Barion Pixel
Sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. Ezen kívül média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk a weboldal használatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják más olyan adatokkal, amelyeket más, általuk használt szolgáltatásokkal együtt adtál meg. Az adatvédelmi szabályzatunkban további információkat találsz a sütikről.

Baleseti Garancia

 

 

Miért van szükséged baleseti garanciára?

 

Tudtad, hogy töréskárra nem terjed ki sem a gyártói garancia, sem a jótállás, de még a kiterjesztett garancia sem? Pedig így van! Ahhoz, hogy nem várt, véletlen balesetekből származó sérülések esetén is tudj hová fordulni és készülékedet ingyen javíttathasd, készülékbiztosításra van szükséged.

A BusinessBox ezt kínáljuk Neked a baleseti garancia szolgáltatása keretében!

 

Készülj fel a nem várt helyzetekre és biztosítsd készülékeidet baleseti garanciával

 

Napjainkban egyre több és egyre értékesebb háztartási készülékek, eszközök teszik könnyebbé és kényelmesebbé a mindennapjainkat. A otthonunkban nagyértékű műszaki cikkeket tartunk. Annak ellenére, hogy egy jobb minőségű, több funkcióval rendelkező termékért hajlandóak vagyunk magasabb árat fizetni, mégsem gondoskodunk kellő mértékben ezeknek az eszközöknek a biztonságáról. Pedig pontosan az említettek miatt kellene körültekintőbben eljárnunk a használatuk során.

 

 

Amikor a szerviz sem segít

 

Fontos hangsúlyozni, hogy baleseti meghibásodásokra a gyártók, forgalmazók által nyújtott garancia, valamint a kiterjesztett garancia sem terjed ki, holott gyakran ezek a javítások jelentik a legnagyobb költséget.

Sok esetben, az alkatrészek és a javítás ára olyan magas, hogy nem éri meg a készülék javíttatása. Ebből pedig az következik, hogy új készüléket kell vásárolni.

 

 

 

 

 

Nem lehet mindentől megvédeni a készülékeket

A háztartási készülékeinkre bármennyire is vigyázunk, nem zárhatjuk ki egy-egy véletlen és kritikus baleset lehetőségét. Egy óvatlan mozdulattal ráeshet a főzőlapra edény, pohár, fűszeres üveg. A sütőajtónak neki esik egy nehéz tárgy, vagy egy tepsit erősebben hozzá koccintjuk. Üveg tartozékok tisztításakor kicsúszik a kezünkből és eltörik. Mind-mind olyan szituációk, amelyekkel nem számolunk előre, csak akkor, amikor az okozott károkat vesszük számba.

 

Az ilyen esetekre nyújt megnyugtató biztonságérzetet, ha az értékes készülékeink biztosítva vannak. Ma már nem számít rendhagyónak, hogy valaki készülékbiztosítást kössön például a mobiltelefonjára. Miért ne tennénk meg ezt a sütőnkkel, főzőlapunkkal, kávéfőzőnkkel, vagy akár a hűtőszekrényünkkel is?!

 

 

 

Miért válaszd a Business Box Baleseti garanciát?

 

 

A baleseti garancia biztonságot nyújt Számodra!

 

A balesetekből adódó károk javítását nem kell Neked kifizetned

Baleseti garanciával rendelkező háztartási gépeidért, most már nem kell aggódnod, hiszen a balesetből adódó hibák javításának számláját nem Neked kell kifizetned és a javítást is megszervezzük helyetted.

 

 

 

 

 

 

Nincs önrész

 

Háztartási készülékek baleseti biztosításánál nincs önrész levonás. Teljes mértékben a BusinessBox fizeti a javítást vagy a cserét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nincs avulás és rejtett költségek

 

A legtöbb készülékbiztosítási szerződés része az Önrész, illetve az Avulás.

Az Avulás azt jelenti, hogy a készülék piaci értékének csökkenését figyelembe veszik, amikor nem javítható egy készülék, ezért cserére van szükség. Így a kapott összegből már ugyanazt a készüléket nem tudja megvásárolni.

A Business Box a Baleseti garancia szolgáltatása során azonban nem számol avulást. Valljuk, hogy a készülékeknek évek múlva is hasonló a használati értéke, mint amikor megvásárolták azokat és a vásárláskori értéket vesszük figyelembe, amikor a balesetet szenvedett készülék helyett egy újat kap a BusinessBox-tól.

A készülékcsere esetén, ha már nem beszerezhető az eredeti készülék, akkor azzal megegyező műszaki tartalmú gépre lesz kicserélve.

 

 

Az oldal tetejére