vezérelhetőség
• Hosszabb élettartam/megbízhatóság (nincs kopás, mivel nincsenek szénkefék)
• Kisebb a motor felmelegedése (nincs súrlódás mivel nincsenek szénkefék)

Zsírszűrő:
A felhajtható üveg terelőpanel mögött találunk egy fém zsírszűrőt. Ennek tisztítására zsírszűrő telítettség kijelző figyelmezet. A zsírszűrőt érdemes havonta takarítani, mosogatószeres forró vízzel vagy mosogatógépben. Amennyiben így teszi kb. 4-6 év után kell csak cserélni ezt a szűrőt.

Zsírszűrő-telítettség kijelző
Amikor az elszívó kikapcsolt állapotban van és az áramkör azt érzékeli, hogy a készülék  több, mint  30  órája  működött  már,  akkor  a  TIMER  (IDŐZÍTŐ)  LED  gombja  folyamatosan,  vörös  fénnyel  fog  villogni,  jelezve,  hogy  a  szűrőket tisztítani  kell.

HOB2HOOD (automata kapcsolat)
A CATA mérnökei egy új funkcióval láttak el bizonyos elszívókat és főzőlapokat, ami egy bluetooth kapcsolatot hoz létre a két készülék között és automatikusan szabályozza a páraelszívó teljesítményét a főzés intenzitásához képest. Ez a funkció elérhető az ISLA BENNUM, THALASSA és TENTA modelleknél, kompatibilis az INSB-6032, INSB-6030, INSB-6028 indukciós kerámialapokkal.

Természetes fehér vagy hideg LED világítás
A LED szalag világítást az elektronikus vezérlésnek köszönhetően kétféle üzemmódban lehet használni. A felhasználó válthat természetes fehér (2700K) és meleg fehér (3000K) színhőmérséklet között, ezzel is elősegítve az elszívó konyhai környezetbe való illeszkedését.

BRUSHLESS motor bemutató videó:

Cikkszám 02159420
EAN szám 8422248343077
Forma, kivitel Döntött
Szélesség 90 cm
Szín Fekete üveg
Vezérlés Érintővezérlés
Fokozatok száma 5+1 (turbó)
Motorok száma 1
Légszállítás 1400/842 m3/h
Zajszint 46-69 dB(A)
Nyomásérték 365 Pa
Csak belső keringtetéssel Igen
Extra tulajdonság Brushless motor
Világítás 1x3w LED szalag
EXTRA csendes Igen
Energiaosztály A+++
Garancia 3 év
Megjegyzés HOB2HOOD (automata kapcsolat az elszívó és a főzőlap között)
Súly 20 kg

Készüléktömeg (nettó) 20 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 25 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Youtube videók

Írj hozzászólást

Az oldal tetejére