Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.
Termékek Menü

AEG mosogatógép

AEG mosogatógép

A mosogatás az egyik legkevésbé kedvelt házimunka. Sajnos azonban naponta többször is sort kell kerítenünk rá, a reggeli rohanásban, a hétvégi családi ebédek és a romantikus vacsorák után egyaránt. Egy elektromos segítőtárs azonban jelentősen megkönnyíti a munkánkat.

Vacsora után nincs több munka

Egy korszerű, A, A+ vagy A++ energiaosztályú mosogatógép már nem feltétlenül kevésbé energiatakarékos, mint a kézi mosogatás; sőt. Még gazdaságosabb is lehet az utóbbinál, főleg, ha eddig folyóvíznél mosogattunk, nem pedig teletöltött medencében vagy a súrolás idejére elzárt csap mellett. Az AEG mosogatógépei között találunk beépíthető és szabadon álló változatokat is. Előbbi előnye, hogy a konyhapultba illeszkedve szinte egybeolvad a bútorral, így igen esztétikus hatást kelt; utóbbié pedig, hogy bármikor felszerelhetjük vele már berendezett konyhánkat; nem kell semmit sem kibontani vagy átalakítani, a formatervezett gép nem bontja meg a helyiség harmóniáját.

A kompakt kivitelű AEG mosogatógépek jóvoltából a kényelmes mosogatás az egy- vagy kétszemélyes háztartások számára is elérhető. Gyermekes családok esetében a nagyobb, 45 vagy 60 cm széles gépeket érdemes választani. A mosogatógépek belső tere tágas, még egy nagyobb tál vagy egy pizzástányér is kényelmesen belefér, illetve a legszokatlanabb formájú edények elmosására is alkalmasak. A gépek az edényeket minimális energia- és vízfogyasztás mellett is tökéletesen tisztára mossák. A korszerű modellek inverter motorjuknak köszönhetően szinte teljesen zajtalanul működnek. A nagyteljesítményű tisztítórendszer a legszennyezettebb edényekkel, lábasokkal és serpenyőkkel is könnyedén megbirkózik. Egyes modellek jelzik a program végét, a magasabb felszereltségűek pedig ezen kívül azt is, mennyi idő van hátra a mosogatási programból. Az AEG mosogatógépek intelligensek: a Sensorlogic rendszer érzékeli az edények mennyiségét és szennyezettségi fokát, és automatikusan ezekhez igazítja a program hosszát és a felhasznált víz hőmérsékletét.

AEG főzőlap

AEG sütő

AEG páraelszívó


 

Tartalomhoz tartozó címkék: Aeg