Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
819.900 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: SN-125
Szállítási díj:
KedvezményPont 12423
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

FERRARA SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes

819.900 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás és Paraméterek

A húsérlelés megkerülhetetlen lépés, hogy a marhahús igazi steakké válhasson. Az érlelési folyamat szárazon, illetve nedvesen is végbemehet. A természetes húsíz kedvelői a nedvesen érlelt steaket részesítik előnyben, de a húsimádók egy része az intenzívebb, szárazon érlelt húsokat kedvelik. nedves érlelés (wet-aging) A száraz érleléssel ellentétben egy egészen új technikáról van szó. A nedves érlelés során a marhahús speciális, vákuumzárású csomagolásba kerül. A fagypont körüli hőmérsékleten való tároláskor természetes enzimek gondoskodnak róla, hogy a hús omlósabbá és ízletesebbé váljon. A nedves érlelés mindössze pár napig tart, emiatt jóval olcsóbb eljárás, mint a száraz érlelés. A rövid ideig tartó érlelés alatt a hús nem veszít annyi vizet, ezért jóval nedvdúsabb marad. száraz érlelés (dry-aging) Egy ősi, tradicionális húsérlelési technikáról van szó, amit napjainkban nagyobb körültekintéssel végeznek, mint hajdanán. A száraz érlelésnél a húst általában felfüggesztve, csomagolás nélkül, hidegben, 1-3 Celsius fokon, rendkívül magas, 75-85 %-os páratartalom mellett érlelik. Meg kell jegyezni, hogy ez egy kifejezetten drága húsérlelési technika. A majd egyhónapos (esetenként többhónapos) érlelési idő alatt megszakítás nélkül biztosítani kell a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat, továbbá az eljárás során bekövetkező akár 25%-os tömegcsökkenést is bele kell kalkulálnunk az árba. Ezért is számít nálunk még kifejezett ritkaságnak. Azonban a húsérlelő hűtőszekrényeknek köszönhetően ez az arány jelentősen javulhat. Ezekben a készülékekben a súlycsökkenés akár 8%-ra is lecsökkenhet. ajánlott érlelési időtartam: bélszín: 1 hét vékonykolbász: 2 hét sonka: 3 hét rostélyos, hátszín, T-bon steak, vastagkolbász: 1 hónap szalámi: 2-3 hónap Európa egyik legkedveltebb üveges, üvegajtós vendéglátó ipari, nagykonyhai hús- és sajtérlelő hűtővitrinje. A FERRARA SN-125 stílusos megjelenésével tökéletes választás mindenkinek, aki a húsérlelés folyamatát végig szeretné követni, hobbi vagy profi szinten egyaránt. A kiváló minőségű és hatékony szárazérlelési folyamatnak köszönhetően a húsok és delikátok könnyedén kifinomulnak. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. A FERRARA SN-125 húsérlelős hűtőszekrénye nemcsak steakek, hanem szalámi, sonka vagy száraz érlelésű sertéshús kezelésére is használható. A készülékben egyszerre 20 kg hús fér el polconként. A modern elvárásoknak megfelelő kialakítása miatt nagyszerű kiegészítő lehet éttermekbe, hentesboltokba vagy akár a konyhába is. A profi dizájn, az üvegajtó, és a benne érlelt delikátok elismerő pillantásokat váltanak majd ki a látogatókból. Ezenkívül a kapcsolható fehér LED-igazán étvágygerjesztővé varázsolja a látványt. Az érintőképernyős kezelőpanelnek köszönhetően minden beállítás könnyen elvégezhető, és a szabályozható hőmérsékleten, páratartalommal és ventillációval az érési folyamat néhány héten belül automatikusan lezajlik a készülékben. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot, garantálva, hogy semmi sem károsítja az értékes húsdarabokat. Egyedi tulajdonságok: Vendéglátóipari felhasználásra Térfogat: 125L Súly: 58kg Polcok száma: 3 Kapacitás: 30 kg Teljesítmény: 140 W Kampók száma: 2 Teherbírás/polc: 20KG Hőtartomány: 2-14 °C Páratartalom-szabályozás: 50-85% Nettó súly: 58 kg Bruttó súly: 63 kg Külső méret: Szélesség: 595 mm Mélység: 588 mm Magasság: 825 mm Sótégla és sótartó tálca (külön rendelhető tartozékok) A száraz érlelés során az érlelőszekrényben lévő sótégla részecskéi természetes úton vonják ki a húsból a nedvességet. A száraz környezet fenntartja, elősegíti a kívánt kémiai reakciók végbemenését a húsban. Ez magában foglalja a fehérjerostok denaturálását, ami megpuhítja a húst, hogy fokozott zamatosságot biztosítson. A sótégla használata az érlelőkamrában természetes antimikrobiális környezetet teremt, amely megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását, és lehetővé teszi a hús hosszabb érlelését. A sótartó tálcába egyszerre 3 db sótégla helyezhető. A só használatának legnagyobb előnye, hogy teljesen átalakítja a hús ízprofilját, igazán különleges ízvilágú végeredményt lehetővé téve.

Márkák FERRARA
Szín Nemesacél
Garancia idő magánszemélyeknekinformation_mark 3 év hivatalos gyártói garancia
Szavatossági idő cégeknekinformation_mark 1
Kivitel Egyajtós
Hűtőtér Nettó Térfogata 125 Liter
Fagyasztótér Leolvasztás Nincs
Hűtőtér Leolvasztás ( automatikus) Igen
Magasság 750 mm
Szélesség 600 mm.
Világítás LED
Vezérlés Elektronikus
Inverter motor Nem
Nyitva maradt ajtó jelzés Nem
Főbb Jellemzők

Egyedi tulajdonságok: Vendéglátóipari felhasználásra,

  • térfogat: 125L,
  • polcok száma: 3,
  • teherbírás/polc: 20 kg,
  • kapacitás: 30 kg,
  • teljesítmény: 140 W,
  • kampók száma: 2,
  • hőtartomány: 2-14 °C,
  • páratartalom-szabályozás: 50-85%
Készüléktömeg (nettó) 63 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 69 Kg.
EAN kód 2147483647

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére