Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hűtésről

Hűtésről

Az értékes élelmiszerek helyes tárolása

BioFresh és PerfectFresh rekeszek garantálják a legjobban az élelmiszerek helyes tárolását. Az ideális páratartalom és hőmérséklet beállításával lényegesen hosszabb ideig tárolható a legtöbb élelmiszer. Zöldség, gyümölcs, húsok, halak, sajtok. Megmaradnak az értékes vitaminajai, ásványi anyagjai, kellemes illatuk, színük, alakjuk. Ebben a táblázatban egy részletes leírást talál az egyes élelmiszerek eltarthatóságáról.

Liebherr, a hűtés nagymestere Szokták mondani, hogy a német márkák az egyik legmegbízhatóbbak a világon, akár az autógyártást, akár a háztartási gépeket nézzük. Ebbe a megállapításba nem is lehet nagyon belekötni. Több évtizedes múltra tekintenek vissza a német világmárkák, vásárlóik száma pedig az évek múltával és az olcsó, de nem túl jó minőségű gépek térhódításával sem csökken. Tovább...
Kövesd a hatodik érzéked! A 6.Érzék technológiájával a Whirlpool termékei új funkciókkal bővültek.
Télen fűt, nyáron hűt

A Dyson különleges Air Multiplier technológiája lehetővé teszi, hogy egy helyre koncentrálja  a légnyomást, így aki télen kicsit fázósabb az akár a kanapén ülve élvezheti a melengető levegőt.

 Tíz fontos szempont hűtőszekrény választáshoz.

Milyen funkciókat érdemes figyelembe venni és átgondolni egy jó hűtőszekrény vásárlás előtt?

 

A hűtés múltja és jövője

Hogyan ittak reggel hideg tejet, este hideg sört az emberek, amikor még nem volt hűtőszekrény, a dinnyét pedig tényleg melegen kellett elfogyasztani? Természetesen nem, alternatív megoldások az idők kezdete óta léteznek, ha nincs hűtés, akkor már réges-rég kihaltunk volna, és nem hoztunk volna létre ilyen virágzó civilizációkat.

Hogyan tartható háromszor annyi ideig az élelmiszer a hűtőszekrényben?

BioFresh hűtéstechnika alig 0 Celsius fok feletti hőmérsékleten és ideális páratartalomnál a gyümölcsök, zöldségek, hús, hal- és tejtermékek háromszor hosszabb ideig megőrzik egészséges vitamintartalmukat, finom aromájukat és étvágygerjesztő kinézetüket, mint a hagyományos hűtőrészben.

A hagyományos kompresszor egyszerű szerkezet. Ha a hűtőszekrény termosztátja jelez, dolgozni kezd. Motorja nagy indítónyomatékkal (nagy áramfelvétellel és indítási zajjal) megindul, megkezdi a hűtőközeg összepréselését és keringetését, hogy az a hűtőkör elpárologtatóiban újra gáz-halmazállapotot felvéve hőt vonjon el a hűtő-fagyasztó rekeszekből. Ha a termosztát érzékeli a megfelelő hőmérséklet elérését, újabb jelet küld, mire a kompresszor leáll.