Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Konyhaluxnet.hu webáruházat a 2000-ben alakult, magyar tulajdonú HPH Special Kft. üzemelteti. Cégünk a megalakulása óta több ezer családnak segített kiválasztani a számukra legmegfelelőbb készüléket. Több ezer ember elégedett mert, nem kerül fáradtságba a sütője tisztítása, elégedett, mert mosogatógépébe kényelmes a ki-be pakolás vagy mert a főzőlapjával rengeteg időt és energiát spórolhat meg.
 

Elégedettek, mert szívesen bekapcsolják az elszívójukat, elviselhető zaj mellett szívja ki a párát és vele együtt a szagokat.

2012 januárban készült a Sell in Sell Out szakmai magazin 30 webáruházat összehasonlító tesztje. Ebben a webáruházunk első helyen végzett.
2012-ben  megkapta a webáruházunk a címet.

Évek óta megbízható bolt minősítésünk van az árukereső.hu portálon.

Az ember életében fontos a minőség. Sokan kispórolják az életükből, pedig mindenki megérdemli, hogy minőségi otthonban lakjon, hogy minőségi otthont teremtsen.

Motiválóan hat ránk, és örömmel tölt el minket, hogy több ezer családot segítettünk otthona megteremtésében, fejlesztésében.
Fontos nekünk, hogy az emberek elégedettek legyenek az általunk alkotott konyhákkal, és a termékekkel, hiszen minden otthon kezdődik, és minél jobban adunk rá, annál jobb lesz hazatérni, megpihenni, feltöltekezni. Az otthon nyugalma, ereje és szeretete pedig mindenkinek jár. Mi ehhez juttatjuk hozzá ügyfeleinket, és hála a pozitív visszacsatolásoknak ezen az úton szeretnénk egyre jobb és jobb otthonokat teremteni.

Jobb Otthon

 


 

Milyen előnyökkel jár Neked, ha tőlünk vásárolsz?

 

 • Áruházunkban hazai márkaképviseletektől érkeznek a termékek, így biztonságosan vásárolhatsz magyar garanciajeggyel és magyar nyelvű kezelési utasítással.
   
 • Az általunk forgalmazott összes készüléket Magyarországon szervizelik, a 10 kg fölötti gépeket pedig a lakásodon.
   
 • Kínálatunkba azonnal bekerülnek az új készülékek, így nem maradsz le az újdonságokról.
   
 • Szakértő ügyfélszolgálatunk minden segítséget megad, hogy a legjobb ár-érték arányú készülékeket válaszd ki az óriási kínálatból.
   
 • A házhozszállítást a lehető legnagyobb körültekintéssel végezzük, szervezzük. A régi készüléked az oda szállítási díjjal megegyező összegért elszállítjuk.
   

Tekintsd meg termékválasztékunkat. 

A bőséges termékinformációk mégsem elegendőek és még mindig tanácstalan vagy, írj nekünk, hívj telefonon, vagy kérj visszahívást a megadott elérhetőségeink egyikén.

 

Jó ár-érték arányú vásárlást kívánunk !

A Konyhaluxnet csapata

Adataink:

Cégnév: HPH Special Kft.
Székhelye: 4002 Debrecen Tormay B.u.36/b
Felelős kiadó: Hódos Péter ügyvezető
Cégjegyzékszám: 09-09-007592
Nyilvántartásba vevő hatóság: Hajdú-Bihar Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Elérhetőség: info@konyhaluxnet.hu
Telefonszám: +36-52 879-079, +36-52-879-105, +36-30-517-1807
Adószám: 12549502-2-09
Közösségi adószám: HU12549502-2-09
Pénzforgalmi száma: 12052712-01690050-00100008 

TEÁOR  52.61.03 Csomagküldő kiskereskedelem
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-60758/2012

 

Munkatársaink:

 

 

Dobos Attila
Értékesítés-Ügyfélszolgálat
 

 

 

 

 Hodosi Katalin
 Értékesítés-Ügyfélszolgálat
 

 

Burai József
Értékesítés-Ügyfélszolgálat

 

        


 

 

 

Tóth Tamás
  Szállítás
- Logisztika

 

 

 

 


Balázs Csaba
Szállítás- Logisztika
 

 
 

  Hódos Ildikó
  Tulajdonos - Lakberendező

 

 

  Hódos Péter
  Ügyvezető

  Telefon:
  +36- 52/ 751-450
  +36- 30/ 3838- 579

 E-mail: hodos.peter@konyhalux.hu