Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

KedvezményPont 2.0

Gyűjtsd a KedvezményPontokat és olcsóbban vásárolhatsz bármilyen készüléket, tartozékot vagy akár tisztítószereket.


 


2020 február 19-től megújítottuk a kedvezménypont rendszerünket, hogy még rugalmasabban és hatékonyabban használhassa minden kedves vásárló.

  • Változás: A kedvezménypontokat a rendelés visszaigazolásakor már jóváírjuk, tehát még a kiszállítás előtt felhasználható egy új rendelés alkalmával. Így azonnali felhasználás esetén akár egy időben is kiszállításra kerülhet a pontokkal vásárolt termék.

 

  Minden vásárláskor a felhasználói fiókodban jóváírjuk a termék mellett megjelenő KedvezményPontokat.Többszöri vásárlás esetén folyamatosan gyűlnek a KedvezményPontok a virtuális számládon.

A KedvezményPontokat  365 naptári napon belül bármikor beválthatod egy vásárlás során. Részbeváltásra is van lehetőséged, a többi  KedvezményPontot  félre teheted egy következő vásárláshoz.

A KedvezményPont minden egyéb korlátozás nélkül 100%-ban beválthatóak akár egy vásárlás alkalmával is.

A beváltott KedvezményPont   a fizetendő végösszegből levonásra kerülnek, azok készpénzre nem válthatók át .


  1 KedvezményPont =  1Ft

tehát, 5.000 pont  5.000-ft.-ot ér, a beváltás után ennyivel fogsz kevesebbet fizetni

 


 

A KedvezményPont  számát a felhasználói fiókodban tudod követni. Ha több felhasználói fiókod van a konyhaluxnet.hu webáruházban és a  KedvezményPontokat  szeretnéd összevonni, azt kérjük előre, még a vásárlás előtt jelezd felénk. 

A KedvezményPontok a termék visszaigazolása után kerülnek jóváírásra. A vásárlástól történő elállás esetén a KedvezményPontok is törlésre kerülnek. Ha már a kedvezménypont beváltásra került és ezután történik a vásárlástól való elállás, a kedvezménypont utólag kerül törlésre. Az eredeti termék vételárából levonásra kerül a törölt kedvezménypont, és ez az összeg kerül visszafizetésre.
A pontbeváltással vásárolt termék szállítása egyidőben vagy utólag történik az eredeti termékkel.

A KedvezményPontokat csak a regisztrált felhasználók tudják gyűjteni, regisztrálás nélküli vásárlás esetén erre nincs lehetőséged. A beváltáshoz be kell jelentkezned a fiókodba. A pontbeváltásra a pénztárban van lehetőség. Egyszerűen be kell írni, mennyi pontot szeretnél beváltani.


    
   

   Legyél Te is regisztrált vásárló és élj a kedvezménypont nyújtotta árelőnyökkel.

 

Az oldal tetejére