Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Főzésről

Főzésről

A teflon tényleg rákkeltő?

Nincs manapság háziasszony, akinek ne lenne legalább egy teflon serpenyője! Szeretjük is, mivel nem tapad le benne szinte semmilyen étel, emellett szennyeződés- és víztaszító anyag is. Azonban nem árt tudni, hogy az Európai Unió egészségügyi és környezeti kockázatok tudományos bizottsága a mérgező anyagok közé sorolta! „Hoppá, pedig nap, mint nap használom” gondolhatod.

Francia elegancia a konyhában Egyszer volt, hol nem volt, élt Franciaországban egy szakács, akinek élete álma vált valóra azzal, hogy megnyitotta saját kis családi éttermét. Az ország amúgy is híres a gasztronómiájáról. Számtalan Michelin-díjas kávézó és étterem található a franciáknál. Ez a díj jele annak, hogy a múlt században felismerték, az étkezés nemcsak szükséglet, hanem művészet is egyben. Lehet nívósan is sütni, főzni, és a tálalás sem utolsó szempont a díj elnyerésekor. Tovább...
Kövesd a hatodik érzéked! A 6.Érzék technológiájával a Whirlpool termékei új funkciókkal bővültek.
A főzőlapok, és királyuk: az indukciós főzőlap

Többfajta főzőlap közül választhatunk, melyeknek mind megvannak a maga előnye, fontos, hogy a saját igényeinkre szabva válaszunk. Lássuk, mi is van a piacon!

Egy konyha nélkülözhetetlen darabjai

Avagy amit, ha eddig még nem szereztél be, akkor most érdemes megfogadni javaslatunkat.

Hagyd, hogy a sütőd tisztítsa önmagát!

Ha neked is problémát okoz a sütő hosszadalmas és fárasztó takarítása, zavar, hogy sütés közben mindig szétfröccsen egy-egy zsírcsepp, akkor jó választás számodra a pirolitikus sütő.

Miért válassz Whirlpool főzőlapot?

A főzőlapok között megkülönböztetünk gázlapot, kerámialapot és indukciós főzőlapot. Hogy kinek melyik az ideális, azt a jellemzőikből könnyű kitalálni.

Élvezze sebességet!  Eddig soha nem látott főzési gyorsaság!

Az indukció a jövő (és már a jelen is) főzési módja. A profik és a hobbiszakácsok a nagyon rövid forrásidőért és a pontos teljesítményszabályozásért egyformán rajonganak. A kifutott étel sem ég le, mert az üvegkerámia felület nem forrósodik fel. Az energiamérleget tekintve: a hagyományos elektromos vagy a gázüzemű főzőlapokhoz hasonlítva az innovatív technika érezhetően kevesebb áramot fogyaszt.

Electrolux InfinitePure: letisztult teljesítmény

Az Electrolux az Inspiration termékcsalád részeként mutatta be az InfinitePure-t, amely a világ első, teljes háttérvilágítással rendelkező indukciós főzőlapja. A tiszta fekete üvegfelületen az intuitív kezelőpanel mindaddig láthatatlan, amíg a készülék ki van kapcsolva. A rugalmas, nagy teljesítményű főzőzónák a bekapcsolás pillanatában előtűnő, érintőkapcsolós forgócsúszkákkal pontosan és precízen szabályozhatók.

Telefon:+36 1 / 226-1992
E-mail: info@konyhaluxnet.hu
Elérhetõségek