Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Páraelszívásról

Hogyan válasszunk páraelszívót ?

A leggyakoribb hiba, amit ha elkövet, soha nem fogja bekapcsolni az elszívót!

 

Ördögi tippek páraelszívó választáshoz, amiért hálás lesz otthonod

Amikor konyhai eszközökről beszélgetünk egy ügyféllel, akkor a mosogatógép, a főzőlap, a sütő, a hűtő, de még a fagyasztószekrény is hamarabb szóba kerül, mint a páraelszívó. Pedig ma már minden háztartásban elévülhetetlen szerepük van, hiszen az új nyílászáróknak köszönhetően nemcsak energiát spórolunk meg, hanem egyúttal a falak is nehezebben lélegeznek.

Mint a legtöbb teljesítményt leadó szerkezetnél, a páraelszívónál sem az a fontos, hogy mekkora a névleges teljesítménye, hanem hogy az hogyan viszonyul ahhoz a helyiséghez, ahová azt Ön be szeretné építtetni. Egy fele akkora teljesítményű készülék az egyik helyen túl sok, a másik helyen túl kevés is lehet. Ezért nem is lehetne más az első szempontunk, mint…

Cata páraelszívó Silent Split technológia

A CATA gyár fejlesztésének köszönhetően immáron elérhető a külső motoros páraelszívók legújabb generációja a Silent Split technológia. Ez lehetővé teszi, hogy akár 70%-al (azonos légszállítású normál páraelszívókhoz képest) csökkenjen a páraelszívók zajszintje.

 

Egy konyha nélkülözhetetlen darabjai

Avagy amit, ha eddig még nem szereztél be, akkor most érdemes megfogadni javaslatunkat.

Elica páraelszívó kisokos Az Elica páraelszívók tervezésénél a tökéletességre törekedtek: különleges anyaghasználat, formabontó dizájn és minőség harmóniájából születnek meg a gépek. Csendes működés és luxus elegancia segíti a konyha egyensúlyát megteremteni.
A legcsendesebb páraelszívó

A LEGCSENDESEBB PÁRAELSZÍVÓ
A FALMEC egyik jelentős fejlesztése az NRS ®

 Akár 85 %-al Csendesebb Működés

egy normál páraelszívóhoz képest

Világújdonság a Falmectől

ELSZÍVÓ, AMELY NEM CSAK MEGSZÜNTETI A
KELLEMETLEN SZAGOKAT, DE TISZTÍTJA ÉS FRISSEBBÉ IS TESZI A LEVEGŐT!

Páraelszívók szakszerű üzembehelyezése

Ahhoz, hogy páraelszívónkat hosszú ideig használhassuk, gondoskodni kell a szakszerű üzembehelyezéséről.

A páraelszívó méretének megválasztása

A magassági méret növelése szélesebb páraelszívó választását teszi szükségessé. 10cm-es magasság növekedés 10cm-el szélesebb páraelszívó választását teszi indokoltá.

A légutánpótlás fontosságáról

Ha a konyhában vagy az adott térben az elszívó használata közben kialakul egy vákuum, az elszívás attól kezdve nem lesz hatékony, csökken a teljesítmény, erőlködik a motor.