Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Hírek | Újdonságok | Érdekességek | Aktualitások

2020. 09. 18. 11:00:38
Beépíthető hűtőszekrény, egy stílusos és diszkrét megoldás!

 

Egy olyan háztartási gép, mint amilyen a hűtőszekrény, jóval többet tud modern változatban, mint a régebbi modellek. Ma egy hűtőszekrény egyszerre képes dekoratív lakberendezési elem és hasznos háztartási gép is lenni. Erre a legjobb példa egy beépíthető hűtőszekrény.

2020. 08. 26. 09:38:23
Dyson porszívókkal teljesen új élmény a takarítás!

A takarítóeszközök folyamatos fejlődése mára lehetővé tette, hogy az olyan tevékenységek is kényelmesen és hatékonyan elvégezhetőek legyenek, mint amilyen a porszívózás is. A porszívók modern változatai jobbak, többet tudnak, mint a korábbi modellek. Mitől lesz egy mai porszívó felhasználóbarát és nélkülözhetetlen háztartási eszköz? A Dyson porszívók megadják erre a kérdésre a választ!

2020. 07. 09. 10:14:44
A beépíthető kompakt sütő nem csupán csinos konyhai berendezések!

A sütőválasztás több kérdést is felvet, már csak azért is, mert a sütőkből színes választék elérhető manapság. A hagyományostól eltérő, de annál népszerűbb típust képviselnek a beépíthető kompakt sütők. Miért olyan jó döntés egy beépíthető kompakt sütő?

2020. 07. 07. 11:32:40

Bosch

2020. 06. 16. 14:11:50
Liebherr CashBack- Pénzvisszatérítés Akció

 

Biofresh promóciós készülék vásárlásával takaríts meg akár 65.000 Ft-ot.

 

Csúcstechnológia kiváló áron. Használd ki az aktuális pénzvisszafizetési akciónkat és élvezd az innovatív Biofresh-Technológiát pénzvisszatérítési lehetőséggel. Akcióban résztvevő készülék vásárlása esetén akár 65.000 Ft-ot is spórolhatsz.

2020. 06. 11. 10:28:28
Az indukciós főzőlap több, mint egy stílusos konyhai elem!

 

A modern konyha sokféle berendezéssel és konyhai eszközzel van telepakolva. Vannak közöttük olyanok, amik nélkül lehet élni és vannak olyanok is, amik egyszerűen nélkülözhetetlenek. Az indukciós főzőlap természetesen az utóbbi kategóriába tartozik.

2020. 05. 21. 14:18:26
A multifunkciós beépíthető mikrohullámú sütő nem hiányozhat egy jól felszerelt konyhából!

 

A sütésre, főzésre nagyon sokan szinte alkotási folyamatként tekintenek, azonban ahhoz, hogy bármilyen látványos fogást el lehessen készíteni, elengedhetetlen a jól felszerelt konyha. Szerencsére manapság rengeteg berendezés közül lehet válogatni, így nem nehéz kialakítani egy olyan helyiséget, ahol minden rendelkezésre áll a gasztronómiai csodák megalkotásához. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, vásároljon multifunkciós beépíthető mikrohullámú sütőt!

2020. 05. 21. 14:13:53
Whirlpool beépíthető mosogatógépekben garantáltan nem fog csalódni!

 

A mosogatógépek manapság óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, hiszen alkalmazásukkal a mosogatásra szánt idő és energia jelentős mértékben csökkenthető. Rengeteg márka kínálatában megtalálhatók a berendezések, amelyek között szabadon álló és beépíthető típusok is kaphatók

2020. 04. 21. 09:55:07
Beépíthető hűtőszekrénnyel a modern, gyönyörű konyháért

Sok családnál a konyha a központi helyiség. Az ünnepek, családi események során szinte mindig fontos szerepet tölt be az étkezés, ezért sok esetben itt is folytatódnak tovább az események, nem pedig a nappaliban. Ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a konyha kialakítására, rendezettségére. Ennek kapcsán célszerű olyan berendezések beszerzésére törekedni, amelyek illeszkednek a környezetükbe. Jó választás például a beépíthető hűtőszekrény, illetve sütő vagy főzőlap.

2020. 03. 05. 08:44:16
Beépíthető mikrohullámú sütővel a konyha igényes megjelenése nem változik!

Egy konyha felszereltsége jelentősen befolyásolja azt, hogy a sütés-főzés milyen színvonalon történik. A komfortos konyha felszereltségében és kialakításában is igazodik a tulajdonosok szokásaihoz, igényeihez, megadva ezzel az alapot a zavartalan és eredményes konyha használatához