Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Hírek | Újdonságok | Érdekességek | Aktualitások

2021. 02. 15. 13:30:22

Tervezi felújítani az otthonát? Konyhaátalakításban gondolkodik? Vagy csak egy minőségi háztartási készüléket keres? A Bosch #homeselection válogatásunk tökéletes partner lesz otthona megújulásában, ráadásul a készülékek vételárából most 10% visszajár!

 

 

2021. 02. 11. 10:56:06
Beépíthető páraelszívók takarékos kivitelben

 

beépíthető páraelszívók praktikus megoldásnak bizonyulnak ott, ahol kevés a hely. A páraelszívó alapvető berendezésnek számít minden konyhában. Az ilyen konyhai berendezés egyáltalán nem számít már luxusnak, egyszerűen alapvető igénye van arra mindenkinek, hogy az ételkészítés során konyhában, étkezőben megrekedt szagokat minél egyszerűbben és hatékonyabban eltüntesse.

2021. 01. 22. 09:56:31
Beépíthető sütők a tökéletes konyhákért!

A beépíthető sütőkből úgy válogasson, hogy az elvárásaihoz és a konyhájához is pontosan illeszkedjenek! A modern sütő megtestesítője az a konyhai berendezés, ami egyszerre tud jól teljesíteni és a környezetéhez is idomul. Mindezek a követelmények tökéletesen összeolvadnak a beépíthető sütőkben.

2020. 12. 07. 10:43:36
Whirlpool beépíthető mosogatógépeket minden konyhába!

 

Whirlpool beépíthető mosogatógépek az Ön konyhájába is több időt visznek és kevesebb fáradtságot! A modern konyhákban a mosogatógépek jelentik azokat a konyhai berendezéseket, amik segítenek abban, hogy a konyhában töltött időt jobban ki lehessen használni. 

2020. 09. 18. 11:00:38
Beépíthető hűtőszekrény, egy stílusos és diszkrét megoldás!

 

Egy olyan háztartási gép, mint amilyen a hűtőszekrény, jóval többet tud modern változatban, mint a régebbi modellek. Ma egy hűtőszekrény egyszerre képes dekoratív lakberendezési elem és hasznos háztartási gép is lenni. Erre a legjobb példa egy beépíthető hűtőszekrény.

2020. 08. 26. 09:38:23
Dyson porszívókkal teljesen új élmény a takarítás!

A takarítóeszközök folyamatos fejlődése mára lehetővé tette, hogy az olyan tevékenységek is kényelmesen és hatékonyan elvégezhetőek legyenek, mint amilyen a porszívózás is. A porszívók modern változatai jobbak, többet tudnak, mint a korábbi modellek. Mitől lesz egy mai porszívó felhasználóbarát és nélkülözhetetlen háztartási eszköz? A Dyson porszívók megadják erre a kérdésre a választ!

2020. 07. 09. 10:14:44
A beépíthető kompakt sütő nem csupán csinos konyhai berendezések!

A sütőválasztás több kérdést is felvet, már csak azért is, mert a sütőkből színes választék elérhető manapság. A hagyományostól eltérő, de annál népszerűbb típust képviselnek a beépíthető kompakt sütők. Miért olyan jó döntés egy beépíthető kompakt sütő?

2020. 07. 07. 11:32:40

Bosch

2020. 06. 16. 14:11:50
Liebherr CashBack- Pénzvisszatérítés Akció

 

Biofresh promóciós készülék vásárlásával takaríts meg akár 65.000 Ft-ot.

 

Csúcstechnológia kiváló áron. Használd ki az aktuális pénzvisszafizetési akciónkat és élvezd az innovatív Biofresh-Technológiát pénzvisszatérítési lehetőséggel. Akcióban résztvevő készülék vásárlása esetén akár 65.000 Ft-ot is spórolhatsz.

2020. 06. 11. 10:28:28
Az indukciós főzőlap több, mint egy stílusos konyhai elem!

 

A modern konyha sokféle berendezéssel és konyhai eszközzel van telepakolva. Vannak közöttük olyanok, amik nélkül lehet élni és vannak olyanok is, amik egyszerűen nélkülözhetetlenek. Az indukciós főzőlap természetesen az utóbbi kategóriába tartozik.