Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
407.900 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: 4016803135319
Szállítási díj:
KedvezményPont 6181
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

LIEBHERR SUIG 1514 Comfort aláépíthető fagyasztó 82cm

407.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

 

Márkák LIEBHERR
Szín Teljesen Integrálható
Garancia idő 5 év hivatalos gyártói garancia
Energiaosztály E
Fagyasztótér Nettó Térfogata 95 Liter
Magasság 820 mm
Fagyasztótér Leolvasztás SmartFrost
Klímaosztály SN-T
Ajtó rögzítés Fixen rögzített
Napi Energiafogyasztás 0.46 kWh/nap
Vezérlés Elektronikus
Visszamelegedési Idő 10 óra
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 168
Fagyasztó kapacitás Kg./nap 5.74Kg./ nap
Inverter motor Nem
Zajszínt dB(A) (maximum) 35
Fagyasztó fiókok Száma 3
Főbb Jellemzők
SmartFrost

SmartFrost

Más statikus fagyasztókhoz képest a Liebherr SmartFrost technológiája gyorsabban mélyhűti az élelmiszert, valamint mérsékli a jégképződést, ami egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kiolvasztást. Emellett rugalmasabb tárolási területeket is kínál, nagyobb tárolókapacitással és a kedvezőbb energiafogyasztásnak köszönhetően alacsonyabb fenntartási költségekkel.

Automatikus SuperFrost funkció

Automatikus SuperFrost funkció

Az automatikus SuperFrost funkció révén nem csak egyszerűen, de energiatakarékosan fagyaszthatja le élelmiszereit. Gyorsan -32°C-ra csökkenti a hőmérsékletet, és az így létrehozott hideg levegő lehetővé teszi, hogy az élelmiszerek a mélyhűtés során megőrizzék vitamintartalmukat. Amint az étel teljesen megfagyott, de legkésőbb 65 óra elteltével az automatikus SuperFrost funkció visszavált normál üzemmódra, és ezzel energiát takarít meg.

Ajtóriasztó

Ajtóriasztó

Az ajtóriasztó hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ajtó több mint 60 másodpercig nyitva marad, ezzel óvva az élelmiszer épségét.

FrostSafe

FrostSafe

A FrostSafe rendszer extra magas, kiemelhető fiókjai teljesen zárt kialakításúak. Így a hideg levegő lassabban áramlik ki a készülék ajtajának nyitásakor. A fiókok átlátszó előlapja révén Ön könnyedén áttekintheti az ott tárolt élelmiszereket.

VarioSpace

VarioSpace

A NoFrost és SmartFrost rendszerű fagyasztók fiókjai alatt kényelmesen kiemelhető köztes üvegpolcokat találunk. Ez a praktikus VarioSpace extra tárolóhelyet biztosít, így még nagyméretű tárgyak elhelyezése is gyorsan megoldható.

Megfordítható ajtópántok

Megfordítható ajtópántok

A készülékeket a gyárból jobb oldali zsanérozással szállítjuk. A megfordítható sarokpántok révén azonban bárhol optimálisan használhatók.

Készüléktömeg (nettó) 37 Kg.
Készüléktömeg (bruttó) 39 Kg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ajándék Hűtőtáska

Az oldal tetejére