Párolásról
A főzőlapok, és királyuk: az indukciós főzőlap
Többfajta főzőlap közül választhatunk, melyeknek mind megvannak a maga előnye, fontos, hogy a saját igényeinkre szabva válaszunk. Lássuk, mi is van a piacon!
Eljött az idő a mikrohullámú sütő lecserélésére?
Váltanál egy egészségesebb gépre, de nem tudod, mi lenne a megfelelő helyettesítő?
Amit az ősember hamarabb ismert a sütésnél
Mindenki eszik és iszik,
ám az ízeket csak kevesen
értékelik kellően.
(Konfucius,i.e.551-479)
Az ételek vízgőzben párolását jóval régebben ismeri az emberiség, mint a "hagyományos", tűz feletti főzést.A meleg vizű források gőzében párolt hús-, zöldség- és halételeket már a tűz megszelídítése előtt is fogyasztották őseink. A gőzpároló eredete Kínába nyúlik vissza, ahol időszámításunk kezdete előtt használtak az ételt a folyadéktól elválasztó kettős falú főzőedényeket.
Élvezetre programozva
Tudományosan bizonyított tény, hogy a gőzpárolás az ételkészítés legegészségesebb módja, és sok esetben a legízletesebb is. Akinek eddig még nem sikerült megbarátkoznia az új technikával, az most akár mesterszakács is lehet a MIELE gőzpárolójának segítségével.
Valaki ügyel az Ön egészségére is!
A gőzpároló a MIELE hozzájárulása az Ön egészséges és ízekben gazdag életéhez. Mint a konyhai készülékek specialistájának, számukra nem csupán a tökéletes működés és a gyönyörködtető forma a fontos, hanem az Ön jó közérzete, valamint az élelmiszerekkel való érzékeny, kíméleletes bánásmód is.