Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Tiszta vizet a pohárba

Legyen tiszta víz a pohárban

Igen! Tudomásul kell venni azt a tényt, hogy a csapvíz, amely az Ön lakásában hozzáférhető, újratisztított szennyvizet tartalmazhat!

Igen! Ezáltal a csapvízben megtalálhatóak lehetnek azok a hormonkészítmények, amelyek a fogamzásgátló szerekből visszamaradnak. 

Tiszta vizet a pohárba Itt a meleg idő, végre egyre több időt tölthetünk a szabadban, lehet kint sportolni, kirándulni, amihez elengedhetetlen a sok folyadék fogyasztás. Ma már nagyon sok szó esik arról, mennyire károsak a cukros üdítők, és tulajdonképpen nem is oltják a szomjat, csak még szomjasabb, aztán éhesebb lesz tőlük az ember. Tovább.
Víz, víz, tiszta víz Ismerkedjünk meg a vízszűrő berendezésekkel.