GTM-M7C GTM-M7CNP
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

Kevesebb energiával

Hőszivattyús szárítógépek

Szárítógép vásárlás előtt, a termék ára mellett nem árt tisztába lennünk az energiafogyasztással sem! Bár a kombinált, egybe épített szárító, és mosógép olcsóbb, mint egy különálló szárítógép, a szárítógép mégis versenytársa lehet a kombi készülékeknek az energiafogyasztása miatt.

A legújabb Whirlpool Supreme Care mosógépek Az új, energiatakarékos elöltöltős Whirlpool Supreme Care mosógép ötvözi a legújabb stíluselemeket a prémium kategóriás minőséggel. A kezelőfelülete jelentősen átlátható, egyszerű, intuitív vezérlést tesz lehetővé. A ruhák bepakolása nagyon kényelmes, a hatalmas, 35 cm átmérőjű ajtójának és a magas talpazatának köszönhetően. Az új ZEN technológia™ és a közvetlen hajtású motor csendes működést garantál. A piacon jelenleg forgalomban lévő készülékekhez viszonyítva a legcsendesebben dolgoznak.  A Supreme Care elöltöltős mosógépek tökéletes mosási eredményt garantálnak a lehető legkevesebb energia- és vízfelhasználással.
Mennyit takaríthatunk meg egy jó hűtőszekrénnyel?

 A hűtés és fagyasztás specialisták koncepciójában és annak megvalósításában már hosszú évek óta nagy hangsúlyt fektetnek az energiatakarékos készülékekre. 

Miért fontos, hogy NoFrost fagyasztót válasszunk?

A No Frost rendszer lényege, hogy a fagyasztót ezután sohasem kell olvasztani, hiszen teljesen jegesedés-mentesen üzemel. A technológia "titka" a levegő cirkulációja és a pára eltávolítása, miközben kevesebb kondenzációs víz keletkezik.

Energiamegtakarítás indukciós főzőlappal!

A gázzal vagy elektromos árammal történő "hagyományos" főzéstől eltérően indukciós technológia alkalmazásakor a hő közvetlenül a főzőedény alján keletkezik.

A jövő mosógépe 1literes vízfogyasztással?

A Technology Review nevű brit magazin nemrég arról számolt be, hogy a Leedsi Egyetem kutatói kifejlesztették a mosógépet, amely mindössze 1 liter víz felhasználásával képes kimosni a ruhákat. A lényeg valamiféle golyócskákban rejlik, amik magukba szívják  a piszkos vizet, így nincsen szükség öblítésre.

Spóroljunk 30% mosószert automata mosószer adagolással !

Ki veszi manapság arra a fáradtságot, hogy a szükséges mosószer pontos menynyiségét kikalkulálja? Sokszor a kényelmesebb utat választjuk és a szabványos gyártói mosószeradatok alapján, vagy csak a hasunkra ütve adagolunk.