Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

15% Pénzvisszafizetés Bosch sütőkre

15% Pénzvisszafizetés Bosch sütőkre

Serie 4 és Serie 6 sütők 15% pénzvisszatérítéssel

Promóció: 2023.01.01-2023.03.31 között

Vásárolj az akcióban részt vevő gőzfunkciós, vagy pirolitikus öntisztítással rendelkező Bosch Serie 4 és Serie 6 sütők közül közül, és visszatérítünk  15%-ot a bruttó vételárból!

Nincs más dolgod, mint a vásárlást igazoló, névre szóló ÁFA-s számlával regisztrálni alább a Regisztrációs gombra kattintva.

A sikeres regisztrációhoz szükséges:

  • hogy vásárolj legalább egy, a promócióban részt vevő terméket,   
  • (blokk, előlegszámla, szállítólevél, garancialevél, egyéb dokumentum a számlát nem helyettesítheti), valamint olvashatóan tartalmazza a vásárolt készülék típusszámát, illetve bruttó vételárát,számla a regisztráló nevére szóljon  hogy a  
  • a bankszámla tulajdonosa a regisztráló legyen (amennyiben cég nevében vásároltál, akkor cég számlaszáma szükséges, ebben az esetben magánszemélynek nem tudunk utalni; magányszemély vásárló esetén a magánszemély számlaszáma szükséges)   
  • a vásárlás dátuma 2023.01.01. és 2023.03.31. között legyen.    
  • és a regisztráció 2023.04.14-ig beérkezzen.

További feltételeket és részleteket a Részvételi szabályzatban talál. A regisztráció végével az ott megadott email címére a regisztráció sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küld a BSH Kft.

 

Részvételi szabályzat        REGISZTRÁCIÓ

Az oldal tetejére