Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Mosásról

Forradalmasított textílápolás

A Miele új időszámítást vezetett be a textilápolásban. Forradalmasította a mosási technikát és a bevezetetett  világújdonságaival jó időre ismét kezébe vette a mosás karmesteri pálcáját. Amint eddig is megszokhattuk, ha a Miele új mosógépcsaládot dob a piacra, azt szabadalmak és világújdonságok sorozata követi.

Jön a hideg… hol szárítsam a ruhákat?

Avagy, miért sokszorozódott meg a szárítógépet használók száma!

A tél beköszöntével, de már ebben az 5-10°C fokban is érzékeljük, hogy nem túl okos dolog az udvaron vagy az erkélyen kiteregetni a frissen mosott ruhákat. Így, - szárítógép hiányában - marad a párás levegő bent a lakásban… Ami pedig nagyon kedvez a penész és poratkák szaporodásának! Egy okos megoldás lehet egy szárítógép beszerzése, de az sem mindegy, hogy milyen!

Hőszivattyús szárítógépek

Szárítógép vásárlás előtt, a termék ára mellett nem árt tisztába lennünk az energiafogyasztással sem! Bár a kombinált, egybe épített szárító, és mosógép olcsóbb, mint egy különálló szárítógép, a szárítógép mégis versenytársa lehet a kombi készülékeknek az energiafogyasztása miatt.

Kövesd a hatodik érzéked! A 6.Érzék technológiájával a Whirlpool termékei új funkciókkal bővültek.
Milyen szárítógépet válasszak?

Sokan azt gondolják a szárítógépről, hogy felesleges és drága. Felesleges, mert azt hiszik, hogy a lakásban is van elég hely a teregetéshez. Drága, mert több áramot fogyaszt, mint a mosógép. Viszont ezek az érvek manapság már nem állják meg a helyüket. Hogy miért? Hát eláruljuk.

A legújabb Whirlpool Supreme Care mosógépek Az új, energiatakarékos elöltöltős Whirlpool Supreme Care mosógép ötvözi a legújabb stíluselemeket a prémium kategóriás minőséggel. A kezelőfelülete jelentősen átlátható, egyszerű, intuitív vezérlést tesz lehetővé. A ruhák bepakolása nagyon kényelmes, a hatalmas, 35 cm átmérőjű ajtójának és a magas talpazatának köszönhetően. Az új ZEN technológia™ és a közvetlen hajtású motor csendes működést garantál. A piacon jelenleg forgalomban lévő készülékekhez viszonyítva a legcsendesebben dolgoznak.  A Supreme Care elöltöltős mosógépek tökéletes mosási eredményt garantálnak a lehető legkevesebb energia- és vízfelhasználással.
Ha folt esett a ruhán, avagy a foltok ABC-je.

Hasznos tanácsok foltok tisztításhoz. 55 féle folt kivétele a textíliákból.

Mosás lexikon

Tanácsok a különböző textíliák mosásához és szárításához egy kis textil ismerettel összekötve.