Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Hírek | Újdonságok | Érdekességek | Aktualitások

2019. 08. 09. 11:41:54
Miért válassza az indukciós főzőlapot?

A sütés és főzés a tűzhely feladata, de ma már többféle típus is létezik. Aki tűzhelyet szeretne választani magának, annak mérlegelnie kell, hogy számára melyik típus jelenti a legjobb döntést. A gáztűzhely vagy az elektromos, ahhoz kapcsolódóan pedig kerámia vagy indukciós főzőlapot válasszanak? A tűzhely, illetve a főzőlap működtetése hatással van a főzés minőségére, hosszára, de az ételek elkészítésére, az energiafelhasználásra is.

2019. 07. 22. 15:12:01
Gorenje: sokszínűség a konyhádban Röviden a Gorenje kollekcióiról, melyek nem csak a konyhabútorok világában népszerűek, de a gépek kialakításában is visszaköszönnek.
2019. 07. 09. 10:20:19
A konyha dísze és praktikus konyhai berendezés: a beépíthető mikrohullámú sütő

 

 

A mikrohullámú sütő ma már minden konyha, étkező alapvető felszerelései közé tartozik. Miért is ne tartozna, hiszen a hideg ételek és italok pár perc alatt fogyasztható hőmérsékletre melegednek, de kiolvasztásra, sőt, sütésre is alkalmas ez a praktikus konyhai berendezés.

2019. 06. 17. 09:46:12
Egyszerűsítse le a mosogatást Whirlpool beépíthető mosogatógéppel!

 

A házimunkák közül a mosogatást sokan kifejezetten nem kedvelik, ugyanis rendkívül idő- és energiaigényes feladat, ráadásul egyes háztartásokban sohasem látni a végét: mire elfogynak a piszkos tányérok, rövid időn belül ismét tele a mosogató. Ha Ön is megelégelte a mosatlan tányérok látványát, és nincs ideje arra, hogy folyamatosan ezzel foglalkozzon, egyszerűsítse le a házi munkát Whirlpool beépíthető mosogatógéppel!

2019. 06. 17. 09:39:00
Megbízható mosogatógépet keres? Válassza a Whirlpool beépíthető mosogatógépét!

 

Manapság egy jól felszerelt, modern háztartásból nem hiányozhat a mosogatógép, amivel rengeteg időt és energiát takaríthatnak meg az emberek, ráadásul az egyik legkellemetlenebb házimunkától szabadulhatnak meg így. Ha Önnek még nincsen mosogatógépe, és szeretné bővíteni konyháját egy megbízható berendezéssel, ajánljuk figyelmébe a Whirlpool beépíthető mosogatógépeket

2019. 06. 07. 12:44:48
Hagyd, hogy a sütőd tisztítsa önmagát!

Ha neked is problémát okoz a sütő hosszadalmas és fárasztó takarítása, zavar, hogy sütés közben mindig szétfröccsen egy-egy zsírcsepp, akkor jó választás számodra a pirolitikus sütő.

2019. 05. 21. 12:06:15
Miért érdemes Whirlpool beépíthető sütőt választani?

Egy konyha kialakításánál sok mindent kell eldönteni, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy szabadonálló vagy beépíthető készülékeket vásároljunk. Nézzük, miért érdemes a Whirlpool beépíthető sütők közül választani!

2019. 05. 20. 12:32:23
Egy konyha nélkülözhetetlen darabjai

Avagy amit, ha eddig még nem szereztél be, akkor most érdemes megfogadni javaslatunkat.

2019. 05. 13. 14:38:54
A főzőlapok, és királyuk: az indukciós főzőlap

Többfajta főzőlap közül választhatunk, melyeknek mind megvannak a maga előnye, fontos, hogy a saját igényeinkre szabva válaszunk. Lássuk, mi is van a piacon!

2019. 05. 06. 12:44:36
Mindennapi kenyerünk és a kenyérsütő gép Tudtad, hogy kenyérsütő gép nem csupán kenyér elkészítésére alkalmas, hanem kalács, torta, de akár még lekváréra is?