Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Liebherr

 

     Válasszon Liebherr hűtőszekrényt                     vagy           Liebherr beépíthető hűtőszekrényt                    

 

 

Liebherr – minőség és megbízhatóság

Rengeteg olyan készüléket használunk életünk során, melyekkel kapcsolatban fontos a tartósság és a megbízhatóság. Mivel már rengeteg márka van jelen a piacon, nem könnyű eldönteni, hogy melyiket válasszuk, melyik az, amelyikkel elégedettek leszünk. Jó taktika ilyenkor, ha egy régi, nagynevű márkának szavazunk bizalmat, ezek ugyanis többnyire nem véletlenül ismertek: a név garancia a minőségre. A Liebherr márkában egészen biztosan nem fogunk csalódni ha minőséget és megbízhatóságot keresünk.

A Liebherr családi vállalkozás, története 1949-ig nyúlik vissza, amikor is Hans Liebherr megalapította. Az első sikereket egy toronydaru jelentette, mára azonban jelentősen bővült a paletta, így többek között háztartási gépeket is gyártanak. A családi vállalkozás napjainkban már cégcsoport, mely mintegy 120 társasággal van jelen szerte a világon. Műszakilag rendkívül igényes és gazdaságos termékeket gyártanak, közel 38 ezer alkalmazott munkájának segítségével. A Liebherr termékei világszerte elismertek, a Liebherr név garancia arra, hogy jó minőségű, megbízható terméket kapunk.


Környezetkímélő márka


A termékek között építőipari eszközöket találunk, mint például a toronydaruk, autódaruk, földmunkagépek, vagy a bányagépek, de a közlekedéstechnikában is fontos szerepet tölt be a vállalat. Napjainkban népszerűek a Liebherr háztartási gépei is, melyek amellett, hogy rendkívül dekoratívak, így bármilyen lakásba kiválóan illenek, nagyon praktikusak és ráadásul gazdaságosak is. Nemcsak környezetkímélők, hanem még pénzt is spórolhatunk a használatukkal.

A Liebherr háztartási gépek között találhatunk többféle hűtőszekrényt, melyekben kialakításuknak köszönhetően rengeteg ételt tárolhatunk. A vállalat főleg a hűtőszekrények gyártásában jeleskedik, kínálatában az egyszerű hűtőgépek mellett megtalálhatók a fagyasztók, a borhűtők, de még szivartároló szekrény is kapható. Minden termékre jellemző a kiváló minőség és az energiatakarékosság, így biztosak lehetünk benne, hogy sokáig kitartanak, és használatukkal pénzt takaríthatunk meg és a környezetet is óvjuk.

Liebherr fagyasztókhoz AJÁNDÉK hűtőtáska

Liebherr fagyasztókhoz AJÁNDÉK hűtőtáska

Jeges extra

Az akció időtartama: 2024. 05. 01. – 2024. 08. 31.

A akció időtartama alatt minden Liebherr fagyasztóhoz egy ajándék Liebherr hűtőtáskát kapsz, hogy bárhová magaddal vihesd jéghideg frissítőket.

Spórolj akár 60.000 Ft.-ot és energiát a Liebherrel

Spórolj akár 60.000 Ft.-ot és energiát a Liebherrel

Az akció időtartama: 2023.03.01-től 2023.08.31-ig

Az akció időtartama alatt vásárolt energiatakarékos hűtő- vagy fagyasztó készülékekkel akár 60.000 Ft energiabónuszt is visszakaphat. Válasszon még ma egy energiatakarékos modellt és profitáljon belőle hosszútávon.

Liebherr CashBack- Pénzvisszatérítés Akció

Liebherr CashBack- Pénzvisszatérítés Akció

 

Biofresh promóciós készülék vásárlásával takaríts meg akár 65.000 Ft-ot.

 

Csúcstechnológia kiváló áron. Használd ki az aktuális pénzvisszafizetési akciónkat és élvezd az innovatív Biofresh-Technológiát pénzvisszatérítési lehetőséggel. Akcióban résztvevő készülék vásárlása esetén akár 65.000 Ft-ot is spórolhatsz.

Liebherr, a hűtés nagymestere

Liebherr, a hűtés nagymestere

Szokták mondani, hogy a német márkák az egyik legmegbízhatóbbak a világon, akár az autógyártást, akár a háztartási gépeket nézzük. Ebbe a megállapításba nem is lehet nagyon belekötni. Több évtizedes múltra tekintenek vissza a német világmárkák, vásárlóik száma pedig az évek múltával és az olcsó, de nem túl jó minőségű gépek térhódításával sem csökken. Tovább...
Az értékes élelmiszerek helyes tárolása

Az értékes élelmiszerek helyes tárolása

BioFresh és PerfectFresh rekeszek garantálják a legjobban az élelmiszerek helyes tárolását. Az ideális páratartalom és hőmérséklet beállításával lényegesen hosszabb ideig tárolható a legtöbb élelmiszer. Zöldség, gyümölcs, húsok, halak, sajtok. Megmaradnak az értékes vitaminajai, ásványi anyagjai, kellemes illatuk, színük, alakjuk. Ebben a táblázatban egy részletes leírást talál az egyes élelmiszerek eltarthatóságáról.

Liebherr hűtőszekrény

Liebherr hűtőszekrény

Minden háztartásban alapvető berendezési tárgynak számít a hűtőszekrény, enélkül ugyanis nem tudnánk frissen tartani az ételeinket. Hűtő nélkül az életünk lényegesen nehezebb lenne, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hűtőszekrényt választunk a konyhánkba. A döntés meghozatalánál fontos szempont többek közt a mérete, a kedvező fogyasztás, illetve a praktikus elosztás. Természetesen nem elhanyagolható tényező a külcsín sem, a hűtőnek illeszkednie kell a környezetébe.

A Liebherr márkájú hűtőszekrények között egészen biztosan megtalálja, amit keres! Választhat asztali vagy álló hűtőszekrényt, beépíthető darabokat, aláépíthető és BioFresh készülékeket. Csak annyi a dolga, hogy döntse el, ezek közül melyik típusra van szüksége, és már válogathat is a hűtők közül.

Az oldal tetejére