Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Mosásról

Milyen szárítógépet válasszak?

Milyen szárítógépet válasszak?

Sokan azt gondolják a szárítógépről, hogy felesleges és drága. Felesleges, mert azt hiszik, hogy a lakásban is van elég hely a teregetéshez. Drága, mert több áramot fogyaszt, mint a mosógép. Viszont ezek az érvek manapság már nem állják meg a helyüket. Hogy miért? Hát eláruljuk.

Bosch i-DOS mosógépek 10% pénzvisszatérítéssel

Bosch i-DOS mosógépek 10% pénzvisszatérítéssel

Bosch i-DOS mosógépek most 10% pénzvisszatérítéssel!

Takarítson meg akár 10 Liter vizet* mosási ciklusonként, és felejtse el a mosószer túladagolását a Bosch i-DOS energiahatékony mosógépekkel!

Vásároljon Bosch i-DOS mosógépet, hogy Ön mostantól vízpazarlás nélkül, automatikusan tökéletes mosási eredményeket kapjon! Amellett, hogy i-DOS mosógépünkkel vizet és mosószert spórol meg, most 10%-ot is visszatérítünk készüléke bruttó vételárából.

A kedvezmény igénybevételéhez vásároljon 2021.09.01. - 10.06. között Bosch i-DOS mosógépet, majd a névre szóló, a készülék típusszámát tartalmazó számlával és személyes adataival regisztráljon alább. Sikeres regisztrációját követően a mosógép bruttó vételárának 10%-át banki átutalással megtérítjük Önnek.

A regisztrációt megteheti 2021.09.01. - 10.20. között, amelynek sikerességéről minden esetben értesítő e-mailt küldünk a regisztrációkor megadott e-mail címre.

Forradalmasított textílápolás

Forradalmasított textílápolás

A Miele új időszámítást vezetett be a textilápolásban. Forradalmasította a mosási technikát és a bevezetetett  világújdonságaival jó időre ismét kezébe vette a mosás karmesteri pálcáját. Amint eddig is megszokhattuk, ha a Miele új mosógépcsaládot dob a piacra, azt szabadalmak és világújdonságok sorozata követi.

Jön a hideg… hol szárítsam a ruhákat?

Jön a hideg… hol szárítsam a ruhákat?

Avagy, miért sokszorozódott meg a szárítógépet használók száma!

A tél beköszöntével, de már ebben az 5-10°C fokban is érzékeljük, hogy nem túl okos dolog az udvaron vagy az erkélyen kiteregetni a frissen mosott ruhákat. Így, - szárítógép hiányában - marad a párás levegő bent a lakásban… Ami pedig nagyon kedvez a penész és poratkák szaporodásának! Egy okos megoldás lehet egy szárítógép beszerzése, de az sem mindegy, hogy milyen!

Hőszivattyús szárítógépek

Hőszivattyús szárítógépek

Szárítógép vásárlás előtt, a termék ára mellett nem árt tisztába lennünk az energiafogyasztással sem! Bár a kombinált, egybe épített szárító, és mosógép olcsóbb, mint egy különálló szárítógép, a szárítógép mégis versenytársa lehet a kombi készülékeknek az energiafogyasztása miatt.

Energiahatékony Bosch mosógépek 10% pénzvisszatérítéssel.

Energiahatékony Bosch mosógépek 10% pénzvisszatérítéssel.

Vásárolj az akcióban részt vevő „A” energiaosztályú, gőzprogramos Bosch mosógépet, és visszatérítünk Neked 10%-ot a bruttó vételárból.
Kövesd a hatodik érzéked!

Kövesd a hatodik érzéked!

A 6.Érzék technológiájával a Whirlpool termékei új funkciókkal bővültek.
Az oldal tetejére