Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Miele


Miele - A háztartási gépek elitje
Innováció és magas minőség a háztartásban

 

 Mosógép és szárítógépek                                      Mosogatógépek
            

   

 

Beépíthető sütők                                                   Főzőlapok

   

 

Porszívók

 

  

Miele termékek

 

 

 

Válaszd ki a termékeket a netmarkabolt.hu oldalon és kérj egyedi ajánlatot.

 

 

 

A Miele története során teljes mértékben hű maradt a szlogenül választott mondathoz, mely szerint: „Mindig jobban!” A márka magas minőséget képvisel a háztartási gépek sorában. Aki tartós, energiatakarékos és formatervezett terméket szeretne választani az otthonába, annak érdemes körülnéznie a kínálatban. A szlogen egyben cégfilozófia is, melyhez a gyár alapítása óta eltelt több mint száz évben is hűek tudtak maradni, ezzel biztosítva stabil helyzetüket a háztartási gépek piacán.

A gyártó a folyamatos innováció híve, szinte minden évben megjelenik egy-egy újdonsággal, amely gépeit még energiatakarékosabbá, még tartósabbá, még hatékonyabbá teszi, legyen szó konyhai termékről, mosógépről vagy egyéb háztartási cikkről.

A Miele termékei könnyen felismerhetőek egyszerű, de ugyanakkor ergonomikus és formatervezett kialakításukról. Akár egy elegáns családi házról, akár egy kis legénylakásról van szó, termékeik minden környezetben megállják a helyüket. Emellett tökéletesen megfelelnek a mai kor követelményeinek, legyen szó az energiafelhasználás takarékosságáról vagy az időspórolásról. A Miele minden termékét úgy fejlesztette ki, hogy azok könnyen tisztíthatóak, egyszerűen és biztonságosan használhatóak legyenek, így tulajdonosuknak rengeteg értékes percet visszaadnak, amelyet eddig házimunkával kellett tölteniük.

A megbízható teljesítmény mellett a dizájn is fontos eleme lett a háztartási gépek gyártásának az évek során. A Miele ehhez a piaci igényhez is jól alkalmazkodott, kínálatában az egészen egyszerű változatok mellett, a prémium kategóriás, króm és üvegfelületeket ötvöző dizájntermékek is megjelentek. Ezzel a márka stabil helyet biztosított magának a piacon, hiszen pénztárcától és ízléstől függetlenül, mindenki megtalálhatja azt, amire szüksége és igénye van. A Miele termékek közös vonása a magas minőség, az energiatakarékosság, valamint az, hogy minden gépüket hosszú távra tervezték és fejlesztették ki. Aki Miele terméket választ, biztos lehet benne, hogy évtizedekig a háztartás része lesz a megvásárolt gép.

 
2019. 06. 07. 12:44:48
Hagyd, hogy a sütőd tisztítsa önmagát!

Ha neked is problémát okoz a sütő hosszadalmas és fárasztó takarítása, zavar, hogy sütés közben mindig szétfröccsen egy-egy zsírcsepp, akkor jó választás számodra a pirolitikus sütő.

2016. 01. 22. 13:47:49
Ördögi tippek Miele termékválasztáshoz

Azt mindenki tudja, érzékeli, hogy a mosógépek élettartama lecsökkent. Régen egy mosógép mindenféle nehézség nélkül elment 10-20 évig, ma már a legtöbben, örülünk, ha a 10. életévét megéli.

2015. 09. 06. 10:11:34
Mosás világszínvonalon, most 1 évig INGYEN

 

 

 

 


 

2014. 06. 13. 17:50:26
Az értékes élelmiszerek helyes tárolása

BioFresh és PerfectFresh rekeszek garantálják a legjobban az élelmiszerek helyes tárolását. Az ideális páratartalom és hőmérséklet beállításával lényegesen hosszabb ideig tárolható a legtöbb élelmiszer. Zöldség, gyümölcs, húsok, halak, sajtok. Megmaradnak az értékes vitaminajai, ásványi anyagjai, kellemes illatuk, színük, alakjuk. Ebben a táblázatban egy részletes leírást talál az egyes élelmiszerek eltarthatóságáról.

2014. 04. 22. 08:53:29
Forradalmasított textílápolás

A Miele új időszámítást vezetett be a textilápolásban. Forradalmasította a mosási technikát és a bevezetetett  világújdonságaival jó időre ismét kezébe vette a mosás karmesteri pálcáját. Amint eddig is megszokhattuk, ha a Miele új mosógépcsaládot dob a piacra, azt szabadalmak és világújdonságok sorozata követi.

2013. 08. 05. 17:46:16
Miele Beépíthető Készülékek Galériája

Életképek a Miele beépíthető készülékek elrendezéseiről.

2013. 07. 19. 11:35:57
Miele szárítógép

A ruhák mosását követő teregetést iktathatja ki az életéből véglegesen, ha Miele szárítógépet vásárol. A szárítógép kíméletesen bánik a ruhákkal, használatával elkerülhetők a hagyományos teregetéssel együtt járó kellemetlenségek, mint például a ruhák megnyúlása, szabadban történő szárítás esetén pedig színük kifakulása. 

Miele termékek

 

2013. 07. 19. 11:24:22
Miele mosógép

Az automata mosógép mára alapvető tartozéka lett minden háztartásnak. Ha Ön most szeretne mosógépet vásárolni, a Miele termékkínálatában érdemes körülnéznie! Biztosan megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb gépet, akár elöl-, akár felültöltős mosógépre vágyik. Kisebb vagy nagyobb családnak egyaránt tudunk Miele mosógépet ajánlani, hiszen a szokásos, maximum öt kilogrammos ruhatöltetű gépek mellett, ennél a márkánál olyan termék is elérhető, amelyben akár nyolc kilogramm ruhát is kimoshatunk.

Miele termékek

 

 

2013. 07. 19. 11:18:48
Miele mosogatógép

A mosogatás minden háztartásban napi feladat. Hivatalos statisztika nélkül is bizton megállapíthatjuk, hogy az emberek többsége a legkevésbé szeretett háztartási munkák közé sorolja. Szerencsére azonban már nem muszáj kézzel mosogatnunk, hiszen a Miele termékkínálatában mindenki megtalálhatja a számára szükséges méretű mosogatógépet. A Miele több mint 80 éve gyárt mosogatógépet.               

                                                                                                                                                                     Miele termékek