Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
184.901 Ft
Előrendelésre
Gyártó:
Cikkszám: 869991565110
Szállítási díj: 7.990 Ft
KedvezményPont 2802
Nem értékelt

  

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

 

 

Whirlpool WS5G8CHX/E szabadonálló elektromos tűzhely 50cm inox

184.901 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Whirlpool szabadonálló 50x60-as tűzhely jellemzői: inox szín, 4 gázégő, MF8+ multifunkciós elektromos sütő, grill, hidrolitikus sütőtisztítás. A SteamClean öntisztító ciklus, amely biztosítja az ideális tisztítási eredményeket.

Márkák WHIRLPOOL
Szín Inox
Garancia idő 2 év hivatalos gyártói garancia
Szélesség 500mm.
Energiaosztály A
Űrtartalom 60 liter
Funkció Kombinált Tűzhely
Sütőtér Elektromos
Főzőzóna Száma 4
Grill Tipusa Elektromos
Grill Van
Sütési mód Sütő gőz nélkül
Tisztítás Gőztisztítás
Kényelem/Biztonság Nincs sütősín
Főbb Jellemzők

MF8
Ez a Whirlpool tűzhely 8 sütési funkcióval rendelkezik.

Cooker Forced Air szellőztető rendszer
Szellőztető rendszer, amely megakadályozza a szagok keveredését az ételek különböző szinteken történő főzésekor, így téve lehetővé különböző ételek elkészítését.

Automatikus indítás
Az egykezes gyújtásnak köszönhetően a gázfőző használata egyszerűbb.

Energiatakarékos
Kiemelkedő energia-megtakarítás. Az „A” és „A+” energiaosztályba sorolt sütők kiváló energiahatékonyságot kínálnak, alacsonyabb fogyasztást és nagyobb megtakarítást biztosítva.

Szuperhatékonyság
A „Super Efficient” égők kiváló főzési eredményeket biztosítanak, miközben hatékonyan csökkenti a gázfogyasztást.

Gyors előmelegítés
A gyors előmelegítés funkcióval perceken belül elkezdheti a főzést.

Polcmagasság száma 5
Ajtóüvegezés 3 rétegű
Sütési Funkciók Felső sütés    
Alsó-felső sütés    
Felső sütés és légkeverés    
Alsó sütés és légkeverés    
Alsó-felső sütés és légkeverés    
Grill    
Felolvasztás    
Pizza funkció    
Grill Teljesítmény 1900 W
Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 500x850x600
Tartozékok Ezúton tájékoztatjuk az általunk értékesített, fedéllel ellátott, szabadonálló gáztűzhelyekkel (kombi tűzhelyekkel) kapcsolatos alábbi tudnivalókról: Az Európai Bizottság (EU) 2024/224 végrehajtási határozata nyomán nemrégiben módosult a fent megjelölt készülékekre vonatkozó harmonizált uniós szabvány alkalmazása. A Whirlpool elkötelezett aziránt, hogy termékei maximálisan eleget tegyenek a vonatkozó szabályoknak, szabványoknak. Ezzel összhangban a Whirlpool ezen készülékek tervezését, illetve gyártási folyamatát haladéktalanul hozzáigazította az említett új szabályozáshoz. A fentiek következtében a Whirlpool további értesítésig fedél nélkül gyártja, és társaságunk így szállítja le Önöknek ezeket a készülékeket. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fedél hiánya tehát nem termékhiba, hanem az uniós szabályozásnak történő megfelelés miatt szükséges. Kérjük, az ezzel kapcsolatos reklamációtól, a fedél pótlásától, fedelek utólagos megrendelésétől szíveskedjenek tartózkodni. Ezeket az igényeket az irányadó szabályozás miatt nem áll módunkban teljesíteni. Az érintett készülékekre vonatkozó specifikációt és kommunikációkat megfelelően módosítjuk. Kérjük, hogy az esetleges információhiányon vagy félreértésen alapuló fogyasztói igények és szükségtelen adminisztrációs teher elkerülése érdekében Önök is szíveskedjenek vásárlóikat, partnereiket széleskörűen tájékoztatni az itt leírt változásról. A későbbiekben szintén tájékoztatni fogjuk Önöket arról, hogy mikortól szállítjuk ismét fedéllel ellátva ezeket a készülékeket. Szíves együttműködésüket előre is köszönjük

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére