Ahogy a legtöbb weboldal, a miénk is sütiket (cookie-kat) használ a nagyobb felhasználói élmény érdekében. A böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához. Elfogadom
Termékek Menü
0
+36 (1) 226-1992
Ön itt jár: > >

Blog

Hírek | Újdonságok | Érdekességek | Aktualitások

2017-06-16 11:33:20
Ásó, kapa, növénymag Tavasszal annak is kedve támad kertészkedni, akinek amúgy nem sok affinitása van a dologhoz, aki a fűnyírás gondolata miatt a telekre se szívesen megy le. Legtöbbször a nagy lelkesedés persze megmarad a fantázia szintjén, maximum a női weboldalak kertekről, kertészkedésről szóló cikkeiben nézegetjük a szebbnél szebb kertköltemények és veteményesek fotóit. Viszont, aki tényleg elszánt, az bátran nekivághat akár fűszernövények termesztésének is. Tovább...
2017-06-16 11:21:03
Édes élet nyáron is Bikini szezon ide vagy oda, a tavasz végéhez közeledve is előfordulhat, hogy megkívánjuk az édességet. Azonban nem ehetünk mindig fagylaltot, egyrészt kevésbé laktató, ha hűvösebb van, talán nem is kívánja annyira az ember a jeges finomságot és viszonylag drága. Ráadásul vannak olyan napok, hétvégék, amikor nincs kedvünk kimozdulni otthonról, de a rendelésre se vágyunk igazán. Ilyenkor a legjobb megoldás otthon készíteni valami finomat. Tovább...
2017-06-16 10:07:32
Fagyi helyett Amikor a fagylalt túl hideg vagy épp túl cukros, akkor jó helyettesítője lehet a joghurt. Hasonlóan krémes, hűs, létezik gyümölcsös és desszertre jobban emlékeztető ízvilága is. Számtalan márkát, fajtát, ízt találunk a boltok polcain, még olyanokat is, amelyek házi készítésűnek hirdetik magukat. Tovább...
2017-06-16 09:44:40
Tiszta vizet a pohárba Itt a meleg idő, végre egyre több időt tölthetünk a szabadban, lehet kint sportolni, kirándulni, amihez elengedhetetlen a sok folyadék fogyasztás. Ma már nagyon sok szó esik arról, mennyire károsak a cukros üdítők, és tulajdonképpen nem is oltják a szomjat, csak még szomjasabb, aztán éhesebb lesz tőlük az ember. Tovább.
2017-04-30 12:25:02
Itt a tavasz, irány a kert Egyre melegebbek a nappalok, kellemesebbek az éjszakák, ilyenkor jobb több időt a szabadban tölteni. Nyilván úgy nehéz megoldani a kint létet, ha az emberek nagy része irodákban ül napi 8-10 órát, ebben az esetben kiemelten fontos, ha van lehetőségünk munka után vagy hétvégén kiülni egy kicsit a kertbe. Tovább...
2017-04-30 12:15:37
Smoothie-val az egészségért Elérkeztünk a második nekifutáshoz, már ami a bikini szezonra való felkészülést illeti. Aki nem vetette bele magát a diétázásba újév után, az általában megvárja a húsvétot, viszont akkor rohamtempóban szeretne az ember megszabadulni a feleslegtől. Azt már sok helyről hallhattuk, hogy a gyors fogyásnak általában ára van. Hamarabb megunjuk a fogyókúrát, gyorsabban is jönnek vissza a kilók, és nem utolsó sorban vitaminhiány léphet fel a megvonások miatt. Tovább...
2017-04-30 11:53:18
Házi kenyér egyszerűen

Ki nem emlékezne olyan pillanatra, amikor reggel sietett dolgozni vagy épp bandukolt hazafelé munka után, és egyszer csak a pékes előtt megcsapta a frissen sült kenyér illata. Talán, aki nem is szokott reggelizni, az is beugrik egy meleg, omlós péksütire. Az ember ilyenkor visszaugrik egy kicsit a gyerekkorába, amikor reggel a pékesnél indítottunk óvoda, iskola előtt egy kakaós csigával vagy sajtos kiflivel. Tovább...

2017-04-30 11:38:28
Francia elegancia a konyhában Egyszer volt, hol nem volt, élt Franciaországban egy szakács, akinek élete álma vált valóra azzal, hogy megnyitotta saját kis családi éttermét. Az ország amúgy is híres a gasztronómiájáról. Számtalan Michelin-díjas kávézó és étterem található a franciáknál. Ez a díj jele annak, hogy a múlt században felismerték, az étkezés nemcsak szükséglet, hanem művészet is egyben. Lehet nívósan is sütni, főzni, és a tálalás sem utolsó szempont a díj elnyerésekor. Tovább...
2017-03-27 11:08:07
Falmec – páraelszívók olasz dizájnnal Ha Olaszországra gondolunk, legtöbbünknek az édes élet, a tengerpart, napsütés, jó borok és ételek jutnak eszünkbe. Ahol tenger van, ott bizony pára is van, ami alapvetően nagyon egészséges az ember számára, egy bizonyos szintig. Ha túl sok van belőle, akkor viszont szükség van páraelszívóra, különben nyirkosak lesznek a falak, felhólyagosodik a tapéta és penészesek lesznek a felületek. Tovább...
2017-03-27 09:40:40
Mikró - a gyors segítség Az első mikrohullámú sütőt 1946-ban szabadalmaztatta a Raytheon cég, egy évvel később pedig megépítették az első darabot, amely 1,8 méter magas volt és 340 kg-ot nyomott. Teljesítménye 3000 W volt, ami a mai gépek teljesítményének háromszorosa. Tovább...