Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Whirlpool

Whirlpool

Whirlpool – a szépség és ergonómia ötvözete

A ma Whirlpool néven ismert márka több kisebb vállalkozás és számos tulajdonosváltás és egybeolvadás révén alakult ki, 1911-től kezdődően. Az első kisvállalat, amely elektromos mosógépek gyártására jött lére, az Upton Machine Corporation volt. Ezt a Ninteen Hundred Washer vásárolta fel.

1933-ban jött lére a Bauknecht elektromos szerelőműhely, amely 1982-ben olvad be a Philipsbe.
A harmadik kis cég a közelmúltra nemzetközileg ismert márkanévvé avanzsált Ignis volt, amelyet 1943-ban alapítottak Olaszországban. Az Ignist először a Philips, majd a Whirlpool vásárolta fel. Végül a Ninteen Hundred Washer 1950-ben Whirlpool Corporationra változtatta a nevét.

Ezzel minden együtt volt az innovatív és kiváló minőségű termékek gyártásához. 1986-ban további felvásárlás révén a Whirlpool a Kitchen Aid-del bővült. 1989-ben a Whirlpool és a Philips közös Európai vállalkozást hozott lére, amellyel 32 különálló piacot hozott össze egy ernyővállalkozás alatt. 2006-ban újabb piacbővítés történt, amikor felvásároltákaz amerikai Maytag-et.

A kétezres évek elején a Whirlpool számos, a jövő háztartási gépeit kutató projektet indított útjára. 2002-ben felvásárolja a legnagyobb lengyel háztartásikészülék-gyártót, majd 2004-ben új főzőkészülékeket alapít Lengyelországban.

2003-tól napjainkig tart az a törekvés, amelynek révén a Whirlpool a lehető legkörnyezetbarátabb háztartási gépek előállítására törekszik. A gépek előállítása és működtetése során alkalmazandó üvegházhatású gázok mennyiségének csökkentésére törekszenek. A gyártás során felhasznált gázok mennyisége szignifikáns csökkenést mutat, miközben a gyártott mennyiség folyamatosan nő.

A Whirlpoolnak a háztartásigép-gyártás minden területén az a célja, hogy a legfejlettebb technológia mellett kiemelkedő felhasználói élményt nyújtson. A megmodernebb készülékeik a működésük során képesek a körülményekhez alkalmazkodni, megkönnyítve ezzel a tulajdonosok dolgát és csökkentve a költségeket, valamint a környezeti terhelést.

Minden Whirlpool márka ismertető megemlíti, hogy a cég híres arról, hogy készülékeinek szépsége és ergonómiája elválaszthatatlan egymástól. Könnyű kezelhetőségük a kiváló funkciótervezés és az könnyű használatot lehetővé tevő kényelmes felépítés eredményei.

2019. 12. 17. 15:00:00
Miért válassz Whirlpool főzőlapot?

A főzőlapok között megkülönböztetünk gázlapot, kerámialapot és indukciós főzőlapot. Hogy kinek melyik az ideális, azt a jellemzőikből könnyű kitalálni.

2019. 06. 07. 12:44:48
Hagyd, hogy a sütőd tisztítsa önmagát!

Ha neked is problémát okoz a sütő hosszadalmas és fárasztó takarítása, zavar, hogy sütés közben mindig szétfröccsen egy-egy zsírcsepp, akkor jó választás számodra a pirolitikus sütő.

2019. 05. 13. 14:38:54
A főzőlapok, és királyuk: az indukciós főzőlap

Többfajta főzőlap közül választhatunk, melyeknek mind megvannak a maga előnye, fontos, hogy a saját igényeinkre szabva válaszunk. Lássuk, mi is van a piacon!

2019. 03. 28. 10:46:43
Hogyan válasszak mosogatógépet? A mosogatógép kiválasztása nem bonyolult feladat, de mi azért így is megkönnyítjük a dolgod, és adunk pár tippet, hogy megtudd, mit érdemes figyelned vásárláskor!
2019. 03. 22. 12:51:47
Kövesd a hatodik érzéked! A 6.Érzék technológiájával a Whirlpool termékei új funkciókkal bővültek.
2018. 10. 21. 11:32:58
Fedezd fel a Whirlpool és JAR együttes erejét A Whirlpool a JAR Platinumot ajánlja a makacs szennyeződések eltávolítására és az új Whirlpool készüléked frissességének és működésének megőrzése érdekében.
2015. 12. 11. 12:16:31
A legújabb Whirlpool Supreme Care mosógépek Az új, energiatakarékos elöltöltős Whirlpool Supreme Care mosógép ötvözi a legújabb stíluselemeket a prémium kategóriás minőséggel. A kezelőfelülete jelentősen átlátható, egyszerű, intuitív vezérlést tesz lehetővé. A ruhák bepakolása nagyon kényelmes, a hatalmas, 35 cm átmérőjű ajtójának és a magas talpazatának köszönhetően. Az új ZEN technológia™ és a közvetlen hajtású motor csendes működést garantál. A piacon jelenleg forgalomban lévő készülékekhez viszonyítva a legcsendesebben dolgoznak.  A Supreme Care elöltöltős mosógépek tökéletes mosási eredményt garantálnak a lehető legkevesebb energia- és vízfelhasználással.
2015. 11. 13. 13:23:38
Nyerj Whirlpool Chocolate Max mikrohullámú sütőt

 

A csokoládé szerelmeseinek a Whirlpool új termékkel bővül. Fedezze fel az új MAX Chocolate mikrohullámú sütő termékcsaládot. Vásárolj 2015. december 5-től január 3-ig Whirlpool Supreme Care mosógépet vagy szárítógépet és nyerd meg a 3 db MAX Csokoládé mikrohullámú sütő egyikét!

2015. 04. 27. 14:38:24
Regisztrálja be a gyártói extra garanciát.
2013. 10. 25. 13:02:36
Whirlpool beépíthető sütő

A Whirlpool beépíthető sütők nagyon rugalmas funkciókínálattal, széles felépítési változatossággal és kinézettel állnak a rendelkezésünkre. A Whirlpoolnál már természetes, hogy egy konyhai tűzhely nem feltétlenül összeépített főzőlapokból és egy sütőrészből áll, bár természetesen a kínálatban ez a változat is megtalálható. Itt igényeinknek megfelelően válogathatjuk össze a sütő és a főzőlap fajtáját, a két egység egymástól teljesen független és elszeparáltan is beépíthető.