Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hűtésről

Az értékes élelmiszerek helyes tárolása

BioFresh és PerfectFresh rekeszek garantálják a legjobban az élelmiszerek helyes tárolását. Az ideális páratartalom és hőmérséklet beállításával lényegesen hosszabb ideig tárolható a legtöbb élelmiszer. Zöldség, gyümölcs, húsok, halak, sajtok. Megmaradnak az értékes vitaminajai, ásványi anyagjai, kellemes illatuk, színük, alakjuk. Ebben a táblázatban egy részletes leírást talál az egyes élelmiszerek eltarthatóságáról.

Liebherr, a hűtés nagymestere Szokták mondani, hogy a német márkák az egyik legmegbízhatóbbak a világon, akár az autógyártást, akár a háztartási gépeket nézzük. Ebbe a megállapításba nem is lehet nagyon belekötni. Több évtizedes múltra tekintenek vissza a német világmárkák, vásárlóik száma pedig az évek múltával és az olcsó, de nem túl jó minőségű gépek térhódításával sem csökken. Tovább...
 Tíz fontos szempont hűtőszekrény választáshoz.

Milyen funkciókat érdemes figyelembe venni és átgondolni egy jó hűtőszekrény vásárlás előtt?

 

A hűtés múltja és jövője

Hogyan ittak reggel hideg tejet, este hideg sört az emberek, amikor még nem volt hűtőszekrény, a dinnyét pedig tényleg melegen kellett elfogyasztani? Természetesen nem, alternatív megoldások az idők kezdete óta léteznek, ha nincs hűtés, akkor már réges-rég kihaltunk volna, és nem hoztunk volna létre ilyen virágzó civilizációkat.

Hogyan tartható háromszor annyi ideig az élelmiszer a hűtőszekrényben?

BioFresh hűtéstechnika alig 0 Celsius fok feletti hőmérsékleten és ideális páratartalomnál a gyümölcsök, zöldségek, hús, hal- és tejtermékek háromszor hosszabb ideig megőrzik egészséges vitamintartalmukat, finom aromájukat és étvágygerjesztő kinézetüket, mint a hagyományos hűtőrészben.

A hagyományos kompresszor egyszerű szerkezet. Ha a hűtőszekrény termosztátja jelez, dolgozni kezd. Motorja nagy indítónyomatékkal (nagy áramfelvétellel és indítási zajjal) megindul, megkezdi a hűtőközeg összepréselését és keringetését, hogy az a hűtőkör elpárologtatóiban újra gáz-halmazállapotot felvéve hőt vonjon el a hűtő-fagyasztó rekeszekből. Ha a termosztát érzékeli a megfelelő hőmérséklet elérését, újabb jelet küld, mire a kompresszor leáll.

A bortemperálásra vagy a borhűtésre van szükség?

Honnan lehet tudni, hogy melyik készüléket vegyük meg? Mi a különbség a bortemperálás és a borhűtés között?