Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Párolásról

A főzőlapok, és királyuk: az indukciós főzőlap

A főzőlapok, és királyuk: az indukciós főzőlap

Többfajta főzőlap közül választhatunk, melyeknek mind megvannak a maga előnye, fontos, hogy a saját igényeinkre szabva válaszunk. Lássuk, mi is van a piacon!

Eljött az idő a mikrohullámú sütő lecserélésére?

Eljött az idő a mikrohullámú sütő lecserélésére?

Váltanál egy egészségesebb gépre, de nem tudod, mi lenne a megfelelő helyettesítő?

Amit az ősember hamarabb ismert a sütésnél

Amit az ősember hamarabb ismert a sütésnél

Mindenki eszik és iszik,
ám az ízeket csak kevesen
értékelik kellően.

(Konfucius,i.e.551-479)

 

Az ételek vízgőzben párolását jóval régebben ismeri az emberiség, mint a "hagyományos", tűz feletti főzést.A meleg vizű források gőzében párolt hús-, zöldség- és halételeket már a tűz megszelídítése előtt is fogyasztották őseink. A gőzpároló eredete Kínába nyúlik vissza, ahol időszámításunk kezdete előtt használtak az ételt a folyadéktól elválasztó kettős falú főzőedényeket. 

Élvezetre programozva

Élvezetre programozva

Tudományosan bizonyított tény, hogy a gőzpárolás az ételkészítés legegészségesebb módja, és sok esetben a legízletesebb is. Akinek eddig még nem sikerült megbarátkoznia az új technikával, az most akár mesterszakács is lehet a MIELE gőzpárolójának segítségével.

Valaki ügyel az Ön egészségére is!

Valaki ügyel az Ön egészségére is!

 A gőzpároló a MIELE hozzájárulása az Ön egészséges és ízekben gazdag életéhez. Mint a konyhai készülékek specialistájának, számukra nem csupán a tökéletes működés és a gyönyörködtető forma a fontos, hanem az Ön jó közérzete, valamint az élelmiszerekkel való érzékeny, kíméleletes bánásmód is.

Az oldal tetejére